Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Neringute.mama @ 2009 05 19, 16:13)
O as su pirmuoju pastojau is pirmo karto ax.gif , o antro jau 2 metus laukiu doh.gif

Zodziu suprask kaip nori, kodel taip skirtingai doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringute.mama @ 2009 05 19, 16:13)
O as su pirmuoju pastojau is pirmo karto ax.gif , o antro jau 2 metus laukiu doh.gif

Mes pirmaja planavom apie pora men, antraja 3men. Matysim kaip su treciuoju planavimu bus g.gif
Sios mmm bus trecios po planavimu, tikekimes kad nebus.
O nuo ko cia priklauso tai galima tik spelioti 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergytes smile.gif ech...man jau atrodo, kad musu 2-as ciklas irgi bus be rezultatu:) niu bet gal 3-ias bus sekmingas ax.gif
kaip issimiegojot? kaip nuotaikeles? grazu siandien uz lango, ane? wink.gif
Atsakyti
labas rytas visiems 4u.gif
aciu, kad priemet )
o pas mane si karta irgi be rezultatu, kadangi negaliu apskaiciuoti ovuliacija del pailginto ir nereguliaraus ciklo, o BT irgi nelabai moku skaiciuoti tai nusipirkau mikroskopa maybe baby, ir vakar lyg ir maciau papartelius, bet negalejom wub.gif , nes turejom daug sveciu is uzsienio, o siandien ryte jau nera tu paparteliu, taip gaila sad.gif o mano ciklas dar super ilgas..sad.gif ech...belieka tiketis , kad greitai susilauksim..

dar pastebejau, kad man jau vaziuoja stogas, as visada apsizliumbiu kai matau nescias ar jaunas mamytes, o kai suzinojau, kad DAR viena drauge nescia (kuri net neplanavo) tai aisku pasveikinau, bet tiktai namo atejau puoliau zliumbti, visa vakara isterija tesesi..na zodziu, turbut jus, mergaites,mane suprantat ir palaikot..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif .

Pas mus oras, kaip ir visai neblogas, bet saulutes mazai ir lietu pranasauja ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(surfacing @ 2009 05 20, 09:18)
labas rytas visiems 4u.gif
aciu, kad priemet )
o pas mane si karta irgi be rezultatu, kadangi negaliu apskaiciuoti ovuliacija del pailginto ir nereguliaraus ciklo, o BT irgi nelabai moku skaiciuoti tai nusipirkau mikroskopa maybe baby, ir vakar lyg ir maciau papartelius, bet negalejom  wub.gif , nes turejom daug sveciu is uzsienio, o siandien ryte jau nera tu paparteliu, taip gaila sad.gif o mano ciklas dar super ilgas..sad.gif ech...belieka tiketis , kad greitai susilauksim..

dar pastebejau, kad man jau vaziuoja stogas, as visada apsizliumbiu kai matau nescias ar jaunas mamytes, o kai suzinojau, kad DAR viena drauge nescia (kuri net neplanavo) tai aisku pasveikinau, bet tiktai namo atejau puoliau zliumbti, visa vakara isterija tesesi..na zodziu, turbut jus, mergaites,mane suprantat ir palaikot..

Nenusimink, zinok kad tu neviena daug tokiu musu cia, laikykimes kartu ir sulauksim tu angeleliu 4u.gif
Mano ciklas irgi nereguliarus (29-33), sunku ta O pagaut, matuoju BT , bet va jau 19 ciklo diena o BT nekyla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(surfacing @ 2009 05 20, 08:18)

Nuotaikos tavo tikrai nekokios 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet turi buti stipresne ir tvardytis, nes pati zinai, kad tai daugiau kenkia nei padeda ne tik tau, bet ir planuojamam ir laukiamam stebukleliui wub.gif . Visoms mums nera lengva, bet as visada stengiuosi islikti rami kadangi kuo daugiau streso tuo maziau tikimybes, kad greitai sulauksim savuju wub.gif. Taip kad pasistenk maziau galvoti apie visa tai ir pati net nepajusi kai tapsi nestuke.gif ir sulauksi issvajoto wub.gif
Atsakyti
taip...kartu lengviau...visos laukiam...svajojam...vienom greiciau pasiseka, kitom ne taip greit...bet nors suprantam viena kita smile.gif
beje...mastau..gal nakvisos reiktu pagert? gal visgi padetu pagreitint viska? biggrin.gif sestadieni buvau baliuj...tai beveik visos merginos arba nestuke.gif arba soske.gif
ech... gal sakau netycia kaip nors uzsikretem ir mes... g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

j turejau daug darbo per tas dvi dienas, tai nebe pabendravau su jumis.

sveikos naujokes 4u.gif malonu, kad prisijunget

QUOTE(surfacing @ 2009 05 20, 08:18)

man tas pats 4u.gif bet tvardausi ir bandau darbeliais visokias nuvaryti mintis sias. tai pas mane namuose bordakas, rankdarbiu burelis. o vakar kaune buvom, tai ten taip daug plakatu apie vaikucius ir ju isivaikinima. tai su B pakalbejom jei neturetumem savo turbut kudikeli isivaikintumem. blush2.gif

geras vakar sulaukiau klausimo is SB kodel as po pasimylejimo guliu ant pilvo biggrin.gif
Atsakyti
As si cikla geriu nakvisu alieju, tai nezinau ar susije bet pradzioj ciklo sokinejo BT o dabar graziai tiesiai sliauzia nors galetu jau ir kilt uztenka tinginiaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 20, 09:20)
taip...kartu lengviau...visos laukiam...svajojam...vienom greiciau pasiseka, kitom ne taip greit...bet nors suprantam viena kita smile.gif
beje...mastau..gal nakvisos reiktu pagert? gal visgi padetu pagreitint viska? biggrin.gif sestadieni buvau baliuj...tai beveik visos merginos arba  nestuke.gif  arba  soske.gif
ech... gal sakau netycia kaip nors uzsikretem ir mes... g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

as kazkaip vis nesiryztu BT matuot, net nezinau kodel. ax.gif gal reiks ir man uzsikrest matavimu
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 20, 09:32)
geras vakar sulaukiau klausimo is SB kodel as po pasimylejimo guliu ant pilvo  biggrin.gif

Tikrai geras biggrin.gif .
Na, o MB klausia kada kelsi kojas i virsu biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 20, 09:33)
as kazkaip vis nesiryztu BT matuot, net nezinau kodel.  ax.gif  gal reiks ir man uzsikrest matavimu

Pabandyk, visai idomu stebeti 4u.gif smile.gif
Atsakyti