Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 14, 21:04)
Sveikutes 4u.gif
As jau nebesuprantu,mmm jau pasibaige,vakar pasidarbavom,siandien vel teplioja man doh.gif Bet nuo 6d mmm tai kaip cia skaiciuot,kad dar sergu tipo g.gif

Keista, kad taip ilgai teplioja, luktelk keleta dieneliu ir matysi kas darysis, jei nepraeis, tai gal kreipkis i gydytoja g.gif .
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kraustausi pas jus ax.gif man 24m tuoj pasensiu metais biggrin.gif man taip pat ginė sakė kad reikia net nuo pusantrų metų tik pas rimtesnius gydytojus eiti,pykau iš pradžių ant jos, bet jau susitaikiau su tuo,bet vistiek liūdna kad neišeina taip greitai kaip norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 05 14, 21:19)
sveikutes 4u.gif kraustausi pas jus ax.gif

Sveika persikrauscius 4u.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 14, 20:12)
Keista, kad taip ilgai teplioja, luktelk keleta dieneliu ir matysi kas darysis, jei nepraeis, tai gal kreipkis i gydytoja  g.gif .

Jo palauksiu dar keleta dienukiu,paziuresiu kaip ryt bus g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip manot, ar cheminis sukavimas kenkia planuojant nestuke.gif ? Jau taip reikia i kirpykla, bet vis nerimstu kazkotais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolain @ 2009 05 14, 22:27)
Sveikos 4u.gif
Kaip manot, ar cheminis sukavimas kenkia planuojant nestuke.gif ? Jau taip reikia i kirpykla, bet vis nerimstu kazkotais g.gif

planuojant manau ne bet jei pastojus jau tai negerai sako nelaiko plaukai ta prasme nesusigarbanoti gali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolain @ 2009 05 14, 21:27)
Sveikos 4u.gif

Man atrodo, kad gali eiti smile.gif, jei jau butum nestuke.gif , sakyciau gali ir susilaikyti, nors moterys, kurios laukiasi dazosi plaukus visa nestumo perioda mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 05 14, 20:33)
planuojant manau ne bet jei pastojus jau tai negerai sako nelaiko plaukai ta prasme nesusigarbanoti gali ax.gif

drinks_cheers.gif ir sako kai nestuke.gif plauku spalva gali nesigauti tokia kokios nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 14, 21:02)
Kaip ir nieko  smile.gif  viskas tas pats  4u.gif . Na, o kaip tu laikaisi, gal jau pasidarei tatoo  mirksiukas.gif ?

Nu zinok nulekiau darytis, visa susikaupusi smile.gif parodziau ko noriu sako per mazai laiko paskirta nepadarysiu atvaziuok kita karta, dave laika po poros sav ir tipo susimatysim. Kad susinervinau, kad uzpykau viskas sakiua nebevaziuosiu pas ji. Ieskosiu kito meistro doh.gif
Papildyta:
lialia;)permeciau tavo darbelius, ohoho kokiu grozybiu pilna. Saunuole, labai graziu dalykelius pridirbusi thumbup.gif Nu jau del papuosalu tai man manija uzejo kazkokia, o jeigu pamatau turki tai lydausi is karto blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 14, 21:04)
Sveikutes 4u.gif
As jau nebesuprantu,mmm jau pasibaige,vakar pasidarbavom,siandien vel teplioja man doh.gif Bet nuo 6d mmm tai kaip cia skaiciuot,kad dar sergu tipo g.gif

ZInok man tai budavo taip, jauciu kad turi mmm pareiti ir zinai nera to sporgimo pilva maudzia issiputes. Tai tada stverdavau MB ir po viso reikalo rytojaus diena butinai prasimusdavo. Gal ir tau cia kazkas suveike g.gif gal nebuvo pilnai issivale g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 14 gegužės 2009 - 22:15
QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 23:15)
Nu zinok nulekiau darytis, visa susikaupusi smile.gif  parodziau ko noriu sako per mazai laiko paskirta nepadarysiu atvaziuok kita karta, dave laika po poros sav ir tipo susimatysim. Kad susinervinau, kad uzpykau viskas sakiua nebevaziuosiu pas ji. Ieskosiu kito meistro doh.gif

Eik tu sau ax.gif tikras nesusipratimas kazkoks doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Karolain @ 2009 05 14, 21:27)
Sveikos 4u.gif

Tikrai eik drasiai, juk niekam niekas nekenkia juolab, kad leliaus juk dar nera. Tai kaip ir anksciau organizmas be jokiu pakitimu mirksiukas.gif
As nescia budama daziausi ir splva gavosi kokios reikejo ir nueme, nzn gal cia man taip pasiseke 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maran @ 2009 05 14, 23:18)
Eik tu sau  ax.gif  tikras nesusipratimas kazkoks  doh.gif .

Nu zinok svedams pavesti zmogu tai vieni vartai. Pikta juodai, odb jau nzn ar darysiuos, sakau gal nelemta buvo man jos tureti g.gif
Neziuri eurovizijos?
Papildyta:
viskas merginos lekiu paziuriu ar patekom i finala ir reikia miegot. Geros jums rytdienos susimatysim vakare mirksiukas.gif
labanakt
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 23:33)
Neziuri eurovizijos?
Papildyta:
viskas merginos lekiu paziuriu ar patekom i finala ir reikia miegot. Geros jums rytdienos susimatysim vakare mirksiukas.gif
labanakt

Ziuriu smile.gif ir prabalsavau uz musiski 4u.gif .

Iki rytojaus, labanakt smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maran: 14 gegužės 2009 - 22:36