Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 08, 07:19)
super kaip gražu ir gaivu  wub.gif  wub.gif

QUOTE(tinuska87 @ 2010 04 09, 09:00)
aure111 kokie grožiai  wub.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif

Žiūri aš čia viena rodau asvo žiedelius, negi niekas daugiau neturi ko parodyt g.gif unsure.gif

Nagi dar parodysiu ax.gif bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Skleidžiasi ir antras žiedelis thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
aure111, žemai lenkiu galvą prieš talentą užauginti tokius grožius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 04 14, 15:46)
aure111, žemai lenkiu galvą prieš talentą užauginti tokius grožius  wub.gif

Koks gi čia talentas.... rolleyes.gif Tereikia didelio vazono, žemių, gėlių svogūnėlių ir balkono biggrin.gif gėlės auga savaime nereikia jų labai prižiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 04 14, 18:08)
Koks gi čia talentas....  rolleyes.gif  Tereikia didelio vazono, žemių, gėlių svogūnėlių ir balkono  biggrin.gif gėlės auga savaime nereikia jų labai prižiūrėt  biggrin.gif

na aš tai sugebu numarinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 04 14, 20:27)
na aš tai sugebu numarinti  doh.gif

Svogūninių gėlių tik reikia neperlaistyt ir auga geriausiai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
SOS, noriu persodinti i lauka Jacintus, ir jie turi vaikelius. Vaikelius sodinti kartu iki rudens ar galiu atskirti????
Nes ziemai tai miego perioda reik daryti............ ?
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 05 07, 18:04)
SOS, noriu persodinti i lauka Jacintus, ir jie turi vaikelius. Vaikelius sodinti kartu iki rudens ar galiu atskirti????
Nes ziemai tai miego perioda reik daryti............ ?

į dirva hiacintus reikia sodinti rudenį, dabar padėti kur nors gerai vėdinamoj patalpoj ir leisti pailsėti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 07, 19:19)
į dirva hiacintus reikia sodinti rudenį, dabar padėti kur nors gerai vėdinamoj patalpoj ir leisti pailsėti.

supratau, tai duoti jiems dabar pailseti????
o rudeni pasodinti ir ziemos lauke???

Atsakyti
berods aiškiai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2005 08 29, 13:39)
kilo man tokia mintis:
jei as rudeni prisodinciau visokiu svoguneliu (tulpiu, hiacintu etc.) i vazona, per ziema ta vazona "ismesciau" i istiklinta balkona, gal man pavasari isdygtu ir prazystu geles? kaip manot, ar imanomas toks varintas? gal kas bandet ir turit patirties?

Papildyta:
galima tulpes taip uzauginti bet reikia saltam sklepe laikyti ,o susio menesi i kambari parnesti
Atsakyti
Sveikos, atėjau prašyti patarimo labiau patyrūsių gėlininkių
Pavasari įsigijau žydinčius hiacintus vazonėliuose, jiems nužydejus-iškasiau ir laikiau sausai. Dabar pamačiau, kad vienas iš svogunėlių turi kelis mažus prilipusius vaikus, kurie leidžia žalius daigus, kiti svogunėliai irgi leidžia daigus. Planavau auginti kambaryje, bet dabar nežinau kaip elgtis Ką patartumėte daryti? Ar reikia atskirti vaikus, ką su jais daryti? Ar kitus svogunelius sodinti į vazonėlius? Ar reikia juos nulukštenti? Ar galima daigus pradėjusius leisti svogunelius dėti į šaldytuva, siekiant atitolinti žydėjimą? ax.gif
Atsakyti
o tai balkone kad ir istiklintas nenusals tie svogunai? blink.gif cia tai naujienu pasiskaiciau thumbup.gif
Atsakyti