Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Kiskute1 @ 2009 05 07, 13:29)
Sveikutes, isiterpsiu trumpam  4u.gif

as irgi buvau skaiciusi apie "pagulejima ant pilvo". Is pradziu buvo juokinga. Bet kai is pirmo karto nepavyko, antra menesi nusprendem panaudoti si "fokusa" bent 5 min, ir pavyko!!!  thumbup.gif  taigi nezinau, ar tai stebuklinga priemone, bet suveike  bigsmile.gif
be to, nieko nekainuoja ir visai nesunku  tongue.gif

sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif

na reiks isbandyti snd ir man ant pilvuko paguleti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif .

Sveikinu Kiskute1 wub.gif 4u.gif tapus nestuke.gif .
Gal tikrai, tai efektyvus budas guleti ant pilvuko bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 07, 17:48)
Sveikos  smile.gif .

Sveikinu Kiskute1  wub.gif  4u.gif tapus  nestuke.gif .
Gal tikrai, tai efektyvus budas guleti ant pilvuko  bigsmile.gif .

sveikos mamytes, nu ka gulsimes ant pilvo lotuliukas.gif Dar patogiau negu ant nugaros, o jeigu dar veiksminga nu geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na gulejau ant pilvo blush2.gif
dabar ziuresim kas bus toliau g.gif
Atsakyti
Sveikutes, man kazkodel keistai tas gulejimas ant pilvo atrodo, nes jau 2 menesiukus - bandom, su pasigulejimais ant pilvuko, ir nieko... verysad.gif gal kas dar kokiu receptu turit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AlfIndraja @ 2009 05 08, 11:36)
Sveikutes, man kazkodel keistai tas gulejimas ant pilvo atrodo, nes jau 2 menesiukus - bandom, su pasigulejimais ant pilvuko, ir nieko...  verysad.gif  gal kas dar kokiu receptu turit?  rolleyes.gif

nenusimink 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes su MB jau beveik metus laukiam ir ant pilvo ir ant nugaros ir kojom iskeltom,ir isvis negalvojant atsiduodam aistrai,bet tikim,kad bus nestuke.gif

svarbiausia neprarasti vilties drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
atejo laikas ir man prie jusu merginos prisijungti smile.gif Su vyru nusprendeme, kad reikia ir mums seimyna pagausinti-labai jau dukrytei broliuka/sesute padovanoti norisi ax.gif "Veiksmo ememes" dar visai neseniai, o as jau sugebejau per tris savaiteles du testus pasidaryti...labai jau ta viltis didele, tik kazkas pasijunta ir leki pirkti testuko vildamasi blush2.gif Sakysit kad per anksti ar panasiai, bet galiu papriestarauti schmoll.gif .Man su pirmaja taip pasiseke, kad net dviem savaitems nepraejus po smileysex.gif , pajutau kad laukiuosi-atsirado tokie ryskus pozymiai, kad buvo sunku tuo abejoti. Zodziu jau su 2 sav. nestumu, testas parode teigiama rezuktata, kai iki mms dar 2 savaites likusios buvo lotuliukas.gif O jei po teisybei, tai tik viena karteli nenusisaugojom tongue.gif Dar ir taip buna biggrin.gif O dabar kazkaip pradedu nerimauti-praktiskai kas diena ir kolkas ramuma... g.gif Jau pradeu galvoti, kad su pirmaja turbut stebuklas ivyko wub.gif Gale menesio turiu susirgti-taip norisi tiketi, kad neteks...Visoms dideles dideles sekmes planuojant lialius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivazek @ 2009 05 08, 14:24)
Sveikutes,
atejo laikas ir man prie jusu merginos prisijungti smile.gif  Su vyru nusprendeme, kad reikia ir mums seimyna pagausinti-labai  jau dukrytei broliuka/sesute padovanoti norisi ax.gif "Veiksmo ememes" dar visai neseniai, o as jau sugebejau per tris savaiteles du testus pasidaryti...labai jau ta viltis didele, tik kazkas pasijunta ir leki pirkti testuko vildamasi blush2.gif Sakysit kad per anksti ar panasiai, bet galiu papriestarauti schmoll.gif .Man su pirmaja taip pasiseke, kad net dviem savaitems nepraejus po smileysex.gif , pajutau kad laukiuosi-atsirado tokie ryskus pozymiai, kad buvo sunku tuo abejoti. Zodziu jau su 2 sav. nestumu, testas parode teigiama rezuktata, kai iki mms dar 2 savaites likusios buvo lotuliukas.gif O jei po teisybei, tai tik viena karteli nenusisaugojom tongue.gif Dar ir taip buna biggrin.gif O dabar kazkaip pradedu nerimauti-praktiskai kas diena ir kolkas ramuma... g.gif Jau pradeu galvoti, kad su pirmaja turbut stebuklas ivyko  wub.gif Gale menesio turiu susirgti-taip norisi tiketi, kad neteks...Visoms dideles dideles sekmes planuojant lialius 4u.gif

na su tokia palaikymo komanda manau tikrai sulauksim teigiamu atsakymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 09, 10:27)
na su tokia palaikymo komanda manau tikrai sulauksim teigiamu atsakymu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu tik , kad greiciau. As tai save zinot kaip raminu? Kai atrieda atidunda mmm tai galvoju nu gerai tada gimdysiu menesiuku veliau, arciau pavasario. Ir man suveikia 4u.gif db jeigu sy menesi nepastosiu tai reiskia gal bus kovinukas, nu ir smagu, ne ziema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 09, 10:27)
na su tokia palaikymo komanda manau tikrai sulauksim teigiamu atsakymu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai to tikiuosi 4u.gif Kad tik greiciau cia pas visas testukai teigiama rodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivazek @ 2009 05 09, 15:14)
Labai to tikiuosi 4u.gif Kad tik greiciau cia pas visas testukai teigiama rodytu biggrin.gif

reiktu cia mums koki sarasiuka pasidaryti,m kada db mmm nelaukiamos thumbup.gif dar linksmiau butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 09, 15:43)
reiktu cia mums koki sarasiuka pasidaryti,m kada db mmm nelaukiamos thumbup.gif  dar linksmiau butu mirksiukas.gif

sarasiukas neblogai butu,nes aisku butu ar jau padaugejo nestuke.gif ,ar mes visos dar vis laukiam verysad.gif
o apie menesiukus tai ir as galvoju,kad noreciau pavasarinio ar net vasarinio leliuko,nes visi gimtadieniai ziema ar pavasari,vasara gamtoj svesti galima tourist5.gif
Atsakyti