Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

*Vilte* thumbup.gif kaip grazu wub.gif as neprisiruosiau pasisodint , bet siemet butinai reikes blush2.gif kaip grazu kai taip anksti pakvimpa pavasariu wub.gif

Ermitaze maciau yra daug visokiu, reikes koki vazoneli nusipirkt wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *SIM*SIUS*: 12 vasario 2011 - 20:32
mano tulpes tai balkone susalo sad.gif o krokiukai jau nuzydejo ant palanges wub.gif labai trumpai zydejo gaila
Atsakyti
Nieko neišmanau apie gėles, tik šiemet pradėjau jomis šiektiek domėtis ir nusprendžiau pagaliau užsisodinti kąžką žydinčio pati. Nusipirkau tulpių svogūnėlių, ir tik namie pamačiau kad jas sodinti reikia gegužės mėn. Tai taip išeina, kad jos man nepražys jeigu pasisodinsiu svogūnelius dabar į vazoną? unsure.gif Ar kaip čia išeina...

Ir dar norėjau paklaust, man padovanojo pražydusius hiacintus. Jie jau nužydėjo. Ką reik daryti su jų svogūnais? persodint į žemę lauke ar galima ir į kitą vazoną? Kaip suprantu šiemet jau jie nebepražydės antrą sykį, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2011 03 01, 23:28)

Ir dar norėjau paklaust, man padovanojo pražydusius hiacintus. Jie jau nužydėjo. Ką reik daryti su jų svogūnais? persodint į žemę lauke ar galima ir į kitą vazoną? Kaip suprantu šiemet jau jie nebepražydės antrą sykį, ar ne?

Ei, patyrusios gelininkes, kur jus!!!
Man irgi labai rupi suzinoti, ar pirktinius prazydejusius hiacintus mesti lauk, ar imanoma kitais metais juos prazydinti. Jei imanoma, tai gal patartumet, kada juos iskasti, ar reik persodinti. Labai prasau patarimo, nes maniskis pradejusiais vysti lapais stovi ant palanges ir nezinau, ka daryt. Vis dar nesiryztu ismesti...
Atsakyti
QUOTE(ddd @ 2011 03 21, 16:20)
Ei, patyrusios gelininkes, kur jus!!!
Man irgi labai rupi suzinoti, ar pirktinius prazydejusius hiacintus mesti lauk, ar imanoma kitais metais juos prazydinti. Jei imanoma, tai gal patartumet, kada juos iskasti, ar reik persodinti. Labai prasau patarimo, nes maniskis pradejusiais vysti lapais stovi ant palanges ir nezinau, ka daryt. Vis dar nesiryztu ismesti...

Aišku kad nemesk, kai nudžiūs lapai išrauk svogūnėlį ir padėk į dėžutę ir į rusį. Gali rudenį pasodinti į gėlynėli arba sausio- vasario mėn į vazonėlį tada namuose turėsi žydinčia gėlelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 21 kovo 2011 - 17:24
QUOTE(Militux @ 2011 03 21, 18:24)
Aišku kad nemesk, kai nudžiūs lapai išrauk svogūnėlį ir padėk į dėžutę ir į rusį. Gali rudenį pasodinti į gėlynėli arba sausio- vasario mėn į vazonėlį tada namuose turėsi žydinčia gėlelę mirksiukas.gif

Aciu labai uz atsakyma. Tik norejau dar pasitikslinti, dabar, kaip suprantu man jos jau nelaistyti?
Atsakyti
QUOTE(ddd @ 2011 03 23, 12:27)
Aciu labai uz atsakyma. Tik norejau dar pasitikslinti, dabar, kaip suprantu man jos jau nelaistyti?

Kol lapai žali laistyti,o jau kai lapukai paruduos tada imti lauk,aš sodinčiau į lauką,žinoma jei yra sąlygos rolleyes.gif ,tada kitais metais garantuotai žydės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 23, 11:33)
Kol lapai žali laistyti,o jau kai lapukai paruduos tada imti lauk,aš sodinčiau į lauką,žinoma jei yra sąlygos rolleyes.gif ,tada kitais metais garantuotai žydės mirksiukas.gif

Nu dabar jau viska supratau smile.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 10 20, 20:18)
Tai,kad nosytė žalia pradėjo lysti.Paliksiu šaltai,nušals nosytė. biggrin.gif
Amarilius reikia pamigdyti žiemai kur nors tamsiau .Jokiais būdais į lauką nenešti. schmoll.gif

Mano amarilis-sumenko. Visą žiemą jį kambaryje laikiau. Du žali lapai ir jokios gyvybės daugiau unsure.gif
Atsakyti
Kada reike pradeti budinti svogunines geles vazonuose?
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 01 08, 14:55)
Kada reike pradeti budinti svogunines geles vazonuose?

dar ankstoka,tik sausio pradzia g.gif .manau kovo pradzios uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 01 08, 16:57)
dar ankstoka,tik sausio pradzia  g.gif .manau kovo pradzios uzteks  mirksiukas.gif

supratau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti