QUOTE(KristinaP12 @ 2009 05 20, 13:38)
Na aš išsivaizduoju kainos taip sumažėjusios pas garažinius, kadangi jie be darbų sėdi... Kaip ir šis ponas Tadas, kuris ištisai sėdi supermamų temoje:subforumuose virtuvė ir vaiko baldai ir neprofesionaliai reklamuojasi
O tarkim vakar klausinėjausi Vokėje, tai kaina už bėginį metrą pas juos nuo 1400 Lt., lygiai tiek kiek pasakė pradinę kainą man ir vienas garažinių
Gal dar kas kainų parašys, kas ką tik įsirengė, nes aš ir dar tik paieškose
siandien apturesiu viena meistra sveciuose- ziuresiu ka sakys. as nenusiteikus pries smulkuji versla. pati savo virtuve Vilniuje gaminaus pas meistra, kuris dirbo ir Dalios balduose, man padare is tu paciu medziagu virtuvini komplekta, kad medziagos geros- galiu dziaugtis po siai dienai- komplektas atrodo kaip naujas, puikia valosi, stalvirsis kokybiskas, visi kampeliai sutvarkyti ir nepamirsti. o bet taciau, as ja pirkau 2004m, po to kainos tik kilo.. ir dabar nesileidzia, o tokioje sitiacijoje, zinant, kad darbo tiek dideles imones, tiek smulkieji verslininkai praktiskai neturi, as moketi tiek kiek per pika tikrai nesiruosiu

be to, garantiju tai praktiskai beveik nera, nes nezinai ar rytoj tas gamintojas nebus subankrutaves ir tavo garantinis laikas eis po velniu..
Papildyta:
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 20, 13:49)
o jei jau jus sioje srityje dirbat, gal galetumete atsakyti ne AZ koks kainos skirtumas jei spinteles be rankeneliu? zinau, kad ten dedasi spec mechanizmas, kuris pries metu kainavo neblogus pinigelius lyginant su iprastiniais mechanizmais.