Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

Na as mokinausi is keliu eismo taisykliu knygutes,bet kiek zinau jau nauja yra,bet kad tokie pasikeitimai g.gif

As irgi sprendziu dabar nete,nes kitaip su mano pernai metu regitriniais bilietais nekas......
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na as cia su tokiu keistoku klausimu,bet jis man neduoda ramybes unsure.gif Vairavimo kursus baigiau biveik pries 5 metus. 3 kartus neislaikiau teorijos(ziauuuuriai geda) doh.gif , spjoviau i viska ir 3 metus nieko situo klausimu nedariau. Dabar pribrendo reikalas, kad teks vazineti paciai, tad reikia teisiu. Ar man jau pradet ieskotis vairavimo mokyklos? Ar man negalioja tas naujas istatymas, kad po triju nesekmingu kartu per nauja mokintis reikia? g.gif Labai neuzsipulkit, nes zinau ,kad labai negerai padariau laiku neisilaikius teisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 05 19, 14:33)
Sveikutes  4u.gif
Na as cia su tokiu keistoku klausimu,bet jis man neduoda ramybes  unsure.gif  Vairavimo kursus baigiau biveik pries 5 metus. 3 kartus neislaikiau teorijos(ziauuuuriai geda)  doh.gif  , spjoviau i viska ir 3 metus nieko situo klausimu nedariau. Dabar pribrendo reikalas, kad teks vazineti paciai, tad reikia teisiu. Ar man jau pradet ieskotis vairavimo mokyklos? Ar man negalioja tas naujas istatymas, kad po triju nesekmingu kartu per nauja mokintis reikia?  g.gif  Labai neuzsipulkit, nes zinau ,kad labai negerai padariau  laiku neisilaikius teisiu  doh.gif

gali bandyti savarankiskai pasiruosti nes visi mokykliniai dokumentai tau galioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaaa: 19 gegužės 2009 - 13:57
QUOTE(Geiša @ 2009 05 19, 14:33)
Sveikutes  4u.gif
Na as cia su tokiu keistoku klausimu,bet jis man neduoda ramybes  unsure.gif  Vairavimo kursus baigiau biveik pries 5 metus. 3 kartus neislaikiau teorijos(ziauuuuriai geda)  doh.gif  , spjoviau i viska ir 3 metus nieko situo klausimu nedariau. Dabar pribrendo reikalas, kad teks vazineti paciai, tad reikia teisiu. Ar man jau pradet ieskotis vairavimo mokyklos? Ar man negalioja tas naujas istatymas, kad po triju nesekmingu kartu per nauja mokintis reikia?  g.gif  Labai neuzsipulkit, nes zinau ,kad labai negerai padariau  laiku neisilaikius teisiu  doh.gif

Sveika,
Senokai baigei kursus g.gif Jau daug taisykliu pasikeite g.gif Tiksliai nezinau, gal pasiskambink i mokykla kur baigei ir pasiteirauk g.gif Manau teorija is naujo reikes mokintis, gali savarankiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigra_111: 19 gegužės 2009 - 14:01
QUOTE(tigra_111 @ 2009 05 19, 14:59)
Sveika,
Senokai baigei kursus  g.gif Jau daug taisykliu pasikeite  g.gif Tiksliai nezinau, gal pasiskambink i mokykla kur baigei ir pasiteirauk  g.gif Manau teorija is naujo reikes mokintis, gali savarankiskai  mirksiukas.gif

tikrai nereiks is naujo mokiklos lankyti o pasikeitimus savarankiskai galima pasimokiti nes man paciai tokia situacija buvo tai regitron buvo vyras nulekes su mano dokumentais sako gali eiti laikyti drasiai nes visi dokumentai galioja tik reikejo isnaujo medicinine pereiti nes buvo pasibaigusi 4u.gif
Atsakyti
Yahooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jus neisivaizduojat kaip mane pradziuginot blush2.gif kas be ko turesi mokintis per nauja teorija ir pravaziuot su instruktorium dar reiks smile.gif aha, medicinine siais metais kaip tik ir baigiasi, bet cia menka problema .
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 05 19, 15:22)
Yahooo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jus neisivaizduojat kaip mane pradziuginot  blush2.gif  kas be  ko turesi mokintis per nauja teorija ir pravaziuot su instruktorium dar reiks  smile.gif  aha, medicinine siais metais kaip tik ir baigiasi, bet cia menka problema .

taip kad susiimk pasimokik ir i regitra sauk jos okupuoti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 20, 08:18)
taip kad susiimk pasimokik ir i regitra sauk jos okupuoti  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aha, taip ir bus blush2.gif uzsiregistravau jau teises.lt , dar atsispausdint naujausias KET reikia ir kibsiu i moklus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geiša: 20 gegužės 2009 - 08:32
sveikos 4u.gif
as kursus baigiau pernai, praktikos egzamino neislaikiau pries liepos pirma d. (daugiau negu tris kartus lotuliukas.gif )
ar dabar galiu laikyti? (med, pazyma galioja dar 4 metus biggrin.gif )
p.s. suklydau aikstelej, tai kazkaip uz aikstele nereiktu moket? bet as neturiu jau jokiu cekiuku uzsilikusiu g.gif gal jie kompe mato...
zodziu laukiu Jusu patarimo ka kaip daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2009 05 20, 15:32)
sveikos 4u.gif
as kursus baigiau pernai, praktikos egzamino neislaikiau pries liepos pirma d. (daugiau negu tris kartus lotuliukas.gif )
ar dabar galiu laikyti? (med, pazyma galioja dar 4 metus biggrin.gif )
p.s. suklydau aikstelej, tai kazkaip uz aikstele nereiktu moket? bet as neturiu jau jokiu cekiuku uzsilikusiu g.gif  gal jie kompe mato...
zodziu laukiu Jusu patarimo ka kaip daryt  4u.gif

Jei tikrai laikei pries istatymo priemima, tai eik drasiai ir toliau laikyk. Vel turi 3 kartus. Jokiu cekiuku tureti irgi nereikia, ten pas juos kompiuteryje yra visa informacija, kiek laikei, neislaikei, kur neislaikei ir pan. Turetum uz egzamina maziau moket. Tad pirmyn smile.gif
Atsakyti
tai super thumbup.gif
reikia dar pavazinet, bent kokius 4 kartus g.gif
o dar toks pamastymas: kaip manot, ar geriau eiti pas ta pati instruktoriu, pas kuri anksciau emiau papildomas pamokas, (bet kazkaip vis tiek neislaikiau), o gal paieskot naujo g.gif siaip nusiskundimu juo neturiu, gal as ir pati ziopla biggrin.gif bet man kazkaip galvoj tokia mintis sukasi, kad cia taip gali buti del to kad as su 3 golfu mokiaus, o regitroj atsisedu i nauja masina - ir vairas lengviau sukas, ir sankaba jautresne trigubai, ir stabdzius tik paliest uztenka...
taigi, uz 1,5 val pas ji mokejau 60lt.
tai gal geriau paieskot uz siek tiek brangiau su nauja masina?
dilema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2009 05 20, 16:01)
tai super thumbup.gif
reikia dar pavazinet, bent kokius 4 kartus g.gif
o dar toks pamastymas: kaip manot, ar geriau eiti pas ta pati instruktoriu, pas kuri anksciau emiau papildomas pamokas, (bet kazkaip vis tiek neislaikiau), o gal paieskot naujo g.gif  siaip nusiskundimu juo neturiu, gal as ir pati ziopla biggrin.gif bet man kazkaip galvoj tokia mintis sukasi, kad cia taip gali buti del to kad as su 3 golfu mokiaus, o regitroj atsisedu i nauja masina - ir vairas lengviau sukas, ir sankaba jautresne trigubai, ir stabdzius tik paliest uztenka...
taigi, uz 1,5 val pas ji mokejau 60lt.
tai gal geriau paieskot uz siek tiek brangiau su nauja masina?
dilema  ax.gif

as vietoj taves eiciau pas kita,matytum kaip jauties su kitu instruktoriu,plius kita masina paziuretum,pajaustum,o kainos daug maz visur dabar(krizes laiku)50/70ltir nepriklauso nuo masinos (nauja ar sena)derekis,jie visi sukalbami,nes sie pinigai jiem i kisene(sesuo dabar vazineja ir pasisneka su instruktorium(viskas jiem JUODAISi kisene)
Atsakyti