Sveikos, jeigu galima noreciau prisijungti prie jusu
Praejo mano mmm, siandien jau nesergu tai imsimes veiksmu, nes taip norim vaikelio. Pries 3 men del nesivystancio man dare abrazija, buvo kazkur 6 savaites. Dabar vel jauciuosi pasiruosusi nesioti gyvybe po sirdele
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 15, 15:06)
aciu
ir tau to paties
QUOTE(Alija25 @ 2009 05 15, 15:49)
Sveikos, jeigu galima noreciau prisijungti prie jusu
Praejo mano mmm, siandien jau nesergu tai imsimes veiksmu, nes taip norim vaikelio. Pries 3 men del nesivystancio man dare abrazija, buvo kazkur 6 savaites. Dabar vel jauciuosi pasiruosusi nesioti gyvybe po sirdele 
sveika prisijungus
as ir po abrazijos kovo men
Labas visoms, jungiuosi prie jūsų. Jau antras mėnuo bandau pastoti, prieš tai vartojau KT, galvoju gal šis kartas nemeluos, dirbam su MB iš peties
, o jūs vartojat kokius vitaminus ir pan? Galvoju pradėti gerti, jeigų šį mėnesį nepavyks kreipsiuos į daktarus nor mm niekada nevėlavo atrodo ir reguliarios ir viską
QUOTE(sagyte @ 2009 05 15, 17:05)
Labas visoms, jungiuosi prie jūsų. Jau antras mėnuo bandau pastoti, prieš tai vartojau KT, galvoju gal šis kartas nemeluos, dirbam su MB iš peties
, o jūs vartojat kokius vitaminus ir pan? Galvoju pradėti gerti, jeigų šį mėnesį nepavyks kreipsiuos į daktarus nor mm niekada nevėlavo atrodo ir reguliarios ir viską 
Pas daktarus kreipsiesi, jei nepastosi po 2men?
QUOTE(sagyte @ 2009 05 15, 17:05)
as ir galvoju,kad dar ankstoka,po puses metu gal,na as nevietoj pastojau po 9men bandymu ir vel viskas isnaujo
bet jei tiesa pasakius,as jau pradedu abejoti ar sulauksim savo dziaugsmo,niureriais vakarais kabai jau abejones apima
bet ka as cia dabar,optimizmo daugiau visoms
Na aš pas ginekologa buvau na beveik prieš metus nes reikėjo recepto KT, tai galvojau taip pabandyti pastoti, bet dabar mastau nueiti, pasidaryti echoskopija,pažiūrėtų ar viskas gerai
Prie to pačio tepinėlį pasidaryčiau:hm
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 15, 15:06)
Dekui ir tau gero savaitgalio
Papildyta:
Alija25, sveikas prisijungus
Papildyta:
Sagyte ir tau priklauso
QUOTE(sagyte @ 2009 05 15, 18:14)
Na aš pas ginekologa buvau na beveik prieš metus nes reikėjo recepto KT, tai galvojau taip pabandyti pastoti, bet dabar mastau nueiti, pasidaryti echoskopija,pažiūrėtų ar viskas gerai
Prie to pačio tepinėlį pasidaryčiau:hm
pasitikrinti visada laikas,zinoma ramiau,kada zinau,kad viskas tvarkoje
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 15, 20:24)
Na aš ir taip galvoju
As turejau persileidima kovo pabaigoj ir po pirmojo ciklo is karto pradejom planuoti, taip noreciau kad neateitu mm si menesi...Vartoju vitaminus norincioms pastoti, ir ant pilvelio bandau gult
tikiuosi stebuklo si menesi, atrodo viskas pasikeistu...zinau kad tikrai nera lengva, bet vis tas naivumas mano...Na tikiuosi greitu laiku galesiu pasidziaugti...
Labukas mergytes, kaip laikotes? kaip nuotaikos?
visoms naujokelems