Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

QUOTE(prunskiene @ 2009 05 20, 13:57)
siandien apturesiu viena meistra sveciuose- ziuresiu ka sakys. as nenusiteikus pries smulkuji versla. pati savo virtuve Vilniuje gaminaus pas meistra, kuris dirbo Dalios balduose, man padare is tu paciu medziagu virtuvini komplekta, kad medziagos geros- galiu dziaugtis po siai dienai- komplektas atrodo kaip naujas, puikia valosi, stalvirsis kokybiskas, visi kampeliai sutvarkyti ir nepamirsti. o bet taciau, as ja pirkau 2004m, po to kainos tik kilo.. ir dabar nesileidzia, o tokioje sitiacijoje, zinant, kad darbo tiek dideles imones, tiek smulkieji verslininkai praktiskai neturi, as moketi tiek kiek per pika tikrai nesiruosiu  smile.gif be to, garantiju tai praktiskai beveik nera, nes nezinai ar rytoj tas gamintojas nebus subankrutaves ir tavo garantinis laikas eis po velniu..
Papildyta:

o jei jau jus sioje srityje dirbat, gal galetumete atsakyti ne AZ koks kainos skirtumas jei spinteles be rankeneliu? zinau, kad ten dedasi spec mechanizmas, kuris pries  metu kainavo neblogus pinigelius lyginant su iprastiniais mechanizmais.

Smulkieji issilaiko vien is to, kad jie negali sau leisti internetiniu puslapiu ir pns, jiems padarius kokybiskai ir atlikus garantini, jai atsiras broko, kas pradejo, tas ir uzbaigs darba, imone gali nusispjauti ir pasakyti, jus sulauzet, tai zmogaus patarimas zodziu i ka kreiptis yra svaresnis nei kisimas savo prekes kazkam per skelbimus wink.gif

Nueikite i www.furnitanas.lt ten rasite begelius su atmetimo sistema, taip pat ir lankstus wink.gif
As namie buvau viska taip sudejas, tai finale man pasake, as ka durnyne gyvenu, kad rankeneliu nera doh.gif , teko rankeneles sudeti biggrin.gif priedo pirstu antspaudai lieka wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas BALDAI: 20 gegužės 2009 - 13:07
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 20, 14:00)
Smulkieji issilaiko vien is to, kad jie negali sau leisti internetiniu puslapiu ir pns, jiems padarius kokybiskai ir atlikus garantini, jai atsiras broko, kas pradejo, tas ir uzbaigs darba, imone gali nusispjauti ir pasakyti, jus sulauzet, tai zmogaus patarimas zodziu i ka kreiptis yra svaresnis nei kisimas savo prekes kazkam per skelbimus wink.gif

Nelabai sutikciau.. Skelbimai yra paprasciausia reklama, zmones pasirenka. Aisku Vokese ir t.t. patys po to ir susimoka uz ta reklama pirkdami komplekta smile.gif Nei imone, nei patentininkas negali paskyti jus sulauzet, nes yra vartotoju teises,nebe akmens amzius. Kita vertus, galiu pasakyti, kad kiekviena padori maza ar didele imone yra suinteresuota islaikyti gera varda. Blogiausia yra, kad kai imone likviduojama nebera is ko paprasyti atsakomybes uz netinkamai atlikta darba.. o siuo metu tai gali atsitikti bet kam.Bet mes nukrypome nuo virtuves baldu temos, o ypac temos apie kainas, kas labai idou siuo metu
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 05 20, 13:38)
Na aš išsivaizduoju kainos taip sumažėjusios pas garažinius, kadangi jie be darbų sėdi... Kaip ir šis ponas Tadas, kuris ištisai sėdi supermamų temoje:subforumuose virtuvė ir vaiko baldai ir neprofesionaliai reklamuojasi  biggrin.gif

O tarkim vakar klausinėjausi Vokėje, tai kaina už bėginį metrą pas juos nuo 1400 Lt., lygiai tiek kiek pasakė pradinę kainą man ir vienas garažinių  doh.gif

Gal dar kas kainų parašys, kas ką tik įsirengė, nes aš ir dar tik paieškose  tongue.gif

Gal ir nesuperinis is manes vadybininkas, bet kazkaip reikia pereiti is gamybos i vadyba 4u.gif
Atsakyti

Nueikite i www.furnitanas.lt ten rasite begelius su atmetimo sistema, taip pat ir lankstus wink.gif
As namie buvau viska taip sudejas, tai finale man pasake, as ka durnyne gyvenu, kad rankeneliu nera doh.gif , teko rankeneles sudeti biggrin.gif  priedo pirstu antspaudai lieka wink.gif

O ar patogus naudojimas? ar nepanaudojot? g.gif antspaudai tegul lieka, vis tiek valyt reikia, nori nenori... o del durnyno- tai as nesijaudinu, nes man gyventi reikes, o ne kitiem, svarbu man paciai grazu ir gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 05 20, 14:15)
O ar patogus naudojimas? ar nepanaudojot?  g.gif  antspaudai tegul lieka, vis tiek valyt reikia, nori nenori... o del durnyno- tai as nesijaudinu, nes man gyventi reikes, o ne kitiem, svarbu man paciai grazu ir gerai  lotuliukas.gif

Man asmeniskai patiko thumbup.gif , nes dar kelis menesius sakiau: nerandu tinkamu rankeneliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 20, 14:18)
Man asmeniskai patiko thumbup.gif , nes dar kelis menesius sakiau: nerandu tinkamu rankeneliu biggrin.gif

o kokia tu mechanizmu kaina nepasakytumet?
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 05 20, 14:21)
o kokia tu mechanizmu kaina nepasakytumet?

