Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

Sveikos, jeigu galima noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif Praejo mano mmm, siandien jau nesergu tai imsimes veiksmu, nes taip norim vaikelio. Pries 3 men del nesivystancio man dare abrazija, buvo kazkur 6 savaites. Dabar vel jauciuosi pasiruosusi nesioti gyvybe po sirdele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 15, 15:06)
na linkiu visoms sekmingo planavimo ir grazaus savaitgalio smile.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
iki pirmadienio  mirksiukas.gif  bye1.gif

aciu 4u.gif
ir tau to paties nestuke.gif

QUOTE(Alija25 @ 2009 05 15, 15:49)
Sveikos, jeigu galima noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif Praejo mano mmm, siandien jau nesergu tai imsimes veiksmu, nes taip norim vaikelio. Pries 3 men del nesivystancio man dare abrazija, buvo kazkur 6 savaites. Dabar vel jauciuosi pasiruosusi nesioti gyvybe po sirdele 4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif
as ir po abrazijos kovo men verysad.gif bandom
Atsakyti
Labas visoms, jungiuosi prie jūsų. Jau antras mėnuo bandau pastoti, prieš tai vartojau KT, galvoju gal šis kartas nemeluos, dirbam su MB iš peties smileysex.gif, o jūs vartojat kokius vitaminus ir pan? Galvoju pradėti gerti, jeigų šį mėnesį nepavyks kreipsiuos į daktarus nor mm niekada nevėlavo atrodo ir reguliarios ir viską blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2009 05 15, 17:05)
Labas visoms, jungiuosi prie jūsų. Jau antras mėnuo bandau pastoti, prieš tai vartojau KT, galvoju gal šis kartas nemeluos, dirbam su MB iš peties smileysex.gif, o jūs vartojat kokius vitaminus ir pan? Galvoju pradėti gerti, jeigų šį mėnesį nepavyks kreipsiuos į daktarus nor mm niekada nevėlavo atrodo ir reguliarios ir viską blush2.gif

Pas daktarus kreipsiesi, jei nepastosi po 2men? blink.gif Mes pirma kartas kai planavom tai 2men inirtingai ir nieo, o trecia menesi retai ND atlikinejom ir jau nebegalvojom apie nieka ir dar kartais paguledavau ant nugaros, tai uzkibo...tik nesekmingai.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2009 05 15, 17:05)

as ir galvoju,kad dar ankstoka,po puses metu gal,na as nevietoj pastojau po 9men bandymu ir vel viskas isnaujo karsta.gif nors dabar nebesistengiam taip inirtingai,mylimes del malonumo,o ne del reikalo ir kada bus tada nestuke.gif
bet jei tiesa pasakius,as jau pradedu abejoti ar sulauksim savo dziaugsmo,niureriais vakarais kabai jau abejones apima cry.gif
bet ka as cia dabar,optimizmo daugiau visoms sokiai.gif
Atsakyti
Na aš pas ginekologa buvau na beveik prieš metus nes reikėjo recepto KT, tai galvojau taip pabandyti pastoti, bet dabar mastau nueiti, pasidaryti echoskopija,pažiūrėtų ar viskas gerai blush2.gif Prie to pačio tepinėlį pasidaryčiau:hm
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 15, 15:06)
na linkiu visoms sekmingo planavimo ir grazaus savaitgalio smile.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
iki pirmadienio  mirksiukas.gif  bye1.gif

Dekui ir tau gero savaitgalio 4u.gif .
Papildyta:
Alija25, sveikas prisijungus 4u.gif .
Papildyta:
Sagyte ir tau priklauso 4u.gif prisijungus prie musu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2009 05 15, 18:14)
Na aš pas ginekologa buvau na beveik prieš metus nes reikėjo recepto KT, tai galvojau taip pabandyti pastoti, bet dabar mastau nueiti, pasidaryti echoskopija,pažiūrėtų ar viskas gerai blush2.gif Prie to pačio tepinėlį pasidaryčiau:hm

pasitikrinti visada laikas,zinoma ramiau,kada zinau,kad viskas tvarkoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 15, 20:24)
pasitikrinti visada laikas,zinoma ramiau,kada zinau,kad viskas tvarkoje thumbup.gif

Na aš ir taip galvoju 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif nueini, tai nors zinai, kad kuriam laikui bus ramu , as visada einu viena karta i metus pasitikrinti profilaktiskai .
Atsakyti
As turejau persileidima kovo pabaigoj ir po pirmojo ciklo is karto pradejom planuoti, taip noreciau kad neateitu mm si menesi...Vartoju vitaminus norincioms pastoti, ir ant pilvelio bandau gult 4u.gif tikiuosi stebuklo si menesi, atrodo viskas pasikeistu...zinau kad tikrai nera lengva, bet vis tas naivumas mano...Na tikiuosi greitu laiku galesiu pasidziaugti...
Atsakyti
Labukas mergytes, kaip laikotes? kaip nuotaikos?
4u.gif 4u.gif 4u.gif visoms naujokelems
Atsakyti