Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

Julijacha
Cia jokia irnija, man tik juokas paeme.
Jai ko nezinai visada klausi, juk mes negalime visko zinoti, o kai kam tie klausimai labai paprasti ir juokingi buna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2009 05 15, 13:31)
Nereik tos ironijos  tongue.gif  Jums gal ir atrodo kad cia kvailus klausimus uzdavineju  ax.gif O as nezinau del to ir klausiu.

Papildyta:
blush2.gif  Aciu.  Reiskia neatsisakysiu savo siuksledezes  thumbup.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif Labai pagirtina, kad domiesi ir svarstai į ateitį - kuo daugiau visko apgalvosi, tuo mažiau atetityje kils nesklandumų 4u.gif Tik va su meistru perkalbėk, nes, jei taip sako, tai kažin ar verta tokį samdytis - jo pareiga išdėstyti galimus variantus, jų pliusus/minusus ir padėti priimti sprendimą mirksiukas.gif Gal jis nepakankamai kvalifikuotas šiuo klausimu, o gal siūlo jam paprastesnį, bet ne naudingesnį jums variantą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 15 gegužės 2009 - 13:44
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 15, 15:41)
Julijacha
Jai ko nezinai visada klausi, juk mes negalime visko zinoti, o kai kam tie klausimai labai paprasti ir juokingi buna wink.gif

Nu matai nevisi cia tokie zinovai mirksiukas.gif

QUOTE(kristik @ 2009 05 15, 15:42)
Nėra už ką  mirksiukas.gif

Del meistro tai labai nepergyvenu turiu kelis variantus, dar tik vienas atejes buvo ax.gif As dar specialiai nuvariau i diforma paziuret tu siuksledeziu. Bet uzsidare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julijasha: 15 gegužės 2009 - 14:00
QUOTE(buveines @ 2009 05 14, 20:34)
Sveikutes, gal kuri nors zinot kur butu galima isigyti plytos formos baltu dekoratyviniu plyteliu virtuves apdailai? Klaipedoje isnarsiau senukus, arsenala ir ermitaza, taciau niekur nepavyko rast. Virtuve jau stovi, kada turesiu fotoaparata idesiu nuotraukele smile.gif

tame pačiame subforume yra temukė "vonios plytelės", ten kaip tik viena narė rašė, kur pirko ir kad labai patenkinta. o rašė užvakar berods, nebus sunku rasti 4u.gif
Atsakyti
kokia furnitura dedama paprastai i virtuves baldus jei ne Hettich ir ne Blum?
noretusi kazkokio optimalesnio varianto...
Atsakyti
hi.gif
O as jau vemt noriu nuo savo baltos virtuves...... Ko jau ko, musiek gyvenime niekad nedaryciau balto virtuvinio. Tai suku minti ka ir kaip pakeisti.......
Virtuve mano didziule, ale kad joje as retas svecias blush2.gif
va noreciau ale tokio stiliaus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir as i virtuviu gretas

Reiki susimastyti ko noriu, deliojant mintis kilo klausimai, gal kas is labiau nusimananciu gali padet:
1. Saldytuvas:
geriau imontuojamas ar paprastas, ar imontuojamam nekyla kazkokiu problemu kaip kaitimas ir t.t.
Ar kas bande varianta 2 mazi imontuojami saldytuvai darbastalio aukscio: vienas paprastas, kitas saldiklis.
2. Pakabinama indu spintele
as visai noreciau salia indaploves tureti indu spintele zemai. Ar kas turit ar patogu?
3. Gartraukis.
Gal galit rekomenduoti tikrai gera, nes jau viena "gera" pagal konsultantus trenksiu lauk. Nes gaminu daug, o virtuve yra atvira su salonu, tai tas kvapas visur ir t.t. super erzina
4. Gera indaplove,
turiu boch labai daug metu, taciau ji pirkta buvo, kai buvom dviese, dabar 4, indu daug, kartais indaplove sukasi 3 kartus per diena, tad nors ir mylima, bet turi but keiciama i didesne. Nusiziurejau irgi boch CH SRV53M03EU. Ar kas tokia turit, kaip ji.
5. Kaip dabar situacija su dizaineriais
Seniau pamenu buvo, kad jei pas juos perki projektas nemokamas. Kaip dabar?
Gal kokie yra nauji niuansai unsure.gif
6. Istraukiamas stalcius po kriaukle
Man ta ideja labai patiko, ar praktiska, klausimas turincioms
Ar su tokiu stalciu kartu galima daryt ir atsidarancia siuksliadeze

Kol kas tiek, gal kas pades blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 17 gegužės 2009 - 18:04
QUOTE(Julijasha @ 2009 05 15, 12:16)
Turiu klausimeli  ax.gif

Gal kas jau isirenget ar dar isirengs isvaziuojanacia siuksledeze .... Ar ta siuksledeze yra po kriaukle ar kur sone? Nes man mestras sako kad butent po kriaukle jos padaryt negalima  g.gif

QUOTE(Julijasha @ 2009 05 15, 13:31)
Nereik tos ironijos  tongue.gif  Jums gal ir atrodo kad cia kvailus klausimus uzdavineju  ax.gif O as nezinau del to ir klausiu.

Papildyta:
blush2.gif  Aciu.  Reiskia neatsisakysiu savo siuksledezes  thumbup.gif

Turiu siuksledezes, po plautuve stalciuje thumbup.gif . I nieka daugiau nekeisciau schmoll.gif . Jinai yra atitraukta nuo galines sienos. O virs jos lentyneles/dangcio taip pat uztektinai vietos palikta vamzdziams.

Ir gerai , kad klausi. Geriau isanksto viska issiaiskinti smile.gif .

QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 15, 13:41)
Julijacha

g.gif

QUOTE(Daisy @ 2009 05 17, 18:04)
1. Saldytuvas:
geriau imontuojamas ar paprastas, ar imontuojamam nekyla kazkokiu problemu kaip kaitimas ir t.t.
Ar kas bande varianta 2 mazi imontuojami saldytuvai darbastalio aukscio: vienas paprastas, kitas saldiklis.
as visai noreciau salia indaploves tureti indu spintele zemai. Ar kas turit ar patogu?

1.Man asmeniskai zymiai graziau integruotas saldytuvas. Ir niekas ten nekaista, nes yra vedinimo groteles.
Pas pazystamus maciau ta varianta su dviem mazais saldytuvais. Jie tai turi jau beveik 15m ir jokiu problemu. Tik lankstytis reikia doh.gif
2.As indus turiu dideliam stalciui pries indaplove. Tai atsidarau indaploves duris ir stalciu ir viska perdedu thumbup.gif
6. Kaip anksciau rasiau, as turiu siuksledezes po plautuve stalciuje thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 17 gegužės 2009 - 21:11
QUOTE(Daisy @ 2009 05 17, 19:04)

Gal kokie yra nauji niuansai  unsure.gif

pas mane pakabinamos tik virš baro, tai pagrindinėj virtuvės daly jokių kabinamų spintelių. tai vienintelis nedidelis nepatogumas, kad nebuvo kaip šalia indaplovės padaryti lėkščių stalčių, reikėjo rinktis iš diejų blogybių, bet šiaip tikrai nematau čia nieko blogo.

vat ko norėčiau, tai turėti galimybę šalia kriauklės turėti džiovyklę indams nusivarvėti. nes pas mane kai langas didžiulis ir tik už lango ta džiovyklė, tai kai paplauni kažką smulkaus tenka nešti per stalviršį, va tas nepatogu sad.gif

šiukšliadėžė po kriaukle pas mane išstumiama thumbup.gif nebenorėčiau jau gyveninme durelinių. bet vėlgi, jei turėčiau daugiau vietos, ta gal net daryčiau iš šono - nes kai atsistoji prie kriauklės plaut daržovių ir pan., tai visia būtų patogu, kad šiukšliadešė liktų atidaryta šone, o ne po kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 05 17, 19:04)

Gal kokie yra nauji niuansai  unsure.gif

pas mane pakabinamos tik virš baro, tai pagrindinėj virtuvės daly jokių kabinamų spintelių. tai vienintelis nedidelis nepatogumas, kad nebuvo kaip šalia indaplovės padaryti lėkščių stalčių, reikėjo rinktis iš diejų blogybių, bet šiaip tikrai nematau čia nieko blogo.

vat ko norėčiau, tai turėti galimybę šalia kriauklės turėti džiovyklę indams nusivarvėti. nes pas mane kai langas didžiulis ir tik už lango ta džiovyklė, tai kai paplauni kažką smulkaus tenka nešti per stalviršį, va tas nepatogu sad.gif

šiukšliadėžė po kriaukle pas mane išstumiama thumbup.gif nebenorėčiau jau gyveninme durelinių. bet vėlgi, jei turėčiau daugiau vietos, ta gal net daryčiau iš šono - nes kai atsistoji prie kriauklės plaut daržovių ir pan., tai visia būtų patogu, kad šiukšliadešė liktų atidaryta šone, o ne po kriaukle.
Atsakyti
Lillita, Anksciau rasei,kad renkiesi buitine technika. Gal ka gero issirinkai? Man reikia nuspresti ir uzsakyti, o as nezinau nuo ko pradeti rinktis. Ka galit patarti?
Atsakyti
o gal galit pasakyti kas visai neseniai uzsakinejo virtuves komplektus kokios mazdaug kainos? (ir mazdaug kokiam mieste, nes kaip suprantu cia irgi nevienodai pakankamai). Butu gerai, jei kas atsakytu ir uzsakinejo apie 4metru ilgio virtuve ax.gif Noriu zinoi, kiek realiai galima deretis
Atsakyti