Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(Svetliačok @ 2009 07 20, 10:22)
Hm, nu tai čia ir yra adapteris, ane? Blogai matosi, gal painioju  g.gif Nes nu viens prie vieno tokį pat ir naudoju  blink.gif

Pagal foto tai tokie yra orginalioje komplektacijoje. Kaip ir turėtų tikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 20, 11:29)
Pagal foto tai tokie yra orginalioje komplektacijoje. Kaip ir turėtų tikti  g.gif

Turi omeny Lietuvoj parduoda robotukus kartu su adapteriais? Vis tiek reikia srovę keisti, ane?

Aš kažkodėl maniau, kad LT robotukai parduodami iškart pritaikyti (šakutės į rozetę) vietiniam tinklui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetliačok: 20 liepos 2009 - 10:32
QUOTE(Svetliačok @ 2009 07 20, 10:31)
Turi omeny Lietuvoj parduoda robotukus kartu su adapteriais? Vis tiek reikia srovę keisti, ane?

Komplektacija
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 20, 11:40)

Ačiū.

Bet gi pagal aprašymą robotukas turi būti pastoviai įjungtas į tinklą bigsmile.gif Tai reiškia, kad adapteris bus nuolat pajungtas irgi. Bet gi rašo, kad jie netinkami nuolatiniam naudojimui doh.gif Nu visai susimaišiau biggrin.gif

Tai dabar jaučiu teks visgi galvoti apie remontą dabartinio robotuko, o ne naujo įsigyjimą bigsmile.gif

Atsakyti
Na gal as kazka supainiojau , su pavadinimais . Adapteriu as vadinu itampos keitikli , kuris jungiasi i rozete kad srove pakeist amerikietiskam pakrovejui. Tai man vis perdegdavo tie itampos keitikliai , nes mano robotukas is jav ir jo pakrovejo be itampos keitiklio pajungt negaliu. Ir visur raso kad tie itampos keitikliai netinka naudot nuolatinai tinkle ,nes jie kaista.
Tai as dabar isisgijau europietiska pakroveja ,kad nebereiktu man tu itampos keitikliu . Nu gal sikart viska suparntamai daugmaz parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 07 21, 07:54)
Na gal as kazka supainiojau , su pavadinimais .  Adapteriu as vadinu itampos keitikli , kuris jungiasi i rozete kad srove pakeist amerikietiskam pakrovejui.  Tai man vis perdegdavo tie itampos keitikliai , nes mano robotukas is jav  ir jo pakrovejo be itampos keitiklio pajungt negaliu. Ir visur raso kad tie itampos keitikliai netinka naudot nuolatinai tinkle ,nes jie kaista.
Tai as dabar isisgijau europietiska pakroveja ,kad nebereiktu man tu itampos keitikliu . Nu gal sikart viska suparntamai daugmaz parasiau blush2.gif

Niu įtampos ketiklis ir vadinamas adapteriu mirksiukas.gif bet va europietiškas pakrovėjas koks yra doh.gif va čia aš susiparinau blush2.gif
Atsakyti
Jau isbandziau su europietisku pakroveju , viskas veikia puikiai.

Na europietiskas tai 240w tinkamas naudot lietuvoj ,anglijoj ir kitur , be jokiu itampos keitikliu. Nes tik amerikietiskam reikia itampos keitiklio is 240w-110w
Atsakyti
Uzejau vel pagirti robotuka ( turiu irobot roomba) , nes niekaip neatsidziaugiu wub.gif . Dirba graziai , uzlipa net ant ilgo plauko kilimu ( nors kazkas minejo kad neuzlipa) . Zodziu sedziu prie kompo , o robotas dirba , nors vienu darbu maziau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 08 01, 07:59)
Uzejau vel pagirti robotuka ( turiu irobot roomba) ,

drinks_cheers.gif
Na, sako , kad neužlipa ant tų kilimų, kurie turi piršto storumo " dredinį " siūlą.
Man neteko tokio kilimo siurbt, tad negaliu pasakyt ar tai tiesa
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 08 01, 08:59)
Dirba graziai , uzlipa net ant ilgo plauko kilimu ( nors kazkas minejo kad neuzlipa)  . Zodziu sedziu prie kompo , o robotas dirba , nors vienu darbu maziau.  thumbup.gif

aha pas mane neuzlipa sad.gif vonioj ir koridoriuje uzlipa, o salione ne doh.gif kazkaip to kilimo krastai kai siuti tai uzlenkti dar.. uztai krastai gaunas auksti.. Bet sirbliukas tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
kaip manot, uztektu irobot roomba tureti 140kv bute? nes kazkaip atrodo kad jis nepajegtu tiek apvalyti, nusestu viduri svetaines ir nespetu grizti pasikrauti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2009 08 12, 00:00)
kaip manot, uztektu irobot roomba tureti 140kv bute? nes kazkaip atrodo kad jis nepajegtu tiek apvalyti, nusestu viduri svetaines ir nespetu grizti pasikrauti..  g.gif

Jei tai "grynas" valomas plotas, neužteks. Tada reikia kokį vieną kambarį valyt atskirai, jau pakrovus robotuką. Roomba 560 skirtas iki 90 kv m ploto valymui.

Jums reikia reliai įvertinti valomąjį plotą. Atimti baldus, galbūt yra koks tamsus kambariukas ar tuoletas. wink.gif
Atsakyti