Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(triušė @ 2009 05 05, 13:56)
kaip fain bigsmile.gif
Puma84
tai jau vyro atzvilgiu vaziuot moki? ar vis dar bumba? smile.gif

kai viena kart taip normaliai aprekiau, kad per jo bumbejima negaliu normaliai susikaupt ir vaziut tai nebebumba, bet jau toks isitempes sedi kad baisu i ji net paziuret-matosi kad jam bisi siauba mano vairavimas vis dar kelia biggrin.gif nu nieko, apsipras-savaitgali vaziuosim pas uosvius i silute, netrumpas kelias nuo kauno, tai ir man gera praktika ir jam vairuot nebereikes jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 05, 14:08)
kai viena kart taip normaliai aprekiau, kad per jo bumbejima negaliu normaliai susikaupt ir vaziut tai nebebumba, bet jau toks isitempes sedi kad baisu i ji net paziuret-matosi kad jam bisi siauba mano vairavimas vis dar kelia biggrin.gif nu nieko, apsipras-savaitgali vaziuosim pas uosvius i silute, netrumpas kelias nuo kauno, tai ir man gera praktika ir jam vairuot nebereikes jau biggrin.gif

o man vis kisa vaira,imk vaziuok,(kai i uzmiesti isvarom),o man ten neidomu,man reik gatviu,o kai cia reik(mieste)tada baime atsiranda,bet jau kaip bus taip ,penktadieny einu i trasa cool.gif (regitra)
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 05, 14:12)
o man vis kisa vaira,imk vaziuok,(kai i uzmiesti isvarom),o man ten neidomu,man reik gatviu,o kai cia reik(mieste)tada baime atsiranda,bet jau kaip bus taip ,penktadieny einu i trasa cool.gif (regitra)

nu tik seno usuocio saugokis, o daugiau ten nera ko bijoti mirksiukas.gif laikydiu spygas uz tave penktadieni kad tik tau pavyktu. beje, kelinta val eini?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 05, 14:14)
nu tik seno usuocio saugokis, o daugiau ten nera ko bijoti mirksiukas.gif laikydiu spygas uz tave penktadieni kad tik tau pavyktu. beje, kelinta val eini?

saket 14val -LAIMINGA,tad ja ir pasirinkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 05, 14:26)
saket 14val -LAIMINGA,tad ja ir pasirinkau lotuliukas.gif

nu cia sestadieni kai iki puses 3 pries motinos diena tedirbo regitra, o siaip iki 15.45 dirba kiek zinau-beje, siandien kai regitroj dokumentus teisems pridavinejau, maciau savo paskutiniji egzaminuotoja-su juo irgi gryzo panele islaikiusi, kazkaip manau pas ji mazai kas neislaiko man atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 05, 14:34)
nu cia sestadieni kai iki puses 3 pries motinos diena tedirbo regitra, o siaip iki 15.45 dirba kiek zinau-beje, siandien kai regitroj dokumentus teisems pridavinejau, maciau savo paskutiniji egzaminuotoja-su juo irgi gryzo panele islaikiusi, kazkaip manau pas ji mazai kas neislaiko man atrodo smile.gif

zinau,kad jusu sestadieny,bet kad nelabai jau buvo ka rinktis arba 8ryte arba 14
jai ne ,tai tik kitu savaite blush2.gif
na,kad man pas ta geruly papuolus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triušė: 05 gegužės 2009 - 13:54
QUOTE(triušė @ 2009 05 05, 14:53)
zinau,kad jusu sestadieny,bet kad nelabai jau buvo ka rinktis arba 8ryte arba 14
jai ne ,tai tik kitu savaite blush2.gif
na,kad man pas ta geruly papuolus rolleyes.gif

kazkaip nezinau jo nei vardo nei pavardes, o ir kaip apibudint nera-toks neissiskiriantis is kitu niekuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 05, 15:03)
kazkaip nezinau jo nei vardo nei pavardes, o ir kaip apibudint nera-toks neissiskiriantis is kitu niekuo smile.gif

turbut nebe vardai rupejo is tos laimes kai islaikei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 05, 15:44)
turbut nebe vardai rupejo is tos laimes kai islaikei  biggrin.gif

nu kazkokia durna nuotaika tuo momentu buvo-daug nervu isgadino tas gesinejimas ant estakados, tai turbut tik kita diena tas toks tikras dziaugsmas atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 05, 15:53)
nu kazkokia durna nuotaika tuo momentu buvo-daug nervu isgadino tas gesinejimas ant estakados, tai turbut tik kita diena tas toks tikras dziaugsmas atsirado smile.gif

puikiai suprantu nes man ir estakada vos kojos nepakiso buvau uzgesusi 4 kartus ant jos galvojau jau sakes bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 05, 16:05)
puikiai suprantu nes man ir estakada vos kojos nepakiso buvau uzgesusi 4 kartus ant jos galvojau jau sakes bus  doh.gif

bet kaip psichologiskai zlugdo tokios nesekmes-paskui visa kelia vaziuoji kaip ant adatu, kad tik ko nepadirbt, nes zinai kad ir smulkiausia klaidele gali tada jau but paskutine iki neislaikymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 05, 16:26)
bet kaip psichologiskai zlugdo tokios nesekmes-paskui visa kelia vaziuoji kaip ant adatu, kad tik ko nepadirbt, nes zinai kad ir smulkiausia klaidele gali tada jau but paskutine iki neislaikymo doh.gif

na taip bet man instruktoriu kale i galva viena dalyka tai jei aiksteleje padarai kokiu klaidu ir is jos isvaziuoji mesk visas mintis del jos ir nebegalvok kas buvo manau sis patarimas man pagelbejo nes susikaupiau vaziavimui po miesta ir viskas buvo gerai 4u.gif
Atsakyti