O kokio gamintojo jus norite ir i kur tai sudeti?
Atsakyti
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 20, 14:24)
O kokio gamintojo jus norite ir i kur tai sudeti?

tai parasykit keliu gamintoju: brangiausius, pigiausisu ir vidutinius lotuliukas.gif ka as zinau kuriu noriu, noriu geru, kad nereiktu eit pas meistrus piktos raganos veidu.
o sudeti noriu i virtuvini komplekta, nezinau ar i spinteles ten kazkas dedas, bet i stalcius tai zinau, kad dedas. dar tik mano paiesku pradzia, dar nepaiskausciau smarkiai.
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 05 20, 14:28)
tai parasykit keliu gamintoju: brangiausius, pigiausisu ir vidutinius  lotuliukas.gif ka as zinau kuriu noriu, noriu geru, kad nereiktu eit pas meistrus piktos raganos veidu.
o sudeti noriu i virtuvini komplekta, nezinau ar i spinteles ten kazkas dedas, bet i stalcius tai zinau, kad dedas. dar tik mano paiesku pradzia, dar nepaiskausciau smarkiai.

I virsutines man grazu, bet tikrai kokio atidarymo sistemos jus pageidaujat nezinau, tai negaliu net pasakyti.
Apatinese yra ileidziamos rankeneles, atrodo kaip ilga rankenele per visa virtuve. www.diforma.lt ten ju pavyzdziai, bet moterys paskui keikesi, kad nagus nusilauze doh.gif
o atmetimo sistema sudeti nemanau ar verta, ateis sveciu nezinos kaip atsidaro biggrin.gif Jai daroma sala tai sutinku, kad aplinkui deti atmeimo sistema durelems, bet kiataip ne.
Pigiausiu - nezinau
Toliau - GRASS
Toliau - Blum
Toliau - Hetich
Daugiau "nesusiduriau"
As dar tik pradedu su vadyba 4u.gif
Atsakyti
As namie buvau viska taip sudejas, tai finale man pasake, as ka durnyne gyvenu, kad rankeneliu nera doh.gif , teko rankeneles sudeti biggrin.gif  priedo pirstu antspaudai lieka wink.gif

o tai dėl aplinkinių nuomonės taip padarėt, ar dėl to, kad nepatogu?
nes aš lankausi svečiuose, kur tokia virtuvė yra ir nematau nieko nepatogaus, o labai gražu ir gal plokštė tokia, bet pirštų visia antspaudai nekrenta į akis, nežinau, kaip ten su jais.

taigi giminės draugai žinos, kaip atsidaryt, o tie, kurie psilanko tik vieną kartą svečiuose, nematau reikalo jiems landžioti po virtuvinį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 05 20, 13:29)
blink.gif  900lt kaune? na pas mane ne kaunas, mazesnis miestas ir kol kas zemiausia kaina 900lt,

Neapsigauk su mazu miesteliu kainom. As skaiciavau savo virtuve pagal analogiska projekta, tom paciom medziagom, furnitura ir pan. Mazeikiuose kaina 11500 Lt ir ne lito nesilygsta, Klaipedoje bent keleta didesniu firmu pasiule mazesnes kainas, o vieno pasiulymo sulaukiau net 5000,- Lt pigiau. Aisku ji priemiau. Kokybe, darbu patenkinta.
Mazu miestu problema matyt yra ta, kad klientu turi vienetus, konkurencijos maziau ir viso menesio uzdarbi stengiasu pasiimti is to vienintelio atejusio kliento. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 20, 15:00)
I virsutines man grazu, bet tikrai kokio atidarymo sistemos jus pageidaujat nezinau, tai negaliu net pasakyti.
Apatinese yra ileidziamos rankeneles, atrodo kaip ilga rankenele per visa virtuve. www.diforma.lt ten ju pavyzdziai, bet moterys paskui keikesi, kad nagus nusilauze doh.gif
o atmetimo sistema sudeti nemanau ar verta, ateis sveciu nezinos kaip atsidaro biggrin.gif Jai daroma sala tai sutinku, kad aplinkui deti atmeimo sistema durelems, bet kiataip ne.
Pigiausiu - nezinau
Toliau - GRASS
Toliau - Blum
Toliau - Hetich
Daugiau "nesusiduriau"
As dar tik pradedu su vadyba 4u.gif

Tai jus apsvieskit kokios yra.. Jus gi nuejes pas siuveja jam neaiksinat kur apmetyt, o kur siut zigzagu tongue.gif taip ir as nezinau koks pasirinkimas ir naujoves.. jei jau vadybininkaujat- tai sakykit viska ka zinot, cia daug smalsuoliu skaito gi
Ileidziamos rankeneles man tinka, as varnisku nagu neturiu biggrin.gif o atmetimo sistema irgi tinka, bet kiek suprantu ji zymiai brangiau atsieina. Vel del tu ateinanciu paroblema lotuliukas.gif , maza kas jiem nepatogu, negrazu. Ne ju namai- nera ko landziot kol seimininke savo noru neparodo. Cia ne argumentas, kad nepatogu, as ne sveciam, o sau virtuve darau wink.gif Vadinas turi buti patogu man.
O ta atmetimo sistema patvari?
Papildyta:
oi, turbut supratau ka jus turit omenu apie ileidziamas kalbedamas.. jos matosi, tik tiek kad neislindudios i isore..
Atsakyti