Vakar atsildziau braskiu, siandien siulinu valgyt, jinai paliete paziurejo (braskes buvo siltos, nes laikiau kambary ant stalo) ir klausia ar saldytos? nu sakau buvo saldytos, tai jinai sako nea nevalgysiu, nes as su trumpom rankovem
(Vitalija 4,5 metu)

Darius (3 metai) susikaupęs deklamuoja:
Ten miške, kureglės ošia,
po pušim sena sena,
Buvo meškinas rudnosis,
Rudnosienė jo...(čia ilgokai pamąsto) pabaisa
Ten miške, kureglės ošia,
po pušim sena sena,
Buvo meškinas rudnosis,
Rudnosienė jo...(čia ilgokai pamąsto) pabaisa

Sunus per TV programa mato kaip veterinarai papugos sparna perrisineja, sako : "Mama ziurek dedes papuga remontuoja!!!"
Stovim stotelej laukiam autobuso, Martynas pamato sraige ir jau ziuriu tiesia koja kad uzmynt... "negalima" sakau, "negalima skriausti sraigytes", sunus paklauso ir toliau stebi sraige. Po keliu minuciu atvaziuoja autobusas, raginu vaika lipt, atsisuku o sunus sumyndes sraige
Ilipam i autobusa, pasisodinu Martyna ant keliu ir aiskinu kaip jis negraziai pasielge...nuskriaude sraigyte... sraigyte nebeturi kur gyvent, nes Martynas sulauze sraiges nameli...Sunus linksmu balseliu: "Mama, nepergyvenk, as nupirksiu nauja nama!!!!"
Siam kartui tiek!!!
Stovim stotelej laukiam autobuso, Martynas pamato sraige ir jau ziuriu tiesia koja kad uzmynt... "negalima" sakau, "negalima skriausti sraigytes", sunus paklauso ir toliau stebi sraige. Po keliu minuciu atvaziuoja autobusas, raginu vaika lipt, atsisuku o sunus sumyndes sraige

Siam kartui tiek!!!
Va dar kai ka prisiminiau...
Jau dvi savaites nerukau, taciau mano sunus kazkaip dar to neuzfixavo...uzeinam i parduotuve prie namu jis nubega prie prekystalio ir sako " Malboro lights, prasau"....galvojau numirsiu is gedos...
Jau dvi savaites nerukau, taciau mano sunus kazkaip dar to neuzfixavo...uzeinam i parduotuve prie namu jis nubega prie prekystalio ir sako " Malboro lights, prasau"....galvojau numirsiu is gedos...

Pagalvojau kad nepatingesiu ir parasysiu savo vaiku (dirbu darzely) juokelius:
Lauren ateina i klase o mes katik atsventem mergytes Naomi isleistuves (Bye-bye party), as jai paduodu lekstute su skanumynais, ji padekoja ir pradeda valgyt, staiga atsisuka ir klausia: "o mes siandien svenciam Naomi "Bye-Bye party"? Sakau "taip", o ji "Tai rytoj svesim mano Hello party!!!"
Sedim su vaikais prie stalo spalvojam, klausiu vaiku kokia ju megstamiausia spalva, kai ateina eile iki Lauren atsako" Trys raudonos ir viena ruzava!!!"(mat vienoj rankoj laike tris raudonus o kitoj ruzava piestuka)
Du draugai Jack ir Cillian zaidzia su gyvunais, Jack'o liutas kalba "Labas tigre, kaip gyveni?" Cillian : "Liutai zmoniu kalba nesneka!", Jack'as " As namie turiu DVD "Liutas karalius" ir liutas ten sneka" ir toliau " tai klausiu kaip gyveni?"
Geriausias klausimas i kuri praktiskai neimanoma atsakyt "Is ko padaryti plaukai?"....nesugebejau atsakyt 3 metei
Vedu 5kiu metu mergyte is mokyklos, praeinam pro jos mamos nauja masina, ji ir sako "Cia mamos nauja masina, tetis padovanojo jai kaledu proga" sakau " tai geras tetis" ji "taip ir as toki vyra turesiu kuris per kaledas man masinas dovanos!!!"
Mano klasej po mokyklos ateina 8 metu berniukas (lietuvis), kazka diskutuoja su mama ir sako " as sito nenesiosiu, jis mergiskas!!!" (norejo pasakyti mergaitiskas ).
Lauren ateina i klase o mes katik atsventem mergytes Naomi isleistuves (Bye-bye party), as jai paduodu lekstute su skanumynais, ji padekoja ir pradeda valgyt, staiga atsisuka ir klausia: "o mes siandien svenciam Naomi "Bye-Bye party"? Sakau "taip", o ji "Tai rytoj svesim mano Hello party!!!"

Sedim su vaikais prie stalo spalvojam, klausiu vaiku kokia ju megstamiausia spalva, kai ateina eile iki Lauren atsako" Trys raudonos ir viena ruzava!!!"(mat vienoj rankoj laike tris raudonus o kitoj ruzava piestuka)

Du draugai Jack ir Cillian zaidzia su gyvunais, Jack'o liutas kalba "Labas tigre, kaip gyveni?" Cillian : "Liutai zmoniu kalba nesneka!", Jack'as " As namie turiu DVD "Liutas karalius" ir liutas ten sneka" ir toliau " tai klausiu kaip gyveni?"

Geriausias klausimas i kuri praktiskai neimanoma atsakyt "Is ko padaryti plaukai?"....nesugebejau atsakyt 3 metei

Vedu 5kiu metu mergyte is mokyklos, praeinam pro jos mamos nauja masina, ji ir sako "Cia mamos nauja masina, tetis padovanojo jai kaledu proga" sakau " tai geras tetis" ji "taip ir as toki vyra turesiu kuris per kaledas man masinas dovanos!!!"

Mano klasej po mokyklos ateina 8 metu berniukas (lietuvis), kazka diskutuoja su mama ir sako " as sito nenesiosiu, jis mergiskas!!!" (norejo pasakyti mergaitiskas ).

Ir dar...kazkaip isijauciau as cia
Mano nevalgaus sunaus megstamiausia fraze kai valgo :
" Mama nu kiek as galiu valgyt?"
P.S. Kartais pavalgyt jam reikia 2val ar daugiau...

Mano nevalgaus sunaus megstamiausia fraze kai valgo :
" Mama nu kiek as galiu valgyt?"
P.S. Kartais pavalgyt jam reikia 2val ar daugiau...
Mama, kiskutis vaziuoja i ligonine!
O ka jam skauda?
Hmm..Nieko... vaziuoja ten zaisti!
O ka jam skauda?
Hmm..Nieko... vaziuoja ten zaisti!
Labai smagu skaityti, ka musu maziai prisneka
. Stai keletas maniskio:
(2.5m.)
Dovis zaidzia pas save kambaryje. Girdziu: "Dipsi, Dipsi, atia atia...", barskesys ir vel: "Dipsi, Dipsi, atia atia...". Nueinu, ogi mano vaikis, po kiekvieno sakinio, meta kareiveli i skardine
Dovio pasakeles:
"Eziukas ejo ejo ir idue... Atejo damblys i sako - Eziukas idue vaika!!! Siaubas! Taaaip... I ®ankyte, va cia (rodo kur) opt ir idue. Dududuka idue ezys!!!" (tiesa ezio dar niekada nebuvo sutikes
)
"Dududukas lipo lipo i medi i piskyne aboliu. I makaka lipo lipo i medi i....bumt ant zemes!!!"(o tada kiek daug juoko...)
(3m.)
Supykau ant Dovio. O jis ziuri man i akis ir klausia: "O ka tu, mama, darysi jei as ant taves supyksiu?"
Prasau Dovyduko, kad papasakotu, ka veike darzelyje. O jis man: "Mama, nesakyk nieko, mano ausytes negirdi. Nieko negirdi..."
Dovis sedi kambary ir zliumbia. Vel apsipykom. Po kiek laiko nueinu taikytis. Klausiu ar atsiprasys uz bloga elgesi. - Negaliu, mama, man zodis neiseina, - paaiskina
Vaikas visa diena kategoriskai atsisake maisto, o devinta vakaro paprase iskept kepsniuka.
- Ar tikrai valgysi?, - klausiu.
- Tikrai, -patikina
Iskepu. Puse suvalgo.
- Valgyk dar, - sakau.
- Nu, mama, kas NAKTI valgo kepsniukus?

(2.5m.)
Dovis zaidzia pas save kambaryje. Girdziu: "Dipsi, Dipsi, atia atia...", barskesys ir vel: "Dipsi, Dipsi, atia atia...". Nueinu, ogi mano vaikis, po kiekvieno sakinio, meta kareiveli i skardine

Dovio pasakeles:
"Eziukas ejo ejo ir idue... Atejo damblys i sako - Eziukas idue vaika!!! Siaubas! Taaaip... I ®ankyte, va cia (rodo kur) opt ir idue. Dududuka idue ezys!!!" (tiesa ezio dar niekada nebuvo sutikes

"Dududukas lipo lipo i medi i piskyne aboliu. I makaka lipo lipo i medi i....bumt ant zemes!!!"(o tada kiek daug juoko...)
(3m.)
Supykau ant Dovio. O jis ziuri man i akis ir klausia: "O ka tu, mama, darysi jei as ant taves supyksiu?"

Prasau Dovyduko, kad papasakotu, ka veike darzelyje. O jis man: "Mama, nesakyk nieko, mano ausytes negirdi. Nieko negirdi..."
Dovis sedi kambary ir zliumbia. Vel apsipykom. Po kiek laiko nueinu taikytis. Klausiu ar atsiprasys uz bloga elgesi. - Negaliu, mama, man zodis neiseina, - paaiskina

Vaikas visa diena kategoriskai atsisake maisto, o devinta vakaro paprase iskept kepsniuka.
- Ar tikrai valgysi?, - klausiu.
- Tikrai, -patikina
Iskepu. Puse suvalgo.
- Valgyk dar, - sakau.
- Nu, mama, kas NAKTI valgo kepsniukus?

As sakau einu filma ziuret. maniske sako koki? sakau "be namu negerai", o jinai sako juos is namu isvijo ?

Einam siandien is darzelio, sunus praso padeti uzsideti pirstines, ziuriu kad tik viena kisenej, klausiu kur antra? Sunus "Aij, tetis i saldytuva padejo" Galvojau nulusiu.....
Laura (3,2m.) vaziuojant masina atdziai stebi kelia, pradejo dometis kelio zenklais.Karta, uzsidegus zaliai ir man pradejus vaziuoti, sako: "Nevaziuok, taigi raudona!" Turbut mate tik ta sviesofora, tiems, kurie suka i desine.
Einame su vaikiu i svecius, prie laiptines jis pamato keturmeti berniuka ir sako:
-Mama, paziurek, koks mazas vaikiukas!
keturmetis pasipiktines:
-As ne maziukas.
Maniskis paaiskina:
-Kai as uzaugsiu, tu busi maziukas
-Mama, paziurek, koks mazas vaikiukas!
keturmetis pasipiktines:
-As ne maziukas.
Maniskis paaiskina:
-Kai as uzaugsiu, tu busi maziukas