Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

saulele29, del nesutvarkyto organizmo esate visiskai teisi, bet ka jau padarysi, gyvenam uzterstam pasaulyje, valgom sintetika, koks jau cia neuzterstas organizmas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo surfacing: 20 gegužės 2009 - 12:20
O as va ka radau, kokia neteisybe is dalies biggrin.gif

Norint pagimdyti sveiką kūdikį moters organizmas tam turi būti ruošiamas 3 metus, kai tuo tarpu vyrui užtenka 3 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(bjurgute @ 2009 05 20, 14:01)
sveikos
as po trecio nesekmingo ciklo irgi pradejau isterikuoti ir asaros birejo kaip pupos. pas mus visi aplinkui jau su vaikais ir dar vyro brolis jau pradeda antra gaminti, nors pirmam dar nei metuku nera, kai zmona jo pasake, kad paziuresim kam greiciau pavyks, tai irgi visai nepatiko, jie turi jau viena, ir dar nori su mumis lenktyniauti, nesazininga musu atzvilgiu. bet daba vel saziningai atlikinejam namu darbus ir gal si karta pavyks, stengiuosi is vis negalvoti ir niekam nieko nesiaiskinti, maziau galvosiu, greiciau bus  smile.gif

Kazkaip man neiseina negalvot, visos mintys tik apie leliu ka padaryt taip ar anaip kad sudaryt visas salygas jam atsirast. Zinau, kad reikia kuo daugiau atsipalaiduot negalvot ir gyvent ramiai, taciau pripazinsiu nesu is tu kurios moka taip jau susitvardyt ax.gif
Atsakyti
o as truputi galvoju,kad buvau girdejusi,kad c vitaminas gali uzdelsti mmm,jei gersi c vit tada veliau bus ir mmm,vat kame beda.Dabar sergu ir naudoju daug citrinos ir taip jos nemazai naudoju,ar gali ji kenkti pastojimui?Gal kas ka girdejot? g.gif
Atsakyti
saulele29, man tas pats as negaliu visiskai atsipalaiduoti, visi sako gyvenk ir megaukis gyvenimu, bet as taip negaliu, man atrodo man bus gerai tiktai kada pasiseks..
Atsakyti
QUOTE(surfacing @ 2009 05 20, 14:54)
saulele29, man tas pats as negaliu visiskai atsipalaiduoti, visi sako gyvenk ir megaukis gyvenimu, bet as taip negaliu, man atrodo man bus gerai tiktai kada pasiseks..

Duoti patarimus visada yra lengva, taciau busena kuria jaucia kiekviena moteris laukianti angelelio ne visiem pazystama, todel as ir cia , kad galeciau pasitarti, isilieti toms kurioms pazystama ta busena. gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 20, 13:35)
o as truputi galvoju,kad buvau girdejusi,kad c vitaminas gali uzdelsti mmm,jei gersi c vit tada veliau bus ir mmm,vat kame beda.Dabar sergu ir naudoju daug citrinos ir taip jos nemazai naudoju,ar gali ji kenkti pastojimui?Gal kas ka girdejot? g.gif

is tikro yra poveikis citrinos mmm, paciai taip buvo. kai studijavau, nenorejom susdirkt, tai daznai dar taupumo sumetimais ziema gerdavom silta arbata su citrina arba vandeni su citrina ir tikrai veluodavo mmm. Dar mociute pasakojo, kad ir cinamonas turi poveiko. sake seniau ponios pries baliu, kad nesusirktu mmm valgydavo produktus su cinamonu ir kuo daugiau.
Papildyta:
QUOTE(saulele29 @ 2009 05 20, 14:03)
Duoti patarimus visada yra lengva, taciau busena kuria jaucia kiekviena moteris laukianti angelelio ne visiem pazystama, todel as ir cia , kad galeciau pasitarti, isilieti toms kurioms pazystama ta busena.  gossip.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele29 @ 2009 05 20, 14:03)
Duoti patarimus visada yra lengva, taciau busena kuria jaucia kiekviena moteris laukianti angelelio ne visiem pazystama, todel as ir cia , kad galeciau pasitarti, