Įkraunama...
Įkraunama...

LIRENE kosmetika

na ka, ieskojau savo nuostabiosios city matt pudros,bet ir cup'o kosmadoj nebuvo. visa europa, cup'a ir oza isvaiksciojau, ir butent city matt NIEKUR! blink.gif cray.gif
konsultante pasiule isbandyt lumene firmos pudra.kolkas nenusivyliau ax.gif (placiau apie ja aprasiau lumene temoj blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 07, 08:12)
na ka, ieskojau savo nuostabiosios city matt  pudros,bet ir cup'o kosmadoj nebuvo. visa europa, cup'a ir oza isvaiksciojau, ir butent city matt NIEKUR! blink.gif  cray.gif
konsultante  pasiule isbandyt lumene firmos pudra.kolkas nenusivyliau ax.gif (placiau apie ja aprasiau lumene temoj blush2.gif )

O Akropolyje nebandėt paieškot? Nes aš būtent Akropolio Kosmadoje City matt ir teradau (aišku, čia buvo prieš kelis mėnesius) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 04 07, 08:30)
O Akropolyje nebandėt paieškot? Nes aš būtent Akropolio Kosmadoje City matt ir teradau (aišku, čia buvo prieš kelis mėnesius)  4u.gif

ot vista lotuliukas.gif nebendziau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 07, 08:12)
na ka, ieskojau savo nuostabiosios city matt   pudros,bet ir cup'o kosmadoj nebuvo. visa europa, cup'a ir oza isvaiksciojau, ir butent city matt NIEKUR! blink.gif  cray.gif
konsultante  pasiule isbandyt lumene firmos pudra.kolkas nenusivyliau ax.gif (placiau apie ja aprasiau lumene temoj blush2.gif )

Aš tai šią pudrikę vakar užmačiau Martinoje ir dar su nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 08 balandžio 2011 - 17:04
QUOTE(Estela_ @ 2011 03 26, 20:59)
Gal kas bandė kremą kapiliarinei odai, bet kurį, bet konkrečiai tai domintų šitas http://www.lirene.co...dukt/60/filtruj gal bus išbandžiusių?

as db kaip tik ji naudoju smile.gif niu ka galiu pasakyti man jis patinka smile.gif mano oda sausa, tai gerai drekina,o ir skruostai man pasviesejo:) man jis neblogas, tiko mano odai:)
Atsakyti
gal yra naudojusių šį valiklį? domintų atsiliepimai ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,susigyvenau su Shiny Touch, bet siandien nusipirkau City Matt 4u.gif Pirkau Martinoj, akcija, sumokėjau virš 17 Lt. 4u.gif kolkas kiek išmėginau tai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esat bandę tau? Kokie atsiliepimai?
https://www.biterite.../872-1228-4.jpg
Atsakyti
Dabar Droge dideles nuolaidos sios firmos priemonems, tad jeigu kas naudojate, paskubekit smile.gif
Siuo metu naudoju (jau kelinta buteliuka) makiazo valiki ir tonika, bei maitinamaji krema sausai odai, man laaaabai tinka ir patinka thumbup.gif
Labai malonus neikyrus kvapas, negrauzia akiu (kaip buna nuo kitu valikliu), ir oda lieka svelni, pamaitinta, liuks.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 05 14, 20:53)
gal yra naudojusių šį valiklį? domintų atsiliepimai  ax.gif  4u.gif

Nors klausimas užduotas seniai, atsakysiu, man patinka, negraužia akių, riebalo nepalieka, tušą nuvalo gražiai (aš naudoju vandeniui neatsparų tušą) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 16, 11:22)
Nors klausimas užduotas seniai, atsakysiu, man patinka,  negraužia akių, riebalo nepalieka, tušą nuvalo gražiai (aš naudoju vandeniui neatsparų tušą)  4u.gif

klausimas vis dar aktualus, tai dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Pradiniai atsiliepimai apie Lirene jautriai odai skirtą toniką
user posted image
Naudoju dar tik porą dienų, bet ką galiu pasakyt: bekvapis (kas man patinka), labai skystas (primena Biodermos vandenukus), tikrai drėkina, atgaivina odą po prausiklio naudojimo, dar nežinau, ar nekemša porų, bet lyg ir ne.. Trūkumas - pakankamai netaupiai naudojasi
Atsakyti