Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Maran @ 2009 05 20, 09:47)
Tikrai geras  biggrin.gif .
Na, o MB klausia kada kelsi kojas i virsu  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

nu tada is vis paliktu nesuprates  lotuliukas.gif

Pabandyk, visai idomu stebeti  4u.gif  smile.gif

reiks nusipirk paprasta termometra, nes elektrinis pas mane
Atsakyti
As matuoju elektroniniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maran: 20 gegužės 2009 - 09:06
aciu labai uz palaikyma, aciu, kad suprantat. tas stogo vaziavimas nepakeliamas visiskai, ypac kai as jau noriu seniai ir vis niekaip o kiti nenori ir prasom..is visos sirdies linkiu cia visoms kuo greiciau susilaukti stebuklelio smile.gif

mano ciklas isvis lb bjaurus ir pailgintas, nuo 36-45 dienu.

na mergaites, laikykimes, aciu dar karta jums.
o gal ir man nakvisu pagerti, o alima ciklo vidury jas gerti?
Atsakyti
labas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ksveikinu visas prisijungusias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Akiv0414 laukia antro leliuko nestuke.gif
laukiam jau seniai, verysad.gif ,bet nenusimenu,nes kaip statistikoj parasyta per metus 90% pastoja, ax.gif tai isvada:,kad mum su MB jau paskutinis menuo thumbup.gif
BT matuoti man nera kada,nes nevienodas laikas per iseigines ir darbo dienom,kada keliuosi g.gif
Ir dar labai bijau,nes pradejau labai sloguoti ir temperaturos turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(surfacing @ 2009 05 20, 11:45)
aciu labai uz palaikyma, aciu, kad suprantat. tas stogo vaziavimas nepakeliamas visiskai, ypac kai as jau noriu seniai ir vis niekaip o kiti nenori ir prasom..is visos sirdies linkiu cia visoms kuo greiciau susilaukti stebuklelio smile.gif

mano ciklas isvis lb bjaurus ir pailgintas, nuo 36-45 dienu.

na mergaites, laikykimes, aciu dar karta jums.
o gal ir man nakvisu pagerti, o alima ciklo vidury jas gerti?

Nakvisu aliejus naturalus produktas todel nemanyciau kad gali pakenkti, o kad tvarko visus moteriskus dalykelius tai faktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele29 @ 2009 05 20, 11:14)
Nakvisu aliejus naturalus produktas todel nemanyciau kad gali pakenkti, o kad tvarko visus moteriskus dalykelius tai faktas  biggrin.gif

ir pastoti gal padeda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 20, 11:20)
ir pastoti gal padeda? smile.gif

nakvisu alieju geriu jau puse metu ir nieko verysad.gif
bet tai nera skatinanti pastojima priemone doh.gif ,o tik vitaminai stiprinti organizma mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...7474&st=588

ka tik cia perskaiciau, kad geriau negert nakvisu alieju jeigu nori pastoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(surfacing @ 2009 05 20, 11:32)
http://www.supermama...?...7474&st=588

ka tik cia perskaiciau, kad geriau negert nakvisu alieju jeigu nori pastoti  g.gif

]as nebegersiu schmoll.gif schmoll.gif
kaip diena taip naujiena doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano BT siandien vel 37.0,bet keista,kad sona ir pilva vis maudena,o isskyru jokiu nera g.gif Nebesuprantu nieko as jau vel blush2.gif
Atsakyti
Kiek skaiciau apie nakvisu alieju tai klaidinga jei manoma kad jis padeda pastoti. Jis tiesiog balansuoja moteru harmonus, sureguliuoja ciklus, pasitaiso odos, plauku, nagu bukle biggrin.gif , kitoms padideja apetitas cia kiekvienam organizmui individualiai. As geriu ji vien todel kad mano ciklas nereguliarus, kamuoja krutines ir pilvo skausmai menstruaciju metu o teigiama kad siuos dalykelius jis sutvarko : smile.gif .
O jei musu organizmas yra netvarkingas tai ka galima kalbet apie pastojima.
Atsakyti
sveikos
as po trecio nesekmingo ciklo irgi pradejau isterikuoti ir asaros birejo kaip pupos. pas mus visi aplinkui jau su vaikais ir dar vyro brolis jau pradeda antra gaminti, nors pirmam dar nei metuku nera, kai zmona jo pasake, kad paziuresim kam greiciau pavyks, tai irgi visai nepatiko, jie turi jau viena, ir dar nori su mumis lenktyniauti, nesazininga musu atzvilgiu. bet daba vel saziningai atlikinejam namu darbus ir gal si karta pavyks, stengiuosi is vis negalvoti ir niekam nieko nesiaiskinti, maziau galvosiu, greiciau bus smile.gif
Atsakyti