Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

QUOTE(Jolita10 @ 2010 10 19, 20:48)
o tai balkone kad ir istiklintas nenusals tie svogunai?  blink.gif cia tai naujienu pasiskaiciau  thumbup.gif

Juos specialiai reikia pašaldyti,kad žydėtų.Paskui aišku įnešti į patalpą.
Man irgi įdomu,ar pakankamai gavo jau šalčio hiacintai,nes vakar pamačiau jau žaliuojančias nosytes svogūnuose.Tai kelis pasodinau į žemę ir įnešiau jau vazonus į kambarį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 10 20, 07:23)
Juos specialiai reikia pašaldyti,kad žydėtų.Paskui aišku įnešti į patalpą.
Man irgi įdomu,ar pakankamai gavo jau šalčio hiacintai,nes vakar pamačiau jau žaliuojančias nosytes svogūnuose.Tai kelis pasodinau į žemę ir įnešiau jau vazonus į kambarį. g.gif

kiek cia skaiciau, kad nereikia nesti kambarin taip greitai, neauga jie kai salta atsieit g.gif
O tai amarilius irgi reikia pasaldyti? g.gif Jis pas mane su lapu jau, tai matyt po laiko ir ziedu vel nebus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 10 20, 20:51)
kiek cia skaiciau, kad nereikia nesti kambarin taip greitai, neauga jie kai salta atsieit  g.gif
O tai amarilius irgi reikia pasaldytig.gif Jis pas mane su lapu jau, tai matyt po laiko ir ziedu vel nebus sad.gif

Tai,kad nosytė žalia pradėjo lysti.Paliksiu šaltai,nušals nosytė. biggrin.gif
Amarilius reikia pamigdyti žiemai kur nors tamsiau .Jokiais būdais į lauką nenešti. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ziuriu jums cia visai smagiai viskas gaunasi thumbup.gif smile.gif Saunuoles 4u.gif
Norejau jusu patarimo ,kadangi po vasaros is balkono liko tokie tai vazonai kuriose jau gelytes nebegyvena ,nusprendziau pabandyt pasodinti kokia svogunine gelyte i jos ,tik nelb zinau kokia g.gif
Vazono ismatavimai ilgis 32 cm plotis 12 ,aukstis 15 cm , kokia gelyte geriausiai tiktu i toki ? g.gif
Tiesa si vazoneli galiu laikyti mazajame kambary ant palanges tai del silumos bedu nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 24 spalio 2010 - 15:25
as taippat noreciau tokio grazaus balkono 4u.gif
Atsakyti
skaiciau, skaiciau bet taip ir nesupratau blush2.gif tulpiu svogunelius pasaldyti reikia "plikus" ir po to sodinti i vazonelius, ar jau pasodintus i zeme, reikia pasaldyti ? aciu
Atsakyti
teks turbut trobon tempt vazonus, salcius pranasauja unsure.gif
Atsakyti
laba gelininkems. uzsivedziau ant geliu juodai , na ir grubus issireiskimas, bet tikslus. kur einu, visur apie geles skaitau, ir visko man norisi. sugalvojau prie lauko duru, ant laiptu is abieju busiu kokius vazonus ar lovelius keramikinius padeti su zydinciomis gelytemis, o gal namuose ant palanges... zodziu pavelavau is rudenio pasisodinti. kas nutiktu, jei as tarkim tulpes, narcizus pasisodinciau pavasari namuose, be jokio uzsaldymo, zydetu jie? g.gif
Atsakyti
Sveikutes

apie sausio 11 d.inesiau is balkono tulpes,o si ryta va kaip jos mane pradziugino http://www.part.lt/i...fb4645ce513.jpg
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2011 02 12, 15:22)
Sveikutes
apie sausio 11 d.inesiau is balkono  tulpes,o si ryta va kaip jos mane pradziugino  http://www.part.lt/i...fb4645ce513.jpg

Niu fainai, tikras pavasaris ant palanges... wub.gif
Atsakyti
Tai pirmas bandymas su tulpemis namie ir atrodo neprisviles,labai dziugina aki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2011 02 12, 14:22)
Sveikutes
apie sausio 11 d.inesiau is balkono  tulpes,o si ryta va kaip jos mane pradziugino  http://www.part.lt/i...fb4645ce513.jpg

Labai grazu 4u.gif Merginos as su klausimeliu, rudeni ikisau krokus i vazonelius ir iki siol jie balkone. Dabar pradejo jie ten dygti, man nest i kambary juos?Ar balkone jie prazys?
Atsakyti