Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 22, 14:29)
A, tada gerai bigsmile.gif nes skaičiau, kad reik birželio mėnesį persodinti blush2.gif

Šiaip esu eksperimentatorė,tačiau jau iš patirties žianu,kad kalėdukus geriausia persodinti balandžio vidurį-gegužę smile.gif .Tik reikalui esant persodinėju betkuriuo laiku doh.gif
Atsakyti
Aš viskas savo gėles persodinėjau į didesnius vazonus, tai ir kalėduką naujame įkurdinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 23, 09:55)
Aš viskas savo gėles persodinėjau į didesnius vazonus, tai ir kalėduką naujame įkurdinau biggrin.gif

Persodinimui imamas 2 dydžiais didesnis vazonėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano buvo jau tris metus nepersodintas, tai vazonėlis buvo kokius keturis kartus didesnis, nes MB niekaip nesuprato, kokio vazonėli aš norėjau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dlambliukas: 23 birželio 2009 - 20:00
QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 23, 21:00)
Mano buvo jau tris metus nepersodintas, tai vazonėlis buvo kokius keturis kartus didesnis, nes MB niekaip nesuprato, kokio vazonėli aš norėjau doh.gif  lotuliukas.gif

Žinok,pilnai gali būti,kad per dideliame vazone kalėdukas gali nežydėti,nes augins prieauglį ir vystys šaknų sistemą.Kai bus paknkamai reikiamo dydžio tada pradeda krauti žiedus.
Bet kaip ir visur būna išimčių,tad lauksime lapkričio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 06 24, 16:54)
Žinok,pilnai gali būti,kad per dideliame vazone kalėdukas gali nežydėti,nes augins prieauglį ir vystys šaknų sistemą.Kai bus paknkamai reikiamo dydžio tada pradeda krauti žiedus.
Bet kaip ir visur būna išimčių,tad lauksime lapkričio  mirksiukas.gif

Visko gali būti 4u.gif man keisčiausia, kad aš jį balandžio gale persodinau, o jis jau žydi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 24, 19:22)
Visko gali būti 4u.gif man keisčiausia, kad aš jį balandžio gale persodinau, o jis jau žydi bigsmile.gif

Normalu.Persodinta gėlytė iš substrakto gavo mikroelementinių trąšų,kitaip sakant pamaitinai ir ji tau atsidėkojo mirksiukas.gif
Atsakyti
Violeta ,dabar jau galim pasirodyti blush2.gif
user posted image
wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sugalvojau,kad gal ir man reikia panašaus stovo.Aš ant jo sukraučiau visus savo velykiukus blush2.gif doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip grazu.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Maniškiai auga įkurdinti balkone..Auga taip greit, kad manau, jos reiks persodinimo, ypač velykiniams..

O stovas geras, pati akis blizginu.. Kalėdiniai, manau, ypač gerai atrodytų - visa kolekcija žydinti per Naujus..Senukuose yra su visai padoria kaina..Spalvų visokių..
Ale kur jį statyt, vat galvoju:hm Jam ir vietos reikia, kad vaizdas būtų..Ir kad šviesu..ir t.t.
Galima ir balkone naudot..Kaip sezoninį..ir gėlėms gerai..
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 06 30, 02:04)
Sugalvojau,kad gal ir man reikia panašaus stovo.Aš ant jo sukraučiau visus savo velykiukus  blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif
user posted image

Ohoho koks grožis wub.gif
Atsakyti