QUOTE(vux @ 2009 08 26, 09:12)
Dėl prekybos išsimokėtinai nežinau, pasiskambinkit . Tačiau mano asmeninis patarimas perkančioms plaunančius robotukus. Būtinai išbandykite, paprašykite prezentacijos
3 mėnesius robotuko nenaudojau (namuose buvo daug mažu šuniukų, o laidai jiems skanumėlis), galvojau, kaži ar jis "nesupyks", tiek laiko gulėjo visų pamirštas. Nieko-viskas ok, veikia. Ir iš karto pajutau skirtumą, namai netgi atrodo švaresni, tikrai moterys geras dalykėlis, jis laaabai palengvina buitį. Be galopatenkinta, kad vėl turiu galimybę juo naudotis. Visoms abejojančioms-prisiminkim, ką mums kalbėjo apie automatinę skalbyklę, o apie indaplovę? Tiikrai buvau kaip ir smerkiama, kad tingiu plauti indų, o dabar tie patys skeptikai pasistatė ir naudoja. taip, kad kaip toj reiklamoj-aš moteris, o ne dulkių siurblys:)))
QUOTE(spiglys @ 2009 08 26, 10:24)
. Tačiau mano asmeninis patarimas perkančioms plaunančius robotukus. Būtinai išbandykite, paprašykite prezentacijos
O kodėl prašyt prezentacijos, iš patarimo atrodo, kad kažkas ne taip

QUOTE(vux @ 2009 08 26, 09:50)
O kodėl prašyt prezentacijos, iš patarimo atrodo, kad kažkas ne taip
. Ar ne visus tenkina plovimo kokybė?

Mano asmenine nuomone ne visiems gali patikti jo plovimo kokybė. ten galima pilti tik neputojančią plovimo priemonę. Aš kol kas neatitaikiau tokios kuri man būtų super
Na, pakankamai prisiskaiciau
virs 70 puslapiu
ir pasidarius isvadas uzsinorejau ir as to plaunamo gerio
Tik vat turiu nemenka problemele, gan didele. MB si daitu pavadino s... beverciu, niekam nereikalingu.
Si savaitgali vaziuojam i Vilniu. Gal galeciau su Spigliu susitarti del prezentacijos pas ji
Gal MB pamates savo akimis reliai apsigalvos
Butu super

Si savaitgali vaziuojam i Vilniu. Gal galeciau su Spigliu susitarti del prezentacijos pas ji

QUOTE(gintaarielis @ 2009 09 01, 15:08)

Plaunamo ar siurbamo prezentacijos norit ?
QUOTE(spiglys @ 2009 09 01, 17:15)
Plaunamo ar siurbamo prezentacijos norit ?
Plaunamo

Nebūtina važiuoti į Vilnių, kad patektumėte į prezentaciją. Yra iRobot oficialūs atstovai jie važinėja į namus ir daro prezentacijas. Tereikia paskambinti telefonu ir susitarti dėl laiko. Aš prieš kelis mėnesius pirkau Roomba 560 siurbliuką robotuką, o dabar dar ir plaunantį Scooba 385 nusipirkau. Man tai labai patinka, kad paskui juos nereikia vaikščioti, o jie patys už mane dirba.
Vadybininko telefono numeris 865062280. Galit pasiskambinti ir susitarti dėl prezentacijos.
Vadybininko telefono numeris 865062280. Galit pasiskambinti ir susitarti dėl prezentacijos.
QUOTE(Ina37 @ 2009 10 13, 13:14)
Aš prieš kelis mėnesius pirkau Roomba 560 siurbliuką robotuką, o dabar dar ir plaunantį Scooba 385 nusipirkau.
Labiau skamba kaip reklaminis postas

Kaip jums plaunantis robotukas kaip iš vartotojo pusės ? Su kuo plaunat? Gal kokį skystį naudojat ?
Kur gauti M-288 baterija?

Laba,
Kažkada pasireiškiau šitoj temoj,kai nusipirkau SDS3.
Pradžioj naudojau,bet daba kokie du mėn jis stovi nejudinamas
Nu "nebelimpa" jis man.Vienintelė vieta kur panaudoju tai po miegamojo lova.O daugiau užknisa jį pastoviai iš kokio kampo gelbėt.Kai įlys į kokį kampą tarp gėlių ir neberanda išėjimo
toj pačioj vietoj sukasi ir sukasi.Ot kur ta galva buvo kai pirkau
Nusipirkom daba paprastą eilinį siurblį,dirba nepalyginamai tyliau nei Sumanukas.Kai Sumanukas veikia,galiu net vaiko verkiančio neišgirst
Žodžiu norėčiau atsikratyti
Kažkada pasireiškiau šitoj temoj,kai nusipirkau SDS3.
Pradžioj naudojau,bet daba kokie du mėn jis stovi nejudinamas

toj pačioj vietoj sukasi ir sukasi.Ot kur ta galva buvo kai pirkau

Nusipirkom daba paprastą eilinį siurblį,dirba nepalyginamai tyliau nei Sumanukas.Kai Sumanukas veikia,galiu net vaiko verkiančio neišgirst