Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Peachy_sheila @ 2009 05 06, 19:47)
Sveikutes 4u.gif

Sekmes ir Tau thumbup.gif
Atsakyti

Labukas visoms prisijungusioms, kaip smagu cia musu vis daugeja thumbup.gif Nu as OT nesu dariusi nei karto, o NT tai kaip minejau papirkus. Papasakokit man su Bt matavimu, kazkaip daznai pagalvoju bet vis neprisiruosiu matuoti pradeti. Ten gal koks grafikelis yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 06, 08:41)
Sveikutes,
kazko ramu pas mus siomis dienomis.
Kaip laikotes merginos?

Sveikute,nu pavasaris daro savo ir as ziuriu tuscia g.gif Mano merginai sestadieni 6 metai tai reiks torta pirkti, penktadieni leksim i darzeli su tortu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , saunu, kad musu daugeja thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 06, 20:35)
Sveikos merginos  4u.gif , saunu, kad musu daugeja  thumbup.gif .

nu ziuresim kuri cia pirma pranes gera zinia, is musu senuju ar naujoke g.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 06, 20:40)
nu ziuresim kuri cia pirma pranes gera zinia, is musu senuju ar naujoke g.gif

Nu jo, idomu kaip cia bus smile.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 06, 20:43)
Nu jo, idomu kaip cia bus  smile.gif  mirksiukas.gif .

pas mus tai si menesi suretejo smileysex.gif tai nesitikiu nieko gero, nors dar tik savaite po mmm. Gal netiketai busiu nustebinta, bet kazkaip nesitikiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AlfIndraja @ 2009 05 06, 16:38)
Sveikos, as cia vis paskaitau, bet neturiu kada parasyt.  blush2.gif  unsure.gif
Mano gine rekomendavo paguleti po akto.... ant pilvo. Pirma kart girdziu! Ir kai norejau pastoti pirma karta - gulejau ant nugaros, pagalve pasikisus po strenom, ir pavyko...  O kaip cia dabar yra su tuo gulejimu ant pilvo? Ar galejo mano anatomija radikliai pasikeist per 12 metu?  g.gif
Mes jau bandom kone puse metu, bet matyt per mazai stengiames verysad.gif

Sveikos smile.gif Man mama irgi sakė gulėt ant pilvo...taip manęs susilaukė smile.gif)) Apie jokias "žvakes" ir girdėti nebuvo girdėjusi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(AlfIndraja @ 2009 05 06, 16:38)
Sveikos, as cia vis paskaitau, bet neturiu kada parasyt.  blush2.gif  unsure.gif
Mano gine rekomendavo paguleti po akto.... ant pilvo. Pirma kart girdziu! Ir kai norejau pastoti pirma karta - gulejau ant nugaros, pagalve pasikisus po strenom, ir pavyko...  O kaip cia dabar yra su tuo gulejimu ant pilvo? Ar galejo mano anatomija radikliai pasikeist per 12 metu?  g.gif
Mes jau bandom kone puse metu, bet matyt per mazai stengiames verysad.gif

Sveikos smile.gif Man mama irgi sakė gulėt ant pilvo...taip manęs susilaukė smile.gif)) Apie jokias "žvakes" ir girdėti nebuvo girdėjusi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 05 07, 07:37)

sveikos, man vyro mociute t.p.sake kad gulet ant pilvo, bet neisivaizduoju kaip tai gali padet, nes man kaip ir bega lauk tie zuviukai.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Svekutes prisijungusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As dariausi testuka,kaip ir tikejausi buvo tik vienas bruksniukas doh.gif
Bet dabar kazkodel pilvo apacia maudzia nezymiai,gal reikia palaukti mmm,o gal nebesulauksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 05 07, 07:37)

Sveikutes, isiterpsiu trumpam 4u.gif

as irgi buvau skaiciusi apie "pagulejima ant pilvo". Is pradziu buvo juokinga. Bet kai is pirmo karto nepavyko, antra menesi nusprendem panaudoti si "fokusa" bent 5 min, ir pavyko!!! thumbup.gif taigi nezinau, ar tai stebuklinga priemone, bet suveike bigsmile.gif
be to, nieko nekainuoja ir visai nesunku tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 07, 10:10)
Labukas 4u.gif
Svekutes prisijungusios 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As dariausi testuka,kaip ir tikejausi buvo tik vienas bruksniukas doh.gif
Bet dabar kazkodel pilvo apacia maudzia nezymiai,gal reikia palaukti mmm,o gal nebesulauksiu blush2.gif

as tai tai pat dariausi testuka, nes labai tai jau kazko keistau jauciuosi, bet turbut cia ateina pas mane mmm verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiskute1 @ 2009 05 07, 13:29)
Sveikutes, isiterpsiu trumpam  4u.gif

as irgi buvau skaiciusi apie "pagulejima ant pilvo". Is pradziu buvo juokinga. Bet kai is pirmo karto nepavyko, antra menesi nusprendem panaudoti si "fokusa" bent 5 min, ir pavyko!!!  thumbup.gif  taigi nezinau, ar tai stebuklinga priemone, bet suveike  bigsmile.gif
be to, nieko nekainuoja ir visai nesunku  tongue.gif

reiks isbandyti blush2.gif
Atsakyti