Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Vamora @ 2009 08 19, 16:10)
labutis,
man siandien jau geriau(tik viduriai dar nesusitvarke,laisvi ir pucia),vakar tik dziuvesiai buvo,siandien darzoves troskintos, ryt meginsiu is zuvies farso ar kotletukus ar kukuliukus kokius daryt.bet aciu dievui jau nebeskauda taip ziauriai.tik va dabar galva pradeda skaudet,cia ir beda su ja turiu doh.gif

Smagu girdėti, kad sveikatėlė taisosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 19, 19:19)
Smagu girdėti, kad sveikatėlė taisosi  thumbup.gif

Labutis,
Man kazkodel pradeda skaudet, kai uzvalgau. verysad.gif Va si ryta pries darba prikepiau zuvies kotletuku, viena suvalgiau, viskas skauda doh.gif .Kai uzgeriu skysciu net ir paprasciausio vandenuko, aprimsta tada.
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 08 20, 10:28)
Labutis,
Man kazkodel pradeda skaudet, kai uzvalgau. verysad.gif Va si ryta pries darba prikepiau zuvies kotletuku, viena suvalgiau, viskas skauda doh.gif .Kai uzgeriu skysciu net ir paprasciausio vandenuko, aprimsta tada.

Labutis 4u.gif
Vajei, kaip man gaila tų, kurios kankinasi su skausmeliais verysad.gif
Vamora, o gal žuvytė netinka? Ar nuo viso maisto skauda?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 20, 11:56)
Labutis  4u.gif
Vajei, kaip man gaila tų, kurios kankinasi su skausmeliais  verysad.gif
Vamora, o gal žuvytė netinka? Ar nuo viso maisto skauda?

Skauda nuo viso verysad.gif .va po pietu vel vidurius eme pust,jau buvo praeje
Atsakyti
Šiandien ir man kažkas su viduriais nutiko. Ne viduriuoju, viskas ok, bet ryte taaaaip pilvą raižė. Bet gerai, kad popiet viskas savaime praėjo ir ramu smile.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif ,kaip sveikateles jusu? as kol kas neblogai smile.gif neskauda thumbup.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Man šiandien vėl kažkoks pilvo raižymas, tiksliau vidurių raižymas unsure.gif
Nesuprantu kas ten viduje darosi, bet geriau negu vakar smile.gif Betkokiu atveju rytoj turiu būti sveika, nes važiuoju į brolio dukrytės krikštynas biggrin.gif Nusimato geras baliukas, kažkaip reiks atsilaikyti prieš pagundas ax.gif
Džiugu girdėti, Vamora, kad tau jau geriau 4u.gif
Atsakyti
Bet taipo noriu nors mazycio gabaliuko lasinuku rukytu naminiu...atidarau saldytuva, pauostau ir uzdara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 08 21, 15:43)
Bet taipo noriu nors mazycio gabaliuko lasinuku rukytu naminiu...atidarau saldytuva, pauostau ir uzdara lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Oi,prajuokinai, Vamora lotuliukas.gif
Ir padeda, ar tik dar labiau sugundo? biggrin.gif
Aš jei jau užuosčiau savo mėgiamo maisto kvapą ir žiauriai jo norėčiau, tai vargiai ar kas sulaikytų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 21 rugpjūčio 2009 - 15:09
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 21, 16:09)
lotuliukas.gif  Oi,prajuokinai, Vamora  lotuliukas.gif
Ir padeda, ar tik dar labiau sugundo?  biggrin.gif
Aš jei jau užuosčiau savo mėgiamo maisto kvapą ir žiauriai jo norėčiau, tai vargiai ar kas sulaikytų  blush2.gif

Susilaikau dar vis,tik nzn kiek tempsiu blush2.gif ax.gif
O tau ir, graziu, linksmu krikstynu ir nepasiduok ten labai pagundom, nes juk tikrai ant stalo ju bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 08 21, 20:30)
Susilaikau dar vis,tik nzn kiek tempsiu blush2.gif  ax.gif
O tau ir, graziu, linksmu krikstynu ir nepasiduok ten labai pagundom, nes juk tikrai ant stalo ju bus drinks_cheers.gif

Nu šaunuolė, daug valios turi thumbup.gif
Ačiū 4u.gif Stengsiuosi nevalgyti visko iš eilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 21, 20:39)
Nu šaunuolė, daug valios turi  thumbup.gif
Ačiū  4u.gif  Stengsiuosi nevalgyti visko iš eilės  biggrin.gif

O as va naktineju blush2.gif ax.gif , duonele kepu, nusivelinau biski, turiu dabar lauk kol iskeps smile.gif
Atsakyti