QUOTE(prunskiene @ 2009 05 20, 13:57)
siandien apturesiu viena meistra sveciuose- ziuresiu ka sakys. as nenusiteikus pries smulkuji versla. pati savo virtuve Vilniuje gaminaus pas meistra, kuris dirbo Dalios balduose, man padare is tu paciu medziagu virtuvini komplekta, kad medziagos geros- galiu dziaugtis po siai dienai- komplektas atrodo kaip naujas, puikia valosi, stalvirsis kokybiskas, visi kampeliai sutvarkyti ir nepamirsti. o bet taciau, as ja pirkau 2004m, po to kainos tik kilo.. ir dabar nesileidzia, o tokioje sitiacijoje, zinant, kad darbo tiek dideles imones, tiek smulkieji verslininkai praktiskai neturi, as moketi tiek kiek per pika tikrai nesiruosiu
be to, garantiju tai praktiskai beveik nera, nes nezinai ar rytoj tas gamintojas nebus subankrutaves ir tavo garantinis laikas eis po velniu..
Papildyta:
o jei jau jus sioje srityje dirbat, gal galetumete atsakyti ne AZ koks kainos skirtumas jei spinteles be rankeneliu? zinau, kad ten dedasi spec mechanizmas, kuris pries metu kainavo neblogus pinigelius lyginant su iprastiniais mechanizmais.

Papildyta:
o jei jau jus sioje srityje dirbat, gal galetumete atsakyti ne AZ koks kainos skirtumas jei spinteles be rankeneliu? zinau, kad ten dedasi spec mechanizmas, kuris pries metu kainavo neblogus pinigelius lyginant su iprastiniais mechanizmais.
Smulkieji issilaiko vien is to, kad jie negali sau leisti internetiniu puslapiu ir pns, jiems padarius kokybiskai ir atlikus garantini, jai atsiras broko, kas pradejo, tas ir uzbaigs darba, imone gali nusispjauti ir pasakyti, jus sulauzet, tai zmogaus patarimas zodziu i ka kreiptis yra svaresnis nei kisimas savo prekes kazkam per skelbimus

Nueikite i www.furnitanas.lt ten rasite begelius su atmetimo sistema, taip pat ir lankstus

As namie buvau viska taip sudejas, tai finale man pasake, as ka durnyne gyvenu, kad rankeneliu nera