Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

SVEIKOS MERGINOS

Yra puikus budas tur4ti ilgus bei tankius palukus. Taip pat stabdantis plauku slinkima, padidinantis plauku apimti, bei sustabdantis luzinejima. Tai "Vitascal" vitaminai, sampunas kondicionierius bei sampunas. Man taip pat siaubingai slinko bei luzinejo plaukai, po nestumo ju beliko puse kiekio, bet dabar vel atsigavo deka sito komplekto. Tikrai rekomenduociau, visos kas bande tikrai patenkintos rezultatu.
Vaistineje jie kainuoja 260 lt, jei domina galiu uzsakyti kaina 190 ltl vitaminu, taip pat galiu uzsakyt ir sampuna, kondicionieriu bei losjona.
mano tel. 861400095
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 14, 23:05)
As istryniau saknis, tada kadangi liko aliejaus, tai issitepliojau ir galus  smile.gif

O po to gerai tas aliejus issiplauna?
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 07 15, 10:34)
O po to gerai tas aliejus issiplauna?

Na ,man tai labai gerai ,nieko kitaip nei paprastai..Aistuliaa, kaip tau ?` ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coolgirl @ 2009 07 15, 09:59)
Yra puikus budas tur4ti ilgus bei tankius palukus. Taip pat stabdantis plauku slinkima, padidinantis plauku apimti, bei sustabdantis luzinejima. Tai "Vitascal" vitaminai, sampunas kondicionierius bei sampunas. Man taip pat siaubingai slinko bei luzinejo plaukai, po nestumo ju beliko puse kiekio, bet dabar vel atsigavo deka sito komplekto. Tikrai rekomenduociau, visos kas bande tikrai patenkintos rezultatu.

kas čia per vitaminai, jei googlas nei vieno įrašo nesuranda g.gif
Atsakyti
Labai geras budas yra krioterapija (azotas) plaukams. daro salone . vienos proceduros kaina 30 lt dabar. reikia min. 10 proceduru. max 20. kiekviena arba kas antra diena.
mano kirpeja po proceduru pastebejo, kad galva pina nauju plaukusciu thumbup.gif thumbup.gif
Taip pat naudojama nuo slinkimo, pleiskanu
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 15, 11:18)
kas čia per vitaminai, jei googlas nei vieno įrašo nesuranda  g.gif

Aha,as irgi ziurejau ..Nes jei ir sugalvot pirkt ,tai noretusi pasiskaityt placiau,o ne -liuks labai geras ,tikrai padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 07 15, 11:49)
Aha,as irgi ziurejau ..Nes jei ir sugalvot pirkt ,tai noretusi pasiskaityt placiau,o ne -liuks labai geras ,tikrai padeda  ax.gif

cia yra skandinaviski vitaminai + paluku prieziuros priemones as juos siunciuos, cia LT irgi galima tik uzsisakyti vaistinese pirkti ju nera. Man juos rekomendavo kirpeja kai stazavosi skandinavijoj. Pati isbandziau taip pat drauges rezultatai tikrai puikus.
Atsakyti
QUOTE(coolgirl @ 2009 07 15, 12:11)
cia yra skandinaviski vitaminai + paluku prieziuros priemones as juos siunciuos, cia LT irgi galima tik uzsisakyti vaistinese pirkti ju nera. Man juos rekomendavo kirpeja kai stazavosi skandinavijoj. Pati isbandziau taip pat drauges rezultatai tikrai puikus.

Tai bent kokia nuorodele pasiskaitymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2009 07 15, 11:27)
Labai geras budas yra krioterapija (azotas) plaukams. daro salone . vienos proceduros kaina 30 lt dabar. reikia min. 10 proceduru. max 20. kiekviena arba kas antra diena.
mano kirpeja po proceduru pastebejo, kad galva pina nauju plaukusciu  thumbup.gif  thumbup.gif
Taip pat naudojama nuo slinkimo, pleiskanu

Mano mama kažkada patyrė stiprų stresą, kad jai plaukai nuo galvos tiesiog kuokštais slinko, tai vienintelis dalykas kuris padėjo tai buvo azotas...dar vaikas buvau, žiūrėjau kaip tas azotas garuoja biggrin.gif Po procedūrų (nepamenu kiek bet tikrai nemažai kartų ėjo darytis) visa galva ežiuku buvo.
O kokiam salone dabar daro?

QUOTE(coolgirl @ 2009 07 15, 12:11)

tai gal Viviscal, o ne Vitascal? Nes vistiek, kad ir skandinavijos tai produktas, internete bent viena nuoroda turėtų būti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Amie,2009 07 15, 12:53]
Mano mama kažkada patyrė stiprų stresą, kad jai plaukai nuo galvos tiesiog kuokštais slinko, tai vienintelis dalykas kuris padėjo tai buvo azotas...dar vaikas buvau, žiūrėjau kaip tas azotas garuoja biggrin.gif Po procedūrų (nepamenu kiek bet tikrai nemažai kartų ėjo darytis) visa galva ežiuku buvo.
O kokiam salone dabar daro?
Kosmedijoje daro, Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2009 07 15, 12:55)
Kosmedijoje daro, Vilniuje

siandien kaip tik pas kosmetologe vaziuosiu, uzklausiu jos, kas per daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 15, 12:53)
tai gal Viviscal, o ne Vitascal? Nes vistiek, kad ir skandinavijos tai produktas, internete bent viena nuoroda turėtų būti  mirksiukas.gif

Teisingai drinks_cheers.gif ,siutos tai ismeta kiek tik nori , radau katik ,skelbima -145 blush2.gif .. Raso ,kad svedijos firma ir t.t ..
Atsakyti