Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Gabija(4m.) aunasi kojines paprasiau kad greiciau autusi atsako tai kad man nesiskuba.

Kobra (suo) mane gina ji tikra giniste!
anksciau jinai veikedavo, o dabar sugedo (apie sugedusi zaisliuka)

Gabija ziuri dviraciu lenktynes ir klausia kodel jie taip greitai vaziuoja, sakau todel kad lenktiniauja kas bus pirmas, tai ji atsako:
-aha tas pirminis su melyna bliuskute labai pirmas

Evelina (3,5m.) diedukai kodel pas mane neatgryzai(neatvaziavai)
Atsakyti
Logopede klausia:
-Kas valgo salota?
Mano vaikis atsako:
-Tetis valgo salota.
Logopede:
-O kokie zvereliai valgo kopustus?
Maniskis rimtai:
-Sveciai blink.gif
Atsakyti
Gustas 2.5 m ziuri i mane ir vardija veido dalis: cia nosis,cia lupos, kakta..., rodo i blakstienas ir sako, o cia- plunksnos smile.gif

Dar pora zodziu is Gusto zodyno:
tuktukas - tetukas
amule - tai mamule
čynka - uzpakalis lotuliukas.gif

ir dar...

Viena karta iskrete kazkokia isdaiga
as sakau: - nu koks tu.... ir nutylu
parazitas - uzbaigia mano sakini Gustas blink.gif

Karta namie valau tualeta. Ateina Gustas ir sako:"o, mikrobai jau gaista", cia tikriausiai reklamos poveikis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tule: 10 vasario 2006 - 22:55
jau kelinta naktis vis vaikis i musu lova plesiasi. paguldziau, o jis vis zirzia mums is savo kambario, kad nori su mumis miegoti. O mes irgi su vyru norim pabuti "vieni" ax.gif smileysex.gif As ir sakau, mes su teciu pakalbesime ir tave atsinesime.
Tik vyras spejo mane pabuciuoti, jau girdziu:
-Jau pakalbejote? As ateinu doh.gif
Atsakyti
Noriu prisijungti prie šnekučių.
Vyresnioji dukra (13m) guli ligoninėje po operacijos su sugipsuota koja ir katetriu rankoje. Nueinam aplankyti su mažuoju- Tadas 4m. Po lova padėtas basonas su dangčiu ir ilga rankena. Tadas pažiūrėjo ir klausia- mama, o kam ta keptuvė čia reikalinga?

Po kiek laiko sesė prašo paduoti sulčių pakelį . Tadas paėmė ir sako:
-Bet tu vaikeli lotuliukas.gif neatsidarysi, nes rankos negali sulenkti
Atsakyti
mano Gabija 3-iju sako šiandien kalades su paveiksliukais deliodama 'mama aš žinau koks čia gyvunas!kupranuogalius!!!spekit kas ten buvo!? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Einame is darzelio ir vienoje vietoje sunus pastebi, kad jo balsas aidi. Klausia manes:
-Mama, kas cia kalba garsiai?
sakau jam:
-Tai tavo balsas skamba.
-Mama, tai as skambutis? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie snekuciu,nors maniskiam nustatė zymu kalbos sutrikima blink.gif nesuprantu kaip taip galėjo nutikt g.gif kur priezastys frusty.gif
bet vistiek visokiu perliuku prisiklausau...

Karta nuejes pas mociute i tualeta pamate tarakona beganti,atlekia pas mane ir saukia:-mama,mama muse bega...
O pamates vora,ta toki permatoma ilgom kojom:-mama,bite ropuoja...

Atsakyti
As skaitau knyga. Sunus klausia:
-mamyte, kokia cia knygute?
-anglu.
-tai ka, tu anglis?
Atsakyti

lotuliukas.gif

Žiūrim "Mėta Miškinija", o paskui filmuka rodo "Rekso nuotykiai", tai kai baigesi tas filmukas Vika ir sako: eina sau, koks plonas filmukas schmoll.gif
Atsakyti
na vakar irgi juokiausi is savo sesiametes samprotavimo (vis tik kokia ji dar ziopliuke)
- mamyte ar tu zinai kur vagys deda is zmoniu pavogtus daiktus
-????
- Ogi ismeta, tikrai tikrai ismeta
- O tai kam jiems tada vogti? blink.gif
- Ogi kad tas is kurio pavoge daugiau to daikto nebeturetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...

Gryztam i Tado Blindos laikus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
5-erių metų merginos samprotavimai.Kas yra plunksna ? Aš ir taip ,ir taip sakau ji schmoll.gif ir pati atsako : kailis ant pagaliuko... doh.gif
Atsakyti