Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

Laba diena, jau esamos ir dar tik būsimos vairuotojos 4u.gif

Ar priimsit mane į savo Regitros šturmuotojų būrį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 05 03, 12:54)
Laba diena, jau esamos ir dar tik būsimos vairuotojos  4u.gif

Ar priimsit mane į savo Regitros šturmuotojų būrį?  bigsmile.gif

sveikute,kada sturmuosi?
gavojau,kad viena likau ax.gif
Atsakyti
Saunuole PUMA clap.gif clap.gif clap.gif Sveikinimai ir Anetelei thumbup.gif
Baltai pavydziu blush2.gif Ta regitra ir man nervus tampo doh.gif Niekaip neprisiruosiu sturmuoti doh.gif nors maniskis instruktorius, sake truksta igudziiu, atseit jei eiciau dabar neislaikyciau egzo tikrai schmoll.gif doh.gif Nors jau ilgai mokinuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 05 03, 15:31)
, atseit jei eiciau dabar neislaikyciau egzo tikrai schmoll.gif  doh.gif

Man irgi sakė abejoju, kad pavyks mirksiukas.gif nes pertrauką buvau nemažą padarius, kai ką primiršus, bet išlaikiau bigsmile.gif

PUMA, anetėle, sveikinu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 05 03, 10:00)
Sutinku, as irgi, manau, kad egzamino baigtis labai priklauso nuo pacio egzaminuotojo smile.gif kad ir tavuoju atveju su etastakada, juk turejo teise ir nepraleist, bet praleido bigsmile.gif  nors su viena dalyve kazkada diskutavom, ji sake, kad jei jau moki vaziuot, tai jau joks egzaminuotojas nebaisus. Bet manau, ir gerai mokantiji jei jie nori, sugeba sukirsti.
Tiesa, sveikinimai 4u.gif

aciu uz sveikinimus ax.gif man tai visa beda buvo tame, kad pries tai vazinejausi su M zenklu su MB masinyte, kurios variklis 2.8, tai atsisedus prie astrutes su 1.7 is vis stebuklas kaip as nuo tos estakados paskui susiemus pajudejau biggrin.gif kazkaip prie gero greit priprantama ir nebemoki su silpnesnem vaziuot doh.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus ax.gif
Kazkuri rase kad gerai ygudusy vairuotoja regitros instruktoriam butu sunku sukirst tai galiu pasakyti taip,mano draugu rate buvo du vyrai prarade teises ir po kiek laiko kai jau galejo,norejo atsijimti ir issilaikyti.Vienas is ju turejo apie 8 metus vairavinmo stazo ir issilaike tik is 3 karto doh.gif ,kitas is 2 bet pas jy stazas buvo gal 2 metai.
Tai ka kalbeti apie mus kurios baigem mokyklas ir pravaziavom mokyklos skirtas privalomas valandas doh.gif .Regitra yra pelno siekenti organizacija doh.gif uz tai ir yra zmoniu kurie teises laiko po "n" kartu,as galvoju kad jei vairuotojas egzamino mertu nepadare grubios klaidos jis turetu islaikyti ir su laiku taptu geru vairuotoju smile.gif .Cia siektiek ne nuo to pradedama,pirmiausiai turetu sureguliouti eisma lietuvos miestuose,pestieji turetu tureti daugiau atsakomybes uz save,nes dabar maza dalis pesciuju save saugo eidami per kelia verysad.gif .

PUMA as taipat vaziavau su Astra smile.gif bet man viskas normaliai gavosi,gal del to kad MB masina taipat dyzelis ax.gif ,laikiau marijampoleje miesto mazai maciau nes buvo didele avarija yvykus ir man pakeite marsruta bevaziuojant smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 05 04, 11:14)
Aciu uz sveikinimus  ax.gif
Kazkuri rase kad gerai ygudusy vairuotoja regitros instruktoriam butu sunku sukirst tai galiu pasakyti taip,mano draugu rate buvo du vyrai prarade teises ir po kiek laiko kai jau galejo,norejo atsijimti ir issilaikyti.Vienas is ju turejo apie 8 metus vairavinmo stazo ir issilaike tik is 3 karto  doh.gif ,kitas is 2 bet pas jy stazas buvo gal 2 metai.
Tai ka kalbeti apie mus kurios baigem mokyklas ir pravaziavom mokyklos skirtas privalomas valandas  doh.gif .Regitra yra pelno siekenti organizacija  doh.gif uz tai ir yra zmoniu kurie teises laiko po "n" kartu,as galvoju kad jei vairuotojas egzamino mertu nepadare grubios klaidos jis turetu islaikyti ir su laiku taptu geru vairuotoju  smile.gif .Cia siektiek ne nuo to pradedama,pirmiausiai turetu sureguliouti eisma lietuvos miestuose,pestieji turetu tureti daugiau atsakomybes uz save,nes dabar maza dalis pesciuju save saugo eidami per kelia verysad.gif  .

