Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(egle2003 @ 2009 07 04, 15:47)
Ar imanoma lietuvoj nusipirkt roomba 560 pakroveja ir kiek jis kainuoja? 

naudojau savo amerikini su sroves keitikliu , bet perskaiciau instrukcijoj kad negalima taip naudot , o ir keitiklis perdege.  g.gif

na kas gal pirkot amerikoj su amerikiniu pakroveju , kaip naudojat?

Hm g.gif o kodėl negalima naudoti adapterio blink.gif Nugi daug kas veža techniką iš USA ir taip pat pajungia bei naudoja sėkmingai.

Tai aš turiu amerikoniška robotuką, ir su adapteriu jungiu ... Nors kita vertus, jis man blūdyti pradėjo, tai gal dėl to ir yra problemos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 06 30, 14:53)

Guminis šepetėlis 29,00
Šerių šepetėlis 39,00
Kampinis šepetėlis 19,00
Filtras 19,00
Bazinė stotis su maitinimo bloku 310,00
Švyturys / Virtuali siena 165,00
Bevielis distancinis pultas 235,00
NiMH akumuliatorius 345,00

QUOTE(egle2003 @ 2009 07 04, 14:47)
Ar imanoma lietuvoj nusipirkt roomba 560 pakroveja ir kiek jis kainuoja? 

Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 07 04, 15:56)
Hm  g.gif o kodėl negalima naudoti adapterio  blink.gif Nugi daug kas veža techniką iš USA ir taip pat pajungia bei naudoja sėkmingai.

Tai aš turiu amerikoniška robotuką, ir su adapteriu jungiu ... Nors kita vertus, jis man blūdyti pradėjo, tai gal dėl to ir yra problemos  blink.gif

na as ir naudojau adapteri telefono ikrovimui , viskas buvo ok. bet kai pajungiau robota ,gryzau is miesto radau adapteri perdegusi. Prie adapteriu nete radau parasyta kad jie netinka , nuolatiniam naudojimui ,kad butu nuolat ijungti. Ir roomba instrukcijoj radau parasyta kad negalima roboto naudot su adapteriu .

Papildyta:
mastau ka dabar daryt ar pirkt nauja pakroveja , ar bandyt jungt su nauju adapteriu(sroves keitikliu) , ar nezt meistrui pakroveja kad ten viduj pakeistu srove g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 07 04, 17:21)
na as ir naudojau adapteri telefono ikrovimui , viskas buvo ok. bet kai pajungiau robota ,gryzau is miesto radau adapteri perdegusi.  Prie adapteriu nete radau parasyta kad jie netinka , nuolatiniam naudojimui ,kad butu nuolat ijungti. Ir roomba instrukcijoj radau parasyta kad negalima roboto naudot su adapteriu .

blink.gif blink.gif blink.gif nu tikrai negali taip būti schmoll.gif Mano vyras šituose reikaluose, susijusiais su elektra, "šunį suvalgė" ... jei adapteris netiktu nuolatiniam naudojimui, tai jokių budų nejungtumem mes. Bet taip nėra.
Atsakyti
Va ka raso:

Amerikoje, Kanadoje pagaminti prietaisai nedirba daugumoje pasaulio šalių be įtampos konverterio, nes jie skirti 110/120V įtampos tinklui, o kitose šalyse įtampa 220/240V.

Įjunkite konverterį į elektros tinklo lizdą, įkiškite prietaiso kištuką į konverterio išėjimo lizdą ir įjunkite jūsų prietaiso maitinimo jungiklį.
Kai kurie prietaisai gali dirbti truputį lėčiau ,nei turėtų. Ypač tai būdinga prietaisams,
skirtiems 50Hz tinklui (amerikietiški prietaisai dirba 60Hz tinkle ). Bet tai nesuteiks nepatogumų nei jums, nei jūsų prietaisui .Skirtumas jausis silpnai.

ĮSPĖJIMAS:
Nenaudokite konverterio prietaisams,kurių naudojama galia viršija 1600W! Po naudojimo svarbu greitai išjungti konverterį iš elektros tinklo lizdo.
Atsakyti
Sveiki.

Visgi linkusi galvoti, kad mano robotuko bėdos yra būtent nuo adapterio. Pačioj pradžioj jis man po vieno įkrovimo išvalydavo visą plotą, apie 65 kv/m, minus kiek užsatyta baldais. Laikui begant valomo ploto kvadratūra vis mažėjo, kol galiausiai priėjo iki to, kad po įkrovimo robotukas pavalydavo apie 10 min. ir net nebandęs ieškoti bazės, tiesiog užgesdavo blink.gif Mes atjungem bazę, ir pajungem tiesiai prie adapterio laido. Ir k pastebėjom karta, rodo lemputė kad pilnai pasikrovęs, bet paėmė vyras ištraukė laidą ir vėl įjungė. Ir lemputė pasidarė oranžinė, kad kraunasi dar. Ir taip pakartojom kelis kartus. Ir vat tada jau robotukas pilnai išvalė kambarį be jokių užgesimų 4u.gif taigi dabar pilnam kambario išvalymui reikia minimum 3 įkrovimų blink.gif Nesant namuose tai yra gana sudėtingai palikti roombą valytis.

Išvada: visiems kas nori pirkti pigiau atvežtinį iš USA, siūlau rimtai pagalvoti. Kadangi nežinojau, kad taip gali būti, tai ir galvojau kad visi naudoja adapterius, tai ir mes galėsim. Bet va gavosi taip. Arba adapteris paistaikė prastas, nors pirkom nepigiausia, arba iš tikrųjų nepritaikytas nuolatiniam įjungimui, nors kitiems kaip ir nebuvo tokių problemų g.gif

Bet kokių atvejų mastau apie roombos pirkimą Lietuvoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetliačok: 15 liepos 2009 - 16:33
Sveiki,

mes turime Roomba is USA, draugai atsiunte, naudojam adapteri ir viskas veikia puikiai jau metai..Taip pat nupirkome ir tevams, jie taip pat naudoja sekmingai, o adapterius naudojame ir vakuumavimo aparatui, viskas veikia gerai.. g.gif
Atsakyti
Man tai jau antras adapteris perdege doh.gif , tai nusipirkau ebay europini pakroveja.
Atsakyti
Gal dar priklauso nuo to, koks adapteris yra g.gif tikrai dauguma žmonių naudoja technikai iš USA adapterius ir vargo nemato. Nes mūsų adapteris nuo pat pirmos dienos man nepatiko, kad jis įjungtas labai jau zvymbia doh.gif Bet pagalvojam gal taip turi būti g.gif

Bandysim pirkti kitos firmos, gal geriau bus.
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 07 17, 07:34)
Man tai jau antras adapteris perdege  doh.gif  , tai nusipirkau ebay europini pakroveja.

Adapteris perdegė blink.gif Nieko sau. O pakrovėjas, tai turit omeny pati bazė?

Ir normalai kraunasi robotukas, tiko?
Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 07 19, 15:39)
Adapteris perdegė  blink.gif Nieko sau. O pakrovėjas, tai turit omeny pati bazė?

Ir normalai kraunasi robotukas, tiko?

user posted image

pakrovejo dar negavau , laukiu , kai isbandysiu parasysiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 07 19, 17:05)
user posted image

pakrovejo dar negavau , laukiu ,  kai isbandysiu parasysiu  smile.gif

Hm, nu tai čia ir yra adapteris, ane? Blogai matosi, gal painioju g.gif Nes nu viens prie vieno tokį pat ir naudoju blink.gif

Nes robotukas tai siurbia, dirba, jokių problemų su valymu. Bet va matyt viskas dėl pakrovimo g.gif
Atsakyti