QUOTE(Vamora @ 2009 08 16, 15:43)
Jammin, skaitau pirmaja temos dali...Na ir isgyvent daug teko paciai
.Blogiausiam priesui to negali linket...
O mano kasa, tai negamina fermetu normaliai, tai kaip sake gydytoja karts nuo karto turiu pavartot ju. Tai geriu kreona, gydytoja sake sie geriau nei visi mezymai, naturalesni...O bedu su virskinimu turiu jau seniai, nuo mokyklos laiku, gastritas su sumazejusiu rugstingumu, kasa, aciu dievui akmenu ner nei tulzy nei inkstuose dar. O siaip kaip sakiau nuo vaikystes saugaus ir maisto,bet ko valgyt negaliu, gal cia ir gelta savo pridejo jauciu.Dabar keletas metu, vis cuktu paddejusi radydavo,pernai isstyriau,norma. galvoju kad cia ir del kasos tinginiukes man taip

O mano kasa, tai negamina fermetu normaliai, tai kaip sake gydytoja karts nuo karto turiu pavartot ju. Tai geriu kreona, gydytoja sake sie geriau nei visi mezymai, naturalesni...O bedu su virskinimu turiu jau seniai, nuo mokyklos laiku, gastritas su sumazejusiu rugstingumu, kasa, aciu dievui akmenu ner nei tulzy nei inkstuose dar. O siaip kaip sakiau nuo vaikystes saugaus ir maisto,bet ko valgyt negaliu, gal cia ir gelta savo pridejo jauciu.Dabar keletas metu, vis cuktu paddejusi radydavo,pernai isstyriau,norma. galvoju kad cia ir del kasos tinginiukes man taip
Na taip, tas prakeiktas auglys čiut manęs nenudaigojo

Ai, bet kolkas viskas jau praeity, apie baisybes kartais primena tik didžiulis randas

Hm, tai vadinasi kasa tinginiauja ir insuliną gamindama, įdomu

Papildyta:
QUOTE(Adrutė @ 2009 08 16, 21:22)
Adrute, kaip vasarėlė bėga?
Oi ta vasara beprotiškai greit prabėgo
Atostogas seniai pamiršau ir vėl noriu poilsio
Va kas dar apie kasa primena kasdien tai greitas nuovargis
jaučiuosi kaip pensininkė 
Oi ta vasara beprotiškai greit prabėgo

Man irgi kažkaip švilpte prašvilpė vasarėlė, taip gaila, jau turbūt greit vėst pradės

Oho, dėl nuovargio, tai įdomu