PUMA as taipat vaziavau su Astra  smile.gif bet man viskas normaliai gavosi,gal del to kad MB masina taipat dyzelis  ax.gif ,laikiau marijampoleje miesto mazai maciau nes buvo didele avarija yvykus ir man pakeite marsruta bevaziuojant  smile.gif .

o man tai stipriai sutrumpintas marsrutas buvo, gal todel kad nuo 2 laikiau, o ta diena regitra tik iki puses 3 tedirbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 04, 10:31)
o man tai stipriai sutrumpintas marsrutas buvo, gal todel kad nuo 2 laikiau, o ta diena regitra tik iki puses 3 tedirbo thumbup.gif

As ir nuo 2 laikiau smile.gif nu geras kaip panasiai.
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 05 04, 11:49)
As ir nuo 2 laikiau  smile.gif nu geras kaip panasiai.

laiminga valanda matomai biggrin.gif gerai nusiteike egzaminuotojai pries savaitgali buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2009 05 03, 15:31)
Saunuole PUMA  clap.gif  clap.gif  clap.gif Sveikinimai ir Anetelei  thumbup.gif
Baltai pavydziu  blush2.gif Ta regitra ir man nervus tampo  doh.gif Niekaip neprisiruosiu sturmuoti  doh.gif nors maniskis instruktorius, sake truksta igudziiu, atseit jei eiciau dabar neislaikyciau egzo tikrai schmoll.gif  doh.gif Nors jau ilgai mokinuosi  unsure.gif

o gal tiik pinigu nori ir viskas mirksiukas.gif o kaip pati jauti, islaikytum ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 05 04, 13:30)
o gal tiik pinigu nori ir viskas  mirksiukas.gif  o kaip pati jauti, islaikytum ar ne  g.gif

Pritariu-nes mano instruktorius kad ir nekaip po tu 10 vaziavimu (bent man taip atrodo) vaziavau, kaip tik drasino mane kad islaikysiu smile.gif
Atsakyti
aš pasistengsiu trumpai pasakyti savo nuomonę apie tą sėkmę/nebūtinai ir apie įgudusį vairuotoją su n-metų stažu: tai, kad vyras (imkim taip, tačiau ne diskriminuojant) turi 10 metų stažą (per daug? na gerai - 5metai), dar nereiškia, kad eidamas persilaikyt egzaminą tas pats vyras egzaminą išsilaikys iš pirmo karto. ar stažą važinėjant miesto ritmu galite taip lengvai sulygint su patirtim važinėjant egzamino reikalavimais? tikrai ne. todėl ir būna tokie akibrokštai, kai neva žmogus, turintis n-metų stažo, nebeišlaiko eidamas į regitrą iš pirmo karto. nes jis pripratęs važinėti savaip, turi savo vairavimo stilių. o mes, visi baigę mokyklas, turim panašų stilių - regitros reikalavimus daugmaž atitinkantį, tačiau vieniems sekasi geriau, o kitiems - prasčiau; vieniems pasitaiko atlaidesni egzaminuotojai, o kitiems - griežtesni. žodžiu manau, jog turėjot suprast, ką noriu pasakyt. tai va biggrin.gif
p.s. parašiau tai todėl, kad vienas vaikinas, kuris su mašina važinėja nuo 15 ar 16 metų (dabar jam 19, greit 20), neišlaikė teisių iš pirmo karto ir daugiau nebelaiko - bijo susimaut. suprantama - juk vaikinas, gėdos neišlaikys atseit. bet neišlaikė jis ne todėl, kad egzaminuotojas buvo blogas (taip, tas klaipėdietis, kurį ryžu vadina, tačiau MB pas jį laikė ir išlaikė iškart), bet todėl, kad jis vairuot pagal egzamino reikalavimus JAU nebemokėjo, nors kursus buvo praėjęs prieš pusmetį (+ - keli mėnesiai)... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti