Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

mantas 3m pastebejo kad visi judantys zaislai su baterijom.karta atnese man babyborn ir sako:leliukas bakes tuji?as patvirtini,kad taip.tada klausia:tai ir as bakes tuju? smile.gif o tu irgi su bakem?
Atsakyti
Ruošiamės su Gabyte (5m.) važiuoti pas gydytoja ir aš jau ją nuteikinėju, kad reiks durti į pirštuka, kad tai svarbu norint sužinoti ar sergame ar ne, o jeitai, taikokia liga ir t.t.
Gydytojos kabinete. Gydytoja žiūri tyrimo rezultatus, o Gabyja ir sako:
- Gal man koks paukščiu gripas?! lotuliukas.gif

Einam su Adomėliu (3 m.) į darželį. Vos išėjus pro duris jis šaukia :
- Mama, žiūrėk mėnulis dar matosi!!!!
Paisdžaigiam mėnuliu ir keliaujam į daržą. Prie darželio durų Adomėlis žvilgteli aukštyn ir vėl šaukia:
- Mama, žiūrėk mėnulis iš mūsų kiemo atskrido!!!! thumbup.gif

Vakarojam visa šeima, kalbamės su savo atžalėlėm... Vyras klausia sūnaus:
- Kas tavo geresni draugai darželyja - mergaitės ar berniukai?
Adomėlis ilgokai pagalvojo ir rimtu veidu pasakė:
- Mosociklas (motociklas) doh.gif

Va taip.... biggrin.gif
Atsakyti
Laukiam atvažiuojant anytos į svečius. Ji nusprendė dar po miestą pasivaikščioti, lauktuvių anūkams pažiūrėti... Aš ruošiu pietus ir jau nekantrauju, kur ji taip ilgai užtrūko. Sakau vyrui:
- Kur ji taip ilgai grybauja?! Gal tu važiuok ją atsivežti?
Į pokalbį įsiterpia Gabytė:
- O iš kur tėtis žinos kokiame miške baba?
- Kodėl miške? - klausiu nustebus.
- Taigi pati sakei, kad baba grybauja! - paaiškina man situaciją dukra. doh.gif

Važiuojam mašina visa šeima ir mano dukrelė klausia:
- Mama, kodėl policija batareikos?
- Kodėl batareikos? blink.gif - nieko nesuprantu aš.
Ji man aiškina:
- Jus su tėčiu vis sakot "mėntai, mėntai", na tie kur į žaislus dedasi (ji pagalvojo apie elementus) doh.gif
Tai nuo šiol policija su vyru vadiname BATAREIKOM thumbup.gif Prašom prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaimuke pas senelius žaidžia mano mažiai, Adomas 2 metukų ir Gabytė 5, ir puseserė 8 m. Merginos bando pastatyti pilį, o Adomšius trinasi ir joms ten maišo. Puseserė neapsikentė:
- Kaip aš tau duosiu į dantis!!!
Čia atsistoja mano ramioji ir lėtoji dukrelė ir pareiškia:
- Neduosi, nes aš neleisiu! thumbup.gif
Atsakyti
Vidury dienos ejom pas gydytoja ir i darzeli jau nebegrizom. vedziausi pas save i darba.
Gydytoja isgirdo, mes su vaikiu vaziuosime i dara ir kalusia:
-Tau patinka pas mama darbe?
-Patinka.
-O ka veiki darbe?
-mama ziuri i kompiuteri, o as ziuriu i mama. blink.gif ax.gif
Atsakyti
mano vaikinas irgi suskėlė biggrin.gif

-Žinai, močiute... mama, kai buvo maža augo pas mane pilvely biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė skaito savo zuikiui pasaką: "...ir buvo jis nei žmogus, nei tėtis..." smile.gif
Atsakyti
Ugne 2.5m.

Vasara.
Viskas vyko pas senelius svečiuose,buvom susirinkę šeimom su vaikais.kieme žaidė ir pusbrolis nukrito ir užsigavo. Ugnė nuejo i namą ir su žaisliniu telefonu kažkam paskambino.
Išeidinėjam į lauka aš klausiu:
- Kam skambinai?
- Iškviečiau greitąją babalbą (pagalbą),brolis užsigavo ir verkia.

Laukiam giminių ir ruošiamės pietauti lauke.Išnešėm kėdes ir sustatėm 2iem eilėm kol stalą atneš.Ugnė atsisėdo ir sėdi.
Klausiu:
- Kas čia bus?
- Koncertas,-sako ji.
- O koks?
- Dainuos Cicinas ir motinutės(mokinukės).
Atsakyti
Mano dukra tai suskele toki bajeriuka,vyras maudesi,oji uzsimane sisiu puodukas buvo vonioj.Ji nuejo pasiimti ta puoduka.vakare atsigulem miegoti,ji man ir sako soske.gif ,o tu zinai tetis turi uodegite,as tai tokios neturiu. wub.gif O sunus budamas 3metu,klause:mama kazi kas bus mano pirma meile. 4u.gif
Atsakyti
Prisijuokiau beskaitydama jūsų mažių pašnekėjimus biggrin.gif .

Maniškio šviežios šnekos.
Turim advento kalendorių,na tą,su šokoladukais kiekv.dienai.Taigi,4 metis Benas keliasi ryte su mintimi,kad valio,vėl bus galima atidaryt.
Šiandien ima 7 šokoladuką ir komentaras:
-Atidarau septintą,tai reiškia šiandien septintadienis...
Logiška ax.gif

Atneša kriauklytę(iš jūros):
-Mama,paklausyk kaip kriauklė kriokia.

Tėtis žiūri žinias.Sūnus atbėgęs:
-Tėveli,nežiūrėk tu šitų baisių žinių...---Tv kaip tik pasakoja apie nelaimes,tai Benas tęsia:
-...va,sako vaikai žuvo,moteros žuvo...Nežiūrėk tėti,geriau perjunkim "Dangų".........

Kalbam apie naminius gyvuliukus.Jau išsiaiškinom kas kokius vaikučius augina.Tik dar pakartojam:
-Avinas ir avis turi...
-Ėriuką.
-Taip,o ką turi gaidys ir višta?
-Viščiukus.
-Na,o jautis ir karvė ką turi?
-Ragus turi........ doh.gif

Vaikai piešia.Sūnus klausia ar žinau,ką jis nupiešė.Žiūriu,bet nespėju pakomentuoti.Benas:
-Čia žinai kas?Čia žaltys vaidina karalienę...
(sesė piešė iliustraciją pasakai "Eglė žalčių karalienė",brolis prisijungė..... wub.gif )
Atsakyti
Dar prisiminiau 4u.gif .Žaidėm žaidimą "Alias" (kas nežino:reikia apibūdinti žodį kitais žodžiais,kad kitas žaidėjas atspėtų.

Taigi,spėkite kas.Benas 4metų apibūdina:
...namas su sparnais...... malūnas
....kaklinė apyrankė...... grandinėlė
.....yra pilve ir kala......... širdis

Atsakyti
Rokas 3 m. vardija kokias spalvas pažysta:raudona, geltona žalia, mėlyna, tualetinė....(violetinė) rolleyes.gif

Parbeges is kiemo Rokutis sako:
Mama, mačiau toki pat šuniuka kaip mūsų tik baltą, didelį ir kudlotą! (Mūsų mažas, juodos spalvos ir trumpaplaukis).

Mama, man nemandagu! Nemandagu!
Kalusiu kas atsitiko?
Į batukus smelio pribyrėjo tai todėl ir nemandagu... ( nepatogu žmogui pasirodo)

Rokas žaidžia su seneliu. Senelis begemotas, Rokas begemotukas. Po kiek laiko pas senelius užsuka svečių. Sėdi visi svetaineje, kavutę gurkšnoja. Atbėga Rokas ir sako, Ei begemote einam žaisti.... biggrin.gif

Pavasaris...Aplink skraido varnenai. Tai įskrenda į inkilėlį tai iš išskrenda.
Rokas sako: Skraido ir skraido tie varnėnai, tuoj vaikų prigimdys ir tupes tada, nebeskraidys....

Atsakyti