Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(Puma84 @ 2009 05 12, 08:07)
Nu saunuole triuse-sveikinimai didziausi kad iskart islaikei:super  drinks_cheers.gif  o del instruktoriaus-tai papildomus vazinejau pas ta pati kur ir pagrindinius 10 pravazinejau. Vairavimo mokykloje Zebras pas Mindauga. Tai tavo sesutei tiesiog i ta mokykla reiketu nueit ir pasiprasyt pas ji, nors ir kitas instruktorius kiek zinau visai nieko mirksiukas.gif

Aciu ax.gif
bandysiu siust ja i ZEBRA smile.gif ACIU!
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 12, 10:13)
Aciu ax.gif
bandysiu siust ja i ZEBRA smile.gif ACIU!

parasyk paskui kaip jai ten patiko, nes zinai, visu lukesciai del instruktoriaus skirtingi, man patiko, o jai gal visai netiks... nu bet tikiuosi nenusivils ji mano rekomendacijomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 05 12, 09:23)
oj, tai sekmes tau su teorija 4u.gif
as teorija jau pries gera menesi issilaikius, o taip bijojau taip bijojau doh.gif bet viskas baigesi gerai lotuliukas.gif

vakar pasivazinejau su vyru, tai tik susinervinau, nes kur tik kalniukas, ten dustu, pries tai dar atgal pavaziuoju normaliai, nu kuo tolyn tuo blogyn doh.gif

Dėkui smile.gif O Tau linkiu paimt "Regitrą" ir parvažiuot jau su teisėm 4u.gif

Aš dėl teorijos kažkaip nestresuoju, bet kas vairavimą liečia... doh.gif Bijau, kad egzamino metu kojų ant pėdalų nulaikyt galiu nesugebėt doh.gif

Nesinervuok, viskas bus gerai 4u.gif Pasipraktikuosi dar iki 23 gegužės ir parvažiuosi išlaikius 4u.gif

Atsakyti
gal galit pasakyti kur kreiptis, kad suzinoti kelinta karta eisiu praktikos laikyti? As pati zinau, bet registracija antra rodo, nors man bus trecias kartas. Nieko nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 05 13, 20:20)
gal galit pasakyti kur kreiptis, kad suzinoti kelinta karta eisiu praktikos laikyti? As pati zinau, bet registracija antra rodo, nors man bus trecias kartas. Nieko nebesuprantu  doh.gif

Tai gal vieną kartą laikėt, kol nesiskaičiavo tie trys kartai.
Atsakyti
gal galit pasakyti kur kreiptis, kad suzinoti kelinta karta eisiu praktikos laikyti? As pati zinau, bet registracija antra rodo, nors man bus trecias kartas. Nieko nebesuprantu  doh.gif

Siaip tai internetineje registracijoje nerodoma, kelinta egzamina laikai g.gif bet gal paskambinkit i Regitra, bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti

As irgi, manau, kad ten Regitroje jie turi visa informacijas apie laikytus egzaminus ir galetu pasakyti kas kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 13, 21:58)
Siaip tai internetineje registracijoje nerodoma, kelinta egzamina laikai g.gif bet gal paskambinkit i Regitra, bus ramiau mirksiukas.gif

Tik pagalvojus gal telefonu nelabai teikia tokia konfidencialia informacija, reikia eit ir prasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 13, 22:40)
Tik pagalvojus gal telefonu nelabai teikia tokia konfidencialia informacija, reikia eit ir prasyt  g.gif

Ot, va sito nezinau.. Jeigu asmens koda pasakius.. g.gif Geriausia, tai nuvaziuoti ten ir pasiklausti.

Atsakyti

Kaip idomiai g.gif As laikysiu praktika antra karta, o registracija raso trecia blink.gif
Atsakyti
Sveiki

Noriu paklausti,kam teko irgi taip susidurti ar jums buvo taip,kad teorijos klausimu atsakymai neatitiko taisykliu????

Sian laikiau teorija,jau pamaciusi klausimus kelis is kart supratau,kad neislaikysiu tokia painiava.....

Reikes manau eiti i kursus,nes savarankiskai snipstas gaunasi.....

O be to drauge sake jei laikai savarankisku pasiruosimu parenka sudetingus klausimus ka manote???

Kad ir klausimas nurodytais zenklais apibudina stovejimo vieta,va ten nesupratau kodel tas zenklas tipo neteisingai ,nors jis juk apibudina stovejimo buda g.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 19, 13:16)
Sveiki 

Noriu paklausti,kam teko irgi taip susidurti ar jums buvo taip,kad  teorijos klausimu atsakymai neatitiko taisykliu????
Sian laikiau teorija,jau pamaciusi klausimus kelis is kart supratau,kad neislaikysiu tokia painiava.....

Reikes manau eiti i kursus,nes savarankiskai snipstas gaunasi.....
O be to drauge sake jei laikai savarankisku pasiruosimu  parenka sudetingus klausimus ka manote???

Kad ir klausimas  nurodytais zenklais apibudina stovejimo vieta,va ten nesupratau kodel  tas zenklas tipo neteisingai ,nors jis juk apibudina stovejimo buda  g.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

As laikiau teorija savarankiskai pasiruosusi ax.gif Tikrai nemanau, kad regitra sunkesnius klausimus parengia schmoll.gif O is kur teorija mokinates g.gif Taip man buvo vienoj knyguteje raso vienaip, o regitros lapuose kitaip rolleyes.gif Bet pagrinde sprendziau internetinius bilietus pastoviai, jeigu ne jie jauciu irgi buciau neislaikius is pirmo karto doh.gif

Paskutinio klausimo jusu nesupratau, vaidziai parodykite blush2.gif Bandysim padeti, kiek galim ax.gif
Atsakyti