Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(Agneja @ 2009 05 09, 09:39)
i alytu vaziuosiu, baisu, nes ten eismas kitoks, nei cia pas mus ax.gif viena karta jau pravaziavau su instruktorium ir Alytui, bet kas is to doh.gif

nesigąsdinkit anksčiau laiko 4u.gif 4u.gif aš visą egzaminą važiavau 40 - 45 ir žinau, kad egzaminuotojui atsibodo, kad velkuos, bet tai nu aš bijojau labai pridaryt nesąmonių įsismarkavus (greitį viršyt, pvz biggrin.gif ). o kad kitam mieste laikysit, tai žiūrėkit į tai kaip į privalumą - kai jau teises turėsit, tai, t'sakant, ne tik savo smėlio dėžėj reiks žaist ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 08, 15:16)
clap.gif  paimiau  clap.gif  clap.gif yahoo.gif  yahoo.gif  as yahoo.gif  assa.gif ja assa.gif  assa.gif

Spaudžiu dešinę ir labai labai sveikinu 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 05 08, 17:47)
Sveikos, merginos  4u.gif
Sveikinimai islaikiusioms 4u.gif

jungiuosi ir as i jusu gretas, laikysiu 23d fear.gif
dar turiu dvi savaites pasimokyt, aikstele jau norm. moku, bet va mieste dar nesamoniu pridarau unsure.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 05 09, 09:39)
i alytu vaziuosiu, baisu, nes ten eismas kitoks, nei cia pas mus ax.gif viena karta jau pravaziavau su instruktorium ir Alytui, bet kas is to doh.gif

Labas 4u.gif Mane irgi baimė sukausto pagalvojus, kad ne savam mieste, o Alytuj laikyt reiks doh.gif Druskininkuose STOP ženklus sugebu pramazint, tai ką jau kalbėt apie Alytų - nei miesto pažįstu, nei ką doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Evut @ 2009 05 09, 10:39)
nesigąsdinkit anksčiau laiko  4u.gif  4u.gif  aš visą egzaminą važiavau 40 - 45 ir žinau, kad egzaminuotojui atsibodo, kad velkuos, bet tai nu aš bijojau labai pridaryt nesąmonių įsismarkavus (greitį viršyt, pvz  biggrin.gif ). o kad kitam mieste laikysit, tai žiūrėkit į tai kaip į privalumą - kai jau teises turėsit, tai, t'sakant, ne tik savo smėlio dėžėj reiks žaist  ax.gif  4u.gif

Kai velkuosi mieste 40-45, instruktorius vis postringauja, kad per egzaminą skaitytų kaip klaidą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 05 09, 10:48)

Kai velkuosi mieste 40-45, instruktorius vis postringauja, kad per egzaminą skaitytų kaip klaidą  doh.gif

žinau, kad turbūt ne kartą girdėjot tą frazę, bet pasikartosiu - atidumo ax.gif 4u.gif o šiaip tai ką žinau, mokiaus pas du instruktorius (ne savo noru ir per privalomus 10) ir abudu skirtingai sakydavo apie klaidas per egzaminus, bet apie greitį abudu sakė tik tiek, kad jei 30 berods važiuočiau, tai būtų klaida. nes, kiek pamenu (nežinau, ar tiksliai), tai 15km/h lėčiau važiuot jau negalima, nes trukdo eismui smile.gif o ir šiaip laikiau ansktyvą šeštadienio rytą, tai mašinų buvo ne prūdais ir nelabai kam trukdžiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 05 07, 20:03)
čia tas "kaip norėsi, taip ir statysi" labai toks jau nuo požiūrio priklauso..  ax.gif  nes kaip norėsi, taip ne visada bus gerai statyt. pagalvokim apie aikšteles prie didžiųjų prekybos centrų  4u.gif

QUOTE(kristaaa @ 2009 05 07, 21:23)
na matai niekas nematuoja bet tuk vistiek vadovaujiesi linijomis gerai kai as laikiau kai aikstele buvo visa apsnikta tai liniju nesimate  biggrin.gif

As kalbejau apie tai, kad issilaikes, kokioje aiksteleje pasistatysi taip kaip iseina, ir nebutinai, kad tiek cm is sonu liktu, tiek is galo, tiek is priekio. Ir jei nezymiai ji bus pakrypusi, dideles bedos nepridarys.

Sveikinimai triusei smile.gif pasirodo tais vyrais negalima pasitiket, jiems vis blogai ir blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 10 gegužės 2009 - 10:56
QUOTE(klik @ 2009 05 10, 11:55)
As kalbejau apie tai, kad issilaikes, kokioje aiksteleje pasistatysi taip kaip iseina, ir  nebutinai, kad tiek cm is sonu liktu, tiek is galo, tiek is priekio. Ir jei nezymiai ji bus pakrypusi, dideles bedos nepridarys.

tiesa, kad niekas nematuoja, ar yra 40 cm iki bardiūro, ar ne smile.gif bet visad gerbiu aikštelės linijas ir stengiuos įtilpt į jas, o ne taip statyt, kaip išeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 05 08, 17:47)
laikysiu 23d fear.gif

ir as jau siandien uzsiregistravau i Regitra praktiniam egzaminui ax.gif ,sturmuosiu ja geguzes 26 d. bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 05 10, 12:04)
tiesa, kad niekas nematuoja, ar yra 40 cm iki bardiūro, ar ne  smile.gif  bet visad gerbiu aikštelės linijas ir stengiuos įtilpt į jas, o ne taip statyt, kaip išeina  4u.gif

Zinoma, juk jos nupiesiamos ne siaip sau,ne astfaltui papuosti.. smile.gif
Atsakyti
na as tai jau teorija laikiau bet nepavyko is pirmo karto, 7 kl padariau, ka patartumete, kad antra kart nesusimauciau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuliukass @ 2009 05 10, 18:09)
na as tai jau teorija laikiau bet nepavyko is pirmo karto, 7 kl padariau, ka patartumete, kad antra kart nesusimauciau?  blush2.gif

Reikia daugiau Ket knygelę paskaityti ir testus paspręsti yra internete, yra knygelė.
Atsakyti
QUOTE(gretuliukass @ 2009 05 10, 18:09)
na as tai jau teorija laikiau bet nepavyko is pirmo karto, 7 kl padariau, ka patartumete, kad antra kart nesusimauciau?  blush2.gif

daugiau dar pasedek prie testuku mirksiukas.gif
Atsakyti
mergyckos,dabar sese nori laikyt,bet pas sava instruktoriu as jai nelinkiu,gal zinot gera ir nebrangu
Kaune
i az lauksim

Atsakyti
Na aš užsiregistravau penktadienį laikytį praktiką fear.gif fear.gif fear.gif kažkaip nesitiki netgi, kad egzaminą laikysiu blush-anim-cl.gif2:Bet juk reikia pasiryžti mega_shok.gif dar pasivažinėsiu su instruktoriumi, bet nežinau kaip seksis, nes dar padarau klaidų blush2.gif Instruktorius tai liepia susikaupti, nes klaidos dėl neatidumo. doh.gif Aš išsiblaškiusi ne tik už vairo, tai kažin kaip seksis, jei jaudulio nepavyks nė kiek pažaboti verysad.gif dabar galvoju, kažin ar visus maršrutus esu pravažiavus? Ieškojau internete, bet Šiaulių miesto maršrutų neradau g.gif
Atsakyti