Prisnigo daug sniego. Siek tiek atsilo, kad sniegas tapo tinkamas Seniui Besmegeniui sulipdyti. Mano vyras su vaikais surideno rutulius, pastate ir ispuose ta besmegeni. Visi prisiklegejo, prisiduko, taciau vyrui prisakyta, kad per ilgai nuztruktu su vaikais kieme, kad jie nepersaltu. Vaikams vieno Besmegenio neuzteko. Vyrui sove "geneali" mintis ir zmonos paklausyti ir vaiku norus ispildyti. Prisirideno jie sniego kamuoliu ir surideno juos i nama, prie eglutes.
As griztu namo ir randu savo "vyrus" slapius, suplukusius, prisidukusius ir laabai laimingus

savo ir tecio idejomis. Aisku vietoj senio Besmegenio telkso balos, o vyresnysis sunus man dar papriekaistauja, kad ilgai uztrukau ir nebemaciau koki Besemegeni grazu ir dideli jie buvo padare MAN!!!

Pykciui vietos nebeliko. Teko tik visus prispirti prie darbo,kad susitvarkyti ju "darbo vieta".
Dabar musu namuose is sunaus lupu (4,5metu) kur reikia ir nereikia karaliauja dvi ismoktos/isgirstos savokos: "
By the way" ir "
Give me a break".... tai vyresnis sunus tiek juokingu issireiskimu su siomis savokomis prisako, kad tiek mes namie, tiek kt. zmones nesusitvardo nesusiuoke.
Taip pat isgyvename didziaja "kodel" faze. Taigi, sv. Kaledu laikmeciu girdime tu "kodel" surista sv. Kaledu proga. "Kodel sv. Juozapo vardas yra Juozapas? ", "Kodel Marija gimde Jezu?" "Kodel?" "KOdel? " KOdel?" I kai kuriuos "kodel" seimo nariai randame atsakymus, bet nuo kai kuriu suglumstame arba neturime jokio atsakymo. Vienas is tokiu gluminanciu klausimu buvo, kai sunelis paklause tecio "Ar musu mamyte irgi yra "virgin" kaip Marija? Tetis bande paaiskinti sunui situacija....