Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(tacka RU @ 2009 06 06, 15:06)
neišlaikiau  cry.gif ant estakados suklydau. toks nusivylimas savim ir gėda apėmė... net pačio pirmo pratimo nepravažiavau ir neišlaikiau... tokia šlykšti savijauta, kad baisu verysad.gif

nenusimink taip 4u.gif viskas bus ok, aukščiau nosį mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū visom u palaikymą ir paguodą. žymiai geriau pasijaučiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tacka RU @ 2009 06 06, 15:06)
neišlaikiau  cry.gif ant estakados suklydau. toks nusivylimas savim ir gėda apėmė... net pačio pirmo pratimo nepravažiavau ir neišlaikiau... tokia šlykšti savijauta, kad baisu verysad.gif

Kaip gailas verysad.gif jai savim pasitiki ir mastai,kad tai jaudulys,bandyk dar karta ,tikrai pavyks mirksiukas.gif
QUOTE(tacka RU @ 2009 06 06, 15:21)
pirmas kartas  doh.gif  kaune

Kaune -sunku islaikyt ax.gif
Atsakyti
kad berods esam diskutavusios šita tema dėl važiavimo be VP. realiai tai mano nuomonė yra tokia - jei Tavo VP pagamintas ir važiuoji jo pasiimt ir jei pagauna, tai yra laikoma kaip važiavima be dokumentų (jų palikimas namie ar pan.) ir bauda yra 50Lt, kiek žinau/girdėjau. tačiau tai gali būti tik nuomonė ir kalbos 4u.gif nes policija turi savo duomenų bazę, kurios pagalba gali pasižiūrėti, ar egzistuoja VP ir kada yra išduotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 06 06, 17:17)

Kaune -sunku islaikyt ax.gif

O idomu pasidare, kuriame mieste procentaliai daugiausia neislaikoma? g.gif
Galvojau, kad Vilniuje.

QUOTE(*Evut @ 2009 06 06, 18:20)
kad berods esam diskutavusios šita tema dėl važiavimo be VP. realiai tai mano nuomonė yra tokia - jei Tavo VP pagamintas ir važiuoji jo pasiimt ir jei pagauna, tai yra laikoma kaip važiavima be dokumentų (jų palikimas namie ar pan.) ir bauda yra 50Lt, kiek žinau/girdėjau. tačiau tai gali būti tik nuomonė ir kalbos  4u.gif  nes policija turi savo duomenų bazę, kurios pagalba gali pasižiūrėti, ar egzistuoja VP ir kada yra išduotas  smile.gif

drinks_cheers.gif
Butent kad policija ziuri i duomenu baze ir jei mato, kad Tavo pazymejimas pagamintas ta pacia diena, galvoji paziures "atlaidziai"? rolleyes.gif

Ir siaip, kam tu problemu? Per pirmus metus ir taip reikia lb saugotis, jei nenori daugiau bedu gaunant ilgiau galiojanti po 2m.

Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 06 06, 19:30)
O idomu pasidare, kuriame mieste procentaliai daugiausia neislaikoma?  g.gif

as pries pusmety domejausi,Kaunas buvo nr. I ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 06 06, 19:30)
O idomu pasidare, kuriame mieste procentaliai daugiausia neislaikoma?  g.gif
Galvojau, kad Vilniuje.
drinks_cheers.gif
Butent kad policija ziuri i duomenu baze ir jei mato, kad Tavo pazymejimas pagamintas ta pacia diena, galvoji paziures "atlaidziai"?  rolleyes.gif

Ir siaip, kam tu problemu? Per pirmus metus ir taip reikia lb saugotis, jei nenori daugiau bedu gaunant ilgiau galiojanti po 2m.

as ne del to,kad jau stverciausi ir varyciau jo pasiimt uz masinos vairo lotuliukas.gif ,tik man labai smalsu buvo suzinot,kas butu jei butu... blush2.gif ax.gif as net egzo dar nelaikiau doh.gif ...tai man tik pasvajot apie VP mastau.gif ...bent iki antradienio...veliau gal dar nusikels iki kitos savaites,paskui gal dar iki kitos...kas zino doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 06, 19:39)
as ne del to,kad jau stverciausi ir varyciau jo pasiimt uz masinos vairo lotuliukas.gif ,tik man labai smalsu buvo suzinot,kas butu jei butu... blush2.gif  ax.gif as net egzo dar nelaikiau doh.gif ...tai man tik pasvajot apie VP mastau.gif  ...bent iki antradienio...veliau gal dar nusikels iki kitos savaites,paskui gal dar iki kitos...kas zino  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Sekmes 2ni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 06 06, 19:58)
hihihi.gif
Sekmes 2ni  4u.gif

o Tu seniai uz vairo? rolleyes.gif
uz sekme aciu mirksiukas.gif
prisirinksiu tiek sekmes... ax.gif nu negalesiu antradieni neislaikyt... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dekui merginos uz palaikyma...nezinau kaip ,bet reikia iveikti savo nervus ir jaudili, jauciu , kad tikrai kaip daug kas pataria reiks gal 50g ikalt ar ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Harpijuke @ 2009 06 06, 21:49)
dekui merginos uz palaikyma...nezinau kaip ,bet reikia iveikti savo nervus ir jaudili, jauciu , kad tikrai kaip daug kas pataria reiks gal 50g ikalt ar ka daryt g.gif

50 g gal ir nereikia.Nebent paskui sau isikalbesi, kad tau tikrai nuo ju ramiau. O siaip gal geriau kokiu raminamuju tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Harpijuke @ 2009 06 06, 21:49)

mano instruktorius man ir patare ,kad isgerciau raminamuju pries egzamina...
Atsakyti