QUOTE(triušė @ 2009 05 02, 18:47)
SVEIKINU!!!!!
taip laukiau ziniu is taves
kaip faina,kaip sekes,pasakok
na egzas tikrai nekaip prasidejo, kai ant estakados sugebejau kokius 7 kartus is eiles uzgest, ko niekad gyvenime nebuvo, tai patikejau mitais apie astras ir ju uzgesinejimus

toliau aikstele isvazinejau idealiai-gavau sonini prisiparkavima...nu tada sako, tavo egzas jau turejo baigtis ant estakados, bet tiek to, vaziuojam i miesta, praleisiu tai-nu tada jau supratau kad pas sita nebus sunku islaikyt... pries isvaziuojant i raudondvario plenta dvi masinos uz musu sulipo, nu bet tikekimes ten ne mano kalte buvo

o viskas toliau gan sklandziai vyko, net nzn ka ir pasakot...tik egzaminuotojas visa kelia pliurpe ir pamokslavo ka blogai darau

nors ten ne tiek klaidos buvo, kiek patirties gatveje stoka-pvz sako kodel tu vaziuoji leciau nei visi kiti, nors variau ant 45, o mieste gi tik 50 leidziama

nu zodziu kabinejosi prie ko tik begalejo, o paskui suvaidino koks jis geras ir uzskaito mano egza
Papildyta:
QUOTE(triušė @ 2009 05 02, 21:49)
Sveikinu
Kaip as jum pavydziu
na,kokios sventes arteja

reiks ir man pries kokias varyt

galn nuolaida gausiu
Sveikinu dar kart
nu butum vaikinas tai birzeli tevo diena, o dabar tai tik liepos 6 tebus... manau nebijok ir eik, pamatysi kaip pasiseks

beje, pastebejau kad jie labai demesi skiria tam kelinta karta laikai, manau siandien jei buciau pirma karta laikius kazin ar tie uzgesinejimai man butu atleisti