Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(Puma84 @ 2009 04 28, 11:23)
nu tai super tada-pas usa daugiau neisiu thumbup.gif

tikekimes kad jis tau daugiau ir nebepaklius ir nereiks atideti egzo mirksiukas.gif kada dabar zadi lekti sturmuot regitros
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 04 28, 12:25)
tikekimes kad jis tau daugiau ir nebepaklius ir nereiks atideti egzo  mirksiukas.gif kada dabar zadi lekti sturmuot regitros

si sestadieni bicycle.gif biggrin.gif laukiu nesulaukiu-kazkokia nuojauta turiu kad si karta jau pasiseks, nes praeita syki isitikinau kad per egzamina sugebu taip pat vairuot kaip ir siaip su instruktorium-nervukai kojos ne kiek nepakisa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 28, 12:35)
si sestadieni bicycle.gif  biggrin.gif  laukiu nesulaukiu-kazkokia nuojauta turiu kad si karta jau pasiseks, nes praeita syki isitikinau kad per egzamina sugebu taip pat vairuot kaip ir siaip su instruktorium-nervukai kojos ne kiek nepakisa thumbup.gif

saunuole kad gerai nusiteikusi drinks_cheers.gif sekmes ir tikiuosi kad viskas bus ciki ir nebereiks daugiau i ja vaziuoti assa.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 04 28, 12:40)
saunuole kad gerai nusiteikusi  drinks_cheers.gif sekmes ir tikiuosi kad viskas bus ciki ir nebereiks daugiau i ja vaziuoti  assa.gif

jau man cia kaip sestadienio pramoga pasidarius-kas varo saslu kept, o mes su vyru varom i regitra egzu laikyt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 28, 12:51)
jau man cia kaip sestadienio pramoga pasidarius-kas varo saslu kept, o mes su vyru varom i regitra egzu laikyt laugh.gif

geras palyginimas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 28, 12:51)

Puma84, laikyk fronta biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 04 28, 13:28)
Puma84, laikyk fronta  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

nu vyras sake kai jau visi egzaminuotojai is veido prades pazint tai jau nebelabai gerai bus, bet dar kol tik trecia karta eisiu tai nieko tokio lotuliukas.gif
Atsakyti
Puma84

laikysiu kumscius,kad tau pavyktu!!!!!!!
nes jauciu ,kad ir man ten greit reiks eit biggrin.gif

p.s. o si savaitgaly dirba?
sventes juk ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 04 28, 13:45)
Puma84

laikysiu kumscius,kad tau pavyktu!!!!!!!
nes jauciu ,kad ir man ten greit reiks eit biggrin.gif

p.s. o si savaitgaly dirba?
sventes juk ax.gif  unsure.gif

Penktadieni nedirba, nes geguzes 1, o sestadieni dirba mirksiukas.gif o tu kuriam mieste laikysi?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 28, 15:00)
Penktadieni nedirba, nes geguzes 1, o sestadieni dirba mirksiukas.gif  o tu kuriam mieste laikysi?

Kaune ax.gif
ir labai bijau usuotu bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 04 28, 15:59)
Kaune ax.gif
ir labai bijau usuotu bijau.gif

yra 2 usuoti-tai tas kur senesnis blogietis, o su kitu neteko susidurt...pastaraji karta laikiau pas toki su akinukais, nieko nekalba, susiraukes sedi, bet be reikalo nesudirbineja, tik kai tikrai kokia nesamone padarai pasako (kaip kad man su ta ikalne buvo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
paziurekit del ko neislaikiau doh.gif tipo kritine klaida. Turejau vaziuoti raudona trajektorija, o vaziavau juoda. Vos nesuzverejau. Perskaiciau beveik visa Regitros psl. jokia cia ne kritine klaida. Nu ir uztaikiau ant asilo verysad.gif Svarbiausia, kad jau kirtau punktyrine linija ir i priespriesine juosta neivaziavau unsure.gif
Ar as neteisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 28 balandžio 2009 - 15:36