Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 22:18)

ZInok man tai budavo taip, jauciu kad turi mmm pareiti ir zinai nera to sporgimo pilva maudzia issiputes. Tai tada stverdavau MB ir po viso reikalo rytojaus diena butinai prasimusdavo. Gal ir tau cia kazkas suveike g.gif  gal nebuvo pilnai issivale g.gif

Ne tai kad mmm jau kaip ir baigesi tik,kad teplioja dar g.gif Bet eisim darbuotis ir siandien,ziuresiu kaip bus ryt g.gif
Labanaktis,as irgi laukiu finalo ir ciuosiu i lovyte,MB laukia blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 14, 23:34)
Ziuriu  smile.gif  ir prabalsavau uz musiski  4u.gif .

Iki rytojaus, labanakt  smile.gif .

taigi uz musiski negalim balsuoti, tik uz kitus mirksiukas.gif
nu bet va patekom i finala merginos drinks_cheers.gif patinka man sita daina labai, tikejau kad pateksim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 14, 23:46)
Ne tai kad mmm jau kaip ir baigesi tik,kad teplioja dar g.gif Bet eisim darbuotis ir siandien,ziuresiu kaip bus ryt g.gif
Labanaktis,as irgi laukiu finalo ir ciuosiu i lovyte,MB laukia blush2.gif  ax.gif

nu tai cia labai ydomu, galvoju gal nebuvo pilnai isvaliusi gmda, todel pakartotinai g.gif
viskas lekiu ir as, atvariua pasidziaugti kad patekom i finala. db galvoju dar i desimtuka ir jau nereikia nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 23:58)
taigi uz musiski negalim balsuoti, tik uz kitus mirksiukas.gif
nu bet va patekom i finala merginos drinks_cheers.gif  patinka man sita daina labai, tikejau kad pateksim thumbup.gif

Uzsienyje esant galima balsuoti mirksiukas.gif . Lauksim sestadienio finalo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 15, 00:00)
Uzsienyje esant galima balsuoti  mirksiukas.gif . Lauksim sestadienio finalo smile.gif .

ai tai tu ne Lietuvelej esi? skaiciau kad is Siauliu tai todel ir sunerimau
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 15, 00:02)

ziuriu likau viena tai lekiu i lova, labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 15, 00:17)
Papildyta:

Labas rytas 4u.gif .

As esu siauliete cool.gif , bet LT negyvenu daugiau nei du metai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maran: 15 gegužės 2009 - 07:27
Labas rytelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maran, as esu is Vilniaus(na gyvenu ne mieste, bet dirbu smile.gif) ir man jau po 2 menesiuku bus 30 smile.gif
Emigrante, aciu uz priemima i busima sarasiuka mirksiukas.gif
beje, siandien, 4DPO pakilau iki 37.00 gal ir nieko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 15, 08:51)
Maran, as esu is Vilniaus(na gyvenu ne mieste, bet dirbu smile.gif) ir man jau po 2 menesiuku bus 30 smile.gif
Emigrante, aciu uz priemima i busima sarasiuka  mirksiukas.gif
beje, siandien, 4DPO pakilau iki 37.00 gal ir nieko? smile.gif

Man irgi po dvieju biggrin.gif 4u.gif .

Tavo BT thumbup.gif , dabar taip ir laikykis, nekrisk mirksiukas.gif .

Atsakyti
Labas rytas,

Jo as tai pat labai dziaugiuosi kad patekom i finala. Man ta daina irgi graziai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 23:18)

lialia;)permeciau tavo darbelius, ohoho kokiu grozybiu pilna. Saunuole, labai graziu dalykelius pridirbusi thumbup.gif Nu jau del papuosalu tai man manija uzejo kazkokia, o jeigu pamatau turki tai lydausi is karto blush2.gif
Papildyta:

aciu uz pagyras, reiks dar naujus sudet ten, ir kuriu nebera isimti. kazkaip sia savaite nebuvo ir kada sutvarkyti visko.
Papildyta:
QUOTE(Maran @ 2009 05 14, 18:44)

Tikrai neverta laukti, nes jei isgyvena du zmones, tai treciam tikrai uzteks  4u.gif . Sakoma, kad nera padeties be iseities  mirksiukas.gif .

4u.gif aciu visoms kitoms uz patarimus, pati taip sirdeleje kazkas sake kad reikia ir fsio biggrin.gif
Atsakyti
taip...tikekimes nekrisiu smile.gif
o mano tai liepos 19 svente alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu siandien atsikeliau viskas svaru,grazu.Dabar iki kito mmm reikes stebeti,o gal jau kita menesi nesulauksiu mmm cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2009 05 14, 00:43)
Sveikos  4u.gif
realiai, veiksmas toks pat, tik skirtumas yra toks, kad valymą daro tada, kai vaisius nesivysto, arba pastojimas ne vietoje, o abortą daro, moteriai besilaukiančiai sveiko besivystančio kūdikėlio, tačiau ji nenori jo gimdyti  verysad.gif  prieš savaitėlę man atliko valymą, nes mano mažiukai vaikiukai nesivystė, palatoje atsidūriau su jauna panele, kuri jau laukėsi 12sav ir gimdyti nenorėjo, tad jai darė nėštumo nutraukimą o man abraziją veiksmas toks pat, tik psichologiškai viskas kitaip, man skaudėjo širdelę, o ji džiaugėsi pagaliau atsikračiusi tuo rūpesčiu  verysad.gif

Šiaip daktarai yra linkę sakyti, kad pastoti galima tik po 6 mėn., tačiau tai labai priklauso nuo moters, nes jei psichologiškai jautiesi stabiliai ir nedepresuoji dėl atlikto valymo, gali bandyti po kelių mmm, nežinau merginos po abrazijos sako, kad po to lengviau pastoji, kiek tame tiesos nežinau  ax.gif

Galiu papriestarauti,iki 12savaiciu daro isvalyma,o veliau aborta.Abortas daromas,kada vaisius jau susiformavo,o isvalymas,kol vaisius nesusiformaves,tai nera,kad nori nenori,Jei vaisius mire 16 savaite tai daromas abortas,bet ne del to,kad mama jo nenorejo,todel,kad toks likimas.Ir jei pana nenori leliuko iki 8 savaites daroma abrazija.
Man nevietoj pastojimas buvo 9men po dideliu pastangu pastoti,ir iskart kai viskas susitvarke bandaom vel,neklaukiam nei 6 men nei metu,Gine sake jei gerai jausiuos galiu iskart pradeti blush2.gif

QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 20:33)
Labas mergytes, nu jus cia pasikalbejot sykarteli kol manes nebuvo thumbup.gif  Po  4u.gif  visoms naujokelems.
As manau akviliuks jau galiu ytraukti i sarasiuka, nes galvoju, kad kol mes visas surinksime tai prikalbesime nauj atemuke, ir tada darysim sarasiuka, ar gerai? mirksiukas.gif

Papildyta:

Akiv0414, ar tu tikrai tik nuo birzelio planuoji? Man atrodo anksciau g.gif  Cia nutareme rasyti ta menesiuka nuo kurio pradejote planuoti, nutaret viskas nesisaugojam, neziurint i tai kad dar sulaukei mmm ir zirniukas neuzkibo, bet nuo kada jau nesisaugojat ir vis laukiat, laukiat...
Nekeisim tu mmm nes cia labai daznai keitaliosis musu temukes taip greitai neiskalbesim, tai rasom tik nuo kada pradejom planuoti (pvz mes nuo kovo) ir jau tada rinksim  nestuke.gif
tai tu man patikslink savo data

Taip mes planuojam jau nuo birzelio pradzios ar geguzes pabaigos,bet tai nera didelis skirtumas.Jau metai verysad.gif ,dar nevietoj pastojimas sukliude cray.gif
nebesisaugojam nuo 2008 06
Atsakyti
na linkiu visoms sekmingo planavimo ir grazaus savaitgalio smile.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
iki pirmadienio mirksiukas.gif bye1.gif
Atsakyti