Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės

QUOTE(LoJoo @ 2006 08 25, 18:24)
aš noriu paklausti, gal kas kur nors matėt gražių ir kokybiškų kolekcijų voniai, kad plytelės būtų su jūros motyvais - kriauklelėm, laiveliais, žuvytėm ir pan.?
vaikštinėjau po salonus, tai kokybiškas ir gražias radau IRISe - kreminės spalvos su dekoratyvine juostele, kurioje pavaizduotos reljefiškai visokios kriauklytės. deja, mano dušo patalpai jos nelabai tinka, nes dekoracijos ten stambios - tokios gražiai atrodytų didesnėj patalpoj. o pas mane toks tunelis 3x1 metro ir kaip tyčia didžioji dalis dekoratyvinės juostelės pasislėptų tai už gyvatuko, tai dušo kabinoje, tai už kriauklės, tai kur bakelio mygtas...
tai jei kuri matėt kokią kolekciją, kur nelabai stambai "apkriaukliuota" būtų ne dekotratyvinė juostelė, o kai kurios plytelės, parašykit  ax.gif
ir dar gal kas matėt, kur yra pirkti būtent tokios mozaikos, kaip Impuls+ sporto klube išklijuota? užsimaniau tokios arba labai labai labai panašios į vonią  ax.gif

Mes savo vonia isklojom melsvom plytelem, o dekoras butent kriauklytes...Pirkom decor salone Vilniuje mirksiukas.gif Baigem irengineti vonia ir dabar man tai pats graziausias kambarys wub.gif
Atsakyti
Šiaip tai daug kas sako, kad pačios geriausios yra ispaniškos plytelės, antroje vietoje - vokiškos ir itališkos. Mes pirkome Hanza plytelių turguje, ten ir kainos padorios ir kokybė nebloga, tik ne visada visų spalvų, kokių norima, būna. kadangi aš buvau numačiusi iki vonios aukšio klijuoti mėlynos spalvos plyteles, o jų hanzoje tuomet nebuvo, tai pirkti teko iš Statybų alėjos ispaniškas. Puikiai atrodo susiderino su vokiškom mėlynom grindinėm (netgi ir raštas) ir baltom sieninėm iš hanzos thumbup.gif . Šią savaitę turėtų suklijuoti. Žiūrėsim kaip ten viskas atrodys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 08 25, 17:24)
aš noriu paklausti, gal kas kur nors matėt gražių ir kokybiškų kolekcijų voniai, kad plytelės būtų su jūros motyvais - kriauklelėm, laiveliais, žuvytėm ir pan.?
vaikštinėjau po salonus, tai kokybiškas ir gražias radau IRISe - kreminės spalvos su dekoratyvine juostele, kurioje pavaizduotos reljefiškai visokios kriauklytės. deja, mano dušo patalpai jos nelabai tinka, nes dekoracijos ten stambios - tokios gražiai atrodytų didesnėj patalpoj. o pas mane toks tunelis 3x1 metro ir kaip tyčia didžioji dalis dekoratyvinės juostelės pasislėptų tai už gyvatuko, tai dušo kabinoje, tai už kriauklės, tai kur bakelio mygtas...
tai jei kuri matėt kokią kolekciją, kur nelabai stambai "apkriaukliuota" būtų ne dekotratyvinė juostelė, o kai kurios plytelės, parašykit  ax.gif
ir dar gal kas matėt, kur yra pirkti būtent tokios mozaikos, kaip Impuls+ sporto klube išklijuota? užsimaniau tokios arba labai labai labai panašios į vonią  ax.gif

va mano vaikų vonios plytelės
user posted image
Atsakyti
ačiū visoms už idėjas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 08 29, 21:02)
Šiaip tai daug kas sako, kad pačios geriausios yra ispaniškos plytelės, antroje vietoje - vokiškos ir itališkos. Mes pirkome Hanza plytelių turguje, ten ir kainos padorios  ir kokybė nebloga, tik ne visada visų spalvų, kokių norima, būna. kadangi aš buvau numačiusi iki vonios aukšio klijuoti mėlynos spalvos plyteles, o jų hanzoje tuomet nebuvo, tai pirkti teko iš Statybų alėjos ispaniškas. Puikiai atrodo susiderino  su vokiškom mėlynom grindinėm (netgi ir raštas) ir baltom sieninėm iš hanzos thumbup.gif . Šią savaitę turėtų suklijuoti. Žiūrėsim kaip ten viskas atrodys. g.gif

Musu plyteles ant sienu ispaniskos, o ant grindu vokiskos (is to pacio hansos turgaus) Man labai grazu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kas pirko plyteles is Hansos turgaus? Kaip kokybe? Neskilineja, ar dar kas nors?
Kiek cia paskaiciau, tai del praktiskumo nuomones labai skiriasi, tai dabar jau kas suklijavo, kas pagyveno namuciuose, gal galit patart kokios plyteles praktiskesnes tamsios ar sviesios, blizgancios ar matines??? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabegusi nuotaka: 31 sausio 2007 - 01:43
As nesuprantu ar mano skonis koks iskreiptas ar kas man yra tongue.gif bet renkuosi plyteles pradziai neziuedama i kaina, tai IRIS salone patiko trejos, bet kaina 119-139 lt/m2. Visai nera spalvu pasirinkimo. Teks apsilankyt kitose parduotuvese. Gal kas zinote kur Vilijampolej, lygtai Varniu g-vej yra parduotuve? O kur dar apsilankyti Kaune be Dvarcioniu keramikos ir Aparici? Apie Senukus kalba neina - nieko grazaus neradau,
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2007 03 24, 23:47)
O kur dar apsilankyti Kaune be Dvarcioniu keramikos ir Aparici? Apie Senukus kalba neina - nieko grazaus neradau,

"1000-plyteliu" Savanoriu pr, Eurotopas ir Muresta NIC centre priesais Pramones Maxima, Bohemia Gres priesais Aparici, salia tos Bohemia Gres per kelis namus yra "vokiskos keramikos" parde-bet ten kainos wacko.gif ...
Man fainiausios plytkos Eurotope,tik kainos ten nemazos doh.gif ,bet galima surast kompromisa ,as derinau nebrangias plyteles su brangiais dekorais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 25 kovo 2007 - 08:57
Kaune dar visai sauni LINEA 4u.gif
nuolaidas padorias daro rolleyes.gif
VAINETA- 4u.gif
biski skupesni sakyciau .
aisku pastebejimai subjektyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2007 03 25, 11:48)
Kaune dar visai sauni LINEA  4u.gif
nuolaidas padorias daro  rolleyes.gif
VAINETA-  4u.gif
biski skupesni sakyciau .
aisku pastebejimai subjektyvus  mirksiukas.gif

o kur sios parduotuves yra?
Atsakyti
Ieškau plytelių voniai, iš kurių susideda koks nors paveikslas, gėlės ar pan. Dydis būna nemažas, maždaug metras ant pusantro. Būkit gerietės, mamytės, jei ką nors tokio matėt, duokit man žinot. Būsiu dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 04 03, 13:10)
Ieškau plytelių voniai, iš kurių susideda koks nors paveikslas, gėlės ar pan. Dydis būna nemažas, maždaug metras ant pusantro. Būkit gerietės, mamytės, jei ką nors tokio matėt, duokit man žinot. Būsiu dėkinga. 4u.gif

Savaitgalį buvom Irise tai matėm, kad Dvarčionių keramika pradėjo daryti tokius gėlinius susidedančias iš kelių plytelių paveikslėlius. Ir kaina jų pasirodė maženė nei užsienietiškų. Bet vis gi DK ir yra DK, mes nesiryžom jų imti. Beje gėlių taip pat, nes dabar jos žaviai atrodys, o po kelių metų nesinorės į jas žiūrėti, kai nusibos ir išeis iš mados. Geriau jau šiaip gelytes vonioj pamerkt jei jau taip norisi.
Atsakyti