Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Maran @ 2009 05 04, 22:33)
drinks_cheers.gif kazkaip greitai atsiranda "priklausomybe" NT, as pati jos  neturiu, bet kiek paskaitau kitose temukese, tai daugelis darosi juos pries mmm  doh.gif ir ne viena karta kartoja  doh.gif ir kaip skaudu, jei tai yra I  ax.gif . As nusprendusi esu taip, jei mmm veluos gerokai, tai tada bandysiu, o jei ne, tai vadinasi jokiu NT  schmoll.gif .

sveikutes 4u.gif bet labai jau sunku išlaukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 28, 16:13)
tai ir stengiames wub.gif
dar perskaiciau,kad greiciausiai pastoti galima nuo 21-22val va mirksiukas.gif

Pats tas laikas, prie tamsos daugiau drąsos tongue.gif O jei rimtai tai ačiū už patarimą thumbup.gif Aš jau irgi taip noriu, žiūriu į vaikus gatvėje ir mąstau koks jis tas manasis mažylis bus... Kokios gražios akytės ir buka nosytė bigsmile.gif reiks per vestuves kokią dešimtą dingti nuo stalo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo margaake: 04 gegužės 2009 - 22:11
QUOTE(Maran @ 2009 05 04, 21:33)
drinks_cheers.gif kazkaip greitai atsiranda "priklausomybe" NT, as pati jos  neturiu, bet kiek paskaitau kitose temukese, tai daugelis darosi juos pries mmm  doh.gif ir ne viena karta kartoja  doh.gif ir kaip skaudu, jei tai yra I  ax.gif . As nusprendusi esu taip, jei mmm veluos gerokai, tai tada bandysiu, o jei ne, tai vadinasi jokiu NT  schmoll.gif .

drinks_cheers.gif dabar ir as tokios nuomones. Neapsimoka svaistyti pinigeliu o tuo labiau savo nervu deti ir nusivylima patirti keleta kartu i menesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 05 04, 22:37)
sveikutes 4u.gif bet labai jau sunku išlaukti blush2.gif

Tai vat reiskia NT dar ir ugdo valia thumbup.gif sunku zinoma, kad sunku bet tuomet reikia bent minute pamastyti blaiviai ir supranti, kad nera tikslo ji darytis schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

kazko ramu pas mus siomis dienomis.
Kaip laikotes merginos?
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 05, 06:47)
Tai vat reiskia NT dar ir ugdo valia thumbup.gif  sunku zinoma, kad sunku bet tuomet reikia bent minute pamastyti blaiviai ir supranti, kad nera tikslo ji darytis  schmoll.gif mirksiukas.gif
Na, kaip nėra smile.gif Juk jei planuoji, vadinasi tikiesi biggrin.gif O parodo ir labai anksti, tyokių pavyzdžių labai daug. Jie ir skatina smile.gif

O tie kurie dažnai darosi, tiesiog NT parsisiunčia už centus. Va dabar iš ebay ėmiau 35 OT, ir 15 NT, gavosi po beveik devyniasdešimt centų už vienteą. Nu tikrai negaila.

O kai BT matuoji ir matai, kad krenti tai ir nesidarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 05 06, 08:48)

O tie kurie dažnai darosi, tiesiog NT parsisiunčia už centus. Va dabar iš ebay ėmiau 35 OT, ir 15 NT, gavosi po beveik  devyniasdešimt centų už vienteą. Nu tikrai negaila.

sveikutes, ir as prisijungiu i jusu buri smile.gif

bet klausimas, ar jie patikimi g.gif as pvz. pirkau Lenkijoj nepigius testus, dariau 3 kartus, visi jie rode antraji I kaip vaiduokli, o LT pirktas NT parode tik viena I ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 06, 08:53)
bet klausimas, ar jie patikimi g.gif as pvz. pirkau Lenkijoj nepigius testus, dariau 3 kartus, visi jie rode antraji I kaip vaiduokli, o LT pirktas NT parode tik viena I ax.gif

Tokie patys. Nepatikimi kai nėra nėštumo hihihi.gif O kai yra pasidaro patys geriausi lotuliukas.gif

Viskas su jais gerai. Va iš eurovaistinės OT perka ir keikias merginos, nes amžiais teigiamą rodo. O man gražiai gražiai rodo tuo metu kada jaučiu ir tik vieną dieną. Taigi, nežinosi, kai kurie gamintojai tikrai ne kokie.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 gegužės 2009 - 08:49
QUOTE(Abo @ 2009 05 06, 09:47)
Viskas su jais gerai. Va iš eurovaistinės OT perka ir keikias merginos, nes amžiais teigiamą rodo. O man gražiai gražiai tuo metu kada jaučiu  ir tik vieną dieną.

Sveikos merginos smile.gif .
As dar nebandziau OT, bet ko gero reikes isbandyti mirksiukas.gif , mano ciklas nereguliarus, tai sunku sugauti O, tikiuosi OT pades ax.gif . Pastebesiu dar kuri laika BT ir paskui jau bandysiu OT rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 05 06, 09:47)
Tokie patys. Nepatikimi kai nėra nėštumo hihihi.gif O kai yra pasidaro patys geriausi  lotuliukas.gif

tai va, galvoju, kad tie lenkiski buvo nepatiki, nes rode vaiduoklius, nors LT pirktas rode tik 1 I arba negalima vaiduokliais tiketi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia vis paskaitau, bet neturiu kada parasyt. blush2.gif unsure.gif
Mano gine rekomendavo paguleti po akto.... ant pilvo. Pirma kart girdziu! Ir kai norejau pastoti pirma karta - gulejau ant nugaros, pagalve pasikisus po strenom, ir pavyko... O kaip cia dabar yra su tuo gulejimu ant pilvo? Ar galejo mano anatomija radikliai pasikeist per 12 metu? g.gif
Mes jau bandom kone puse metu, bet matyt per mazai stengiames verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na as irgi jungiuosi prie jusu - norim leliaus smile.gif Beveik metai kaip susituoke ir jau tik apie vaikeli ir kalbam smile.gif Siandien baigesi mmm - pulsim darbuotis smile.gif
Zinau, greitai dazniausiai to nepavyksta padaryt, bet visgi tikimes rolleyes.gif
Sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti