Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(magija.taro @ 2009 06 06, 20:03)
o Tu seniai uz vairo? rolleyes.gif
uz sekme aciu  mirksiukas.gif
prisirinksiu tiek sekmes... ax.gif nu negalesiu antradieni neislaikyt... doh.gif  lotuliukas.gif

Issilaikiau regitroje prie 10d. Pavyko is pirmo karto. Rasiau cia neperseniausiai rolleyes.gif

QUOTE(magija.taro @ 2009 06 07, 12:20)
mano instruktorius man ir patare ,kad isgerciau raminamuju pries egzamina...

O as bijau del tu visu 50gr. ar raminamuju. Maza ka, suveiks kaip nors ne taip, kad poto nebutu pikta kaltinant ne save o raminamuosius, kad neislaikei g.gif
Atsakyti
man tai geriausi raminamieji buvo ankstyvas šeštadienio rytas, mažai žmonių ir pasitikėjimas savimi (tikrai ne perdėtas, tačiau labai stengiausi pasitikėti). tas tai padėjo, nes estakadą įveikiau taip, kaip niekad neįveikdavau prieš egzaminą biggrin.gif o šiaip tai dar galiu pasakyt, kad 50g prieš egzaminą nu mano nuomone tai niekaip nesiderina su būtent vairavimo egzaminu... tikrai, kaip kažkas sakė, pirmas žingsnis į vairavimą išgėrus biggrin.gif ir dar labai ramino draugo buvimas šalia ir raminimas - turėjau ant ko pykt ir stresą išliet tą valandą laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 06 07, 12:24)
Issilaikiau regitroje prie 10d. Pavyko is pirmo karto. Rasiau cia neperseniausiai  rolleyes.gif
O as bijau del tu visu 50gr. ar raminamuju. Maza ka, suveiks kaip nors ne taip, kad poto nebutu pikta kaltinant ne save o raminamuosius, kad neislaikei  g.gif

Taip, taip, taip- 50 gr gali tikrai "ne taip" suveikti biggrin.gif - pradesi kalbet nesamones, priekabiaut prie egzaminatoriaus, po to dar trenksi kumsciu i kapota ar koja zibinta ismusi... doh.gif geriau nereikia.
O raminamieji irgi veikia ne taip, kaip turetu- viena karta bandziau, tai labai keistai jauciausi egzamino metu, o po egzo isterija istiko, va taip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 06 06, 17:17)
Kaune -sunku islaikyt ax.gif

Vilniuj irgi mirksiukas.gif siknoj smegenu pastoviai iesko unsure.gif
QUOTE(Harpijuke @ 2009 06 06, 21:49)
dekui merginos uz palaikyma...nezinau kaip ,bet reikia iveikti savo nervus ir jaudili, jauciu , kad tikrai kaip daug kas pataria reiks gal 50g ikalt ar ka daryt g.gif

as homeopatiniu ikaliau, bet stresas vistiek pasitikejima savimi nugalejo blush2.gif
Atsakyti
as vaistinej nusipirkau kazkoki maisto papilda stresui reguliuoti, tai pirmiausiai isbandziau siaip, paprasta diena, pasiziurejau ar neveikia kaip nors migdanciai biggrin.gif ir tada pries egza ryte ikaliau, na nzn, ar padejo jie man, nes vistiek rankos kojos drebejo lotuliukas.gif
man svarbiausia buvo tai issimiegot gerai pries vairavima, nes as pries visus egzaminus labai jaudinuosi, ir nuo to kencia miegas doh.gif ne isimtis ir si karta buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 06, 14:20)
na ir...kaip sekiojosi? rolleyes.gif

norejau paklausti,ar galima vaziuot atsiimt VP su masina sedint uz vairo be kito zmogaus? blush2.gif juk egzai kaip ir islaikyti buna...kaip ir pripazinta vairuotoja jau esi...
jei pagaus vaziuojant atsiimt,kas galetu buti?gal kas zinot,gal kas taip elgetes? ax.gif

Išlaikėt teises - aišku, kad galima. O jei važiuojant jų atsiimt, sustabdytų pareigūnai ir neturėtumėt VP - problemų didelių nebūtų, nes dabar išvis praktiškai galima važinėt be teisių, jei esi jas išlaikęs, nes jie vis tiek per duomenų bazę tikrina, ar turi vairuotojo pažymėjimą, nesvarbu, kad tuo momentu jo su savim neturi. Tikiuosi aiškiai paaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 06 07, 13:17)
Išlaikėt teises - aišku, kad galima. O jei važiuojant jų atsiimt, sustabdytų pareigūnai ir neturėtumėt VP - problemų didelių nebūtų, nes dabar išvis praktiškai galima važinėt be teisių, jei esi jas išlaikęs, nes jie vis tiek per duomenų bazę tikrina, ar turi vairuotojo pažymėjimą, nesvarbu, kad tuo momentu jo su savim neturi. Tikiuosi aiškiai paaiškinau  smile.gif

problemų turėtumėt tiek, kiek jų yra neturint dokumentų su savimi (pamiršus namie ar pan. ) mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano MB praeita savaite sustabde policija(vaziavo be sviesu blush2.gif )paprase doku,jis padave,nuejo i masina ir tikrina VP ar nera baudu,o is duomenu bazes sako teises neegzistuoja,duomenu nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif (MB VP turi 20 metu lotuliukas.gif )policininkas sako
-kaip nera,juk as jas rankose turiu biggrin.gif
is kito galo mikrafo sako;
NERA 4u.gif
tikrino,gera pusvalandy lotuliukas.gif
galop atsirado,bet kokiu budu,neaisku lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, atejau pasigirti biggrin.gif
Kaip sakant "padariau" regitra is pirmo karto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laikiau sestadieni, 7:30, aisteleje viskas buvo puiku, tik koja kuri buvo ant sankabos drebejo kazkodel, o kai isvaziavau i miesta tada atsipalaidavau, mieste - tuscia, vaziavau su gera apynauja masininke Opeliu, regitrininkas pasitaike puikus, pats ijunge valytuvus, pats ir isjunge (nes lynojo KLP) (as ir pati buciau pasidariusi tai biggrin.gif ) nu bet jei padeda negi dabar aiskinsi kad as pati ta pasidarysiu.
Nu vien zo, nesitikejau tokio gero rezultato bigsmile.gif
Tik iki to nelemta sestadienio is to streso net 4 kg sugebejau numesti doh.gif , ir dar jau nuo 3 val nakties nebeuzmigau doh.gif doh.gif doh.gif
Aciu Dievui, viskas baigesi puikiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikinimai !!! 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2009 06 07, 20:08)
Aciu Dievui, viskas baigesi puikiai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės hi.gif
Atsakyti