Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(TUSINA @ 2009 04 28, 16:34)
user posted image
paziurekit del ko neislaikiau  doh.gif  tipo kritine klaida. Turejau vaziuoti raudona trajektorija, o vaziavau juoda. Vos nesuzverejau. Perskaiciau beveik visa Regitros psl. jokia cia ne kritine klaida. Nu ir uztaikiau ant asilo  verysad.gif Svarbiausia, kad jau kirtau punktyrine linija ir i priespriesine juosta neivaziavau  unsure.gif 
Ar as neteisi?

zinok,jie motyvuoja,kad JAIGU stovetu masina,tu ja kabintum,man taip dar su instruktorium buvo,sako;tu ja butum nudauzius,tai klaida
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 04 28, 18:13)
zinok,jie motyvuoja,kad JAIGU stovetu masina,tu ja kabintum,man taip dar su instruktorium buvo,sako;tu ja butum nudauzius,tai klaida

bet masinu nebuvo, tai is kur jeigu na vistiek, nemanau, kad cia buvo kritine klaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 28 balandžio 2009 - 19:33
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 28, 20:32)
bet masinu nebuvo, tai is kur jeigu na vistiek, nemanau, kad cia buvo kritine klaida

gun_rifle.gif gun_rifle.gif Jeigu tas butu, jeigu anas butu. ***** kaip issidirbineja jie, nebegaliu. Kiek zinau atveju, kaip su tais "jeigu" suvare ezga (jei ten masina stovetu, jei ten veidrodelis nuo kitos masinos butu). Jei butu tai tada ir ziuret reiketu, kad nenudauzt, o ne kazkokias blin aksiomas kurt jeigu nejeigu. Supykau doh.gif miestas juk ne aikstele, kur pratimus reik daryt isivaizduojant, kad salia masina stovi ir neuzvaziuot ant linijos
Atsakyti
labas rytukas na bent kaip man tokia situacija aiskino instruktorius tai yra klaida nes sukti reikia visada 90laipsniu kampu nesvarbu yra ar nera masinu ,bet ar ji kritine tai net nezinau g.gif manau jis paprasciausiai norejo tave nusodinti kad neislaikytum doh.gif o tas jeigu taip ar kitaip tai zinai kaip sako gali ir prie medzio prisiknisti jei labai noresi biggrin.gif tad nenukabink nosies ir sekmes toliau sturmuojant regitra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaaa: 29 balandžio 2009 - 06:52
user posted image
paziurekit del ko neislaikiau  doh.gif  tipo kritine klaida. Turejau vaziuoti raudona trajektorija, o vaziavau juoda. Vos nesuzverejau. Perskaiciau beveik visa Regitros psl. jokia cia ne kritine klaida. Nu ir uztaikiau ant asilo  verysad.gif Svarbiausia, kad jau kirtau punktyrine linija ir i priespriesine juosta neivaziavau  unsure.gif 
Ar as neteisi?

Laikykis Tusina, suprantu kad kraujas verda nuo tokiu regitrininku, bet mes juos iveiksim vistiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 29, 08:09)
Laikykis Tusina, suprantu kad kraujas verda nuo tokiu regitrininku, bet mes juos iveiksim vistiek mirksiukas.gif

As irgi i jusu gretas group.gif parodysim mes jiem JAIGU new_russian.gif new_russian.gif tease.gif
tik dar drasos pasikaupsiu tongue.gif
nupirko vakar man MB masiniuka,kad galeciau mokintis,tai vakar lampedziu aiksteles sturmavau
o kur jus vazinejates Kaune blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 04 29, 10:29)
As irgi i jusu gretas group.gif parodysim mes jiem JAIGU new_russian.gif  new_russian.gif  tease.gif
tik dar drasos pasikaupsiu tongue.gif
nupirko vakar man MB masiniuka,kad galeciau mokintis,tai vakar lampedziu aiksteles sturmavau
o kur jus vazinejates Kaune blush2.gif

as tai aikstele kai savarankiskai mokinaus biski, tai vaziavau ten pramones pr. tiesiai mentams po langais kur yra hihihi.gif nors ten zenklas uzdetas kad eismas draudziamas, bet ai...be tokiu zenklu kaune jokiu aiksteliu nerasta... o as sivakar su vyru vaziuosiu kokiu statesniu ikalniu pasibandyt, tik neismanau kur cia kaune butu galima tokiu rast kad eismui ten per daug netrukdyt vis stovinejant g.gif
Atsakyti
user posted image
Ar as neteisi?

Kad reikia vaziuoti taip, kaip raudona trajektorija, tai egzaminuotojas teisus, negalima sitaip isukti, tik nezinau ar cia jau kritine klaida skaitosi.. g.gif Tiesa sakant, ar net nebuciau sugalvojusi nukirsti sitaip statmenai visa kampa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 29 balandžio 2009 - 14:03
QUOTE(klik @ 2009 04 29, 15:01)
Kad reikia vaziuoti taip, kaip raudona trajektorija, tai egzaminuotojas teisus, negalima sitaip isukti, tik nezinau ar cia jau kritine klaida skaitosi..  g.gif Tiesa sakant, ar net nebuciau sugalvojusi nukirsti sitaip statmenai visa kampa ax.gif

Kiek vazinejau su instruktorium - niekada man apie joki 90 laipsniu sukimo kampa nesake. Aisku uzvaziuoti ant skiriamosios juostos tai butu didele klaida, bet kad BUTINAI 90 laipsniu kampa daryti - pirma karta girdziu.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 04 29, 15:14)
Kiek vazinejau su instruktorium - niekada man apie joki 90 laipsniu sukimo kampa nesake. Aisku uzvaziuoti ant skiriamosios juostos tai butu didele klaida, bet kad BUTINAI 90 laipsniu kampa daryti - pirma karta girdziu.

O as pirma karta girdziu, kad galima sitaip sukt. Ir ka dabar? Nesakiau, kad BUTINAI reikia 90 laipsniu, bet sitaip visiskai nukirsti irgi nemanau, kad gerai.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 04 29, 15:14)

as ir pirma karta girdziu kad butu galima taip kirsti kampa doh.gif tai instruktorius ne koks jei neisaiskino nuo a iki z visko mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nesigincysiu tikrai, ne tokia as dar zinove pries savaite egza islaikius biggrin.gif
Atsakyti