QUOTE(Galvojanti @ 2009 05 14, 00:43)
Sveikos
realiai, veiksmas toks pat, tik skirtumas yra toks, kad valymą daro tada, kai vaisius nesivysto, arba pastojimas ne vietoje, o abortą daro, moteriai besilaukiančiai sveiko besivystančio kūdikėlio, tačiau ji nenori jo gimdyti

prieš savaitėlę man atliko valymą, nes mano mažiukai vaikiukai nesivystė, palatoje atsidūriau su jauna panele, kuri jau laukėsi 12sav ir gimdyti nenorėjo, tad jai darė nėštumo nutraukimą o man abraziją veiksmas toks pat, tik psichologiškai viskas kitaip, man skaudėjo širdelę, o ji džiaugėsi pagaliau atsikračiusi tuo rūpesčiu
Šiaip daktarai yra linkę sakyti, kad pastoti galima tik po 6 mėn., tačiau tai labai priklauso nuo moters, nes jei psichologiškai jautiesi stabiliai ir nedepresuoji dėl atlikto valymo, gali bandyti po kelių mmm, nežinau merginos po abrazijos sako, kad po to lengviau pastoji, kiek tame tiesos nežinau
Galiu papriestarauti,iki 12savaiciu daro isvalyma,o veliau aborta.Abortas daromas,kada vaisius jau susiformavo,o isvalymas,kol vaisius nesusiformaves,tai nera,kad nori nenori,Jei vaisius mire 16 savaite tai daromas abortas,bet ne del to,kad mama jo nenorejo,todel,kad toks likimas.Ir jei pana nenori leliuko iki 8 savaites daroma abrazija.
Man nevietoj pastojimas buvo 9men po dideliu pastangu pastoti,ir iskart kai viskas susitvarke bandaom vel,neklaukiam nei 6 men nei metu,Gine sake jei gerai jausiuos galiu iskart pradeti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 20:33)
Labas mergytes, nu jus cia pasikalbejot sykarteli kol manes nebuvo

Po

visoms naujokelems.
As manau akviliuks jau galiu ytraukti i sarasiuka, nes galvoju, kad kol mes visas surinksime tai prikalbesime nauj atemuke, ir tada darysim sarasiuka, ar gerai?
Papildyta:
Akiv0414, ar tu tikrai tik nuo birzelio planuoji? Man atrodo anksciau

Cia nutareme rasyti ta menesiuka nuo kurio pradejote planuoti, nutaret viskas nesisaugojam, neziurint i tai kad dar sulaukei mmm ir zirniukas neuzkibo, bet nuo kada jau nesisaugojat ir vis laukiat, laukiat...
Nekeisim tu mmm nes cia labai daznai keitaliosis musu temukes taip greitai neiskalbesim, tai rasom tik nuo kada pradejom planuoti (pvz mes nuo kovo) ir jau tada rinksim
tai tu man patikslink savo data
Taip mes planuojam jau nuo birzelio pradzios ar geguzes pabaigos,bet tai nera didelis skirtumas.Jau metai

,dar nevietoj pastojimas sukliude
nebesisaugojam nuo 2008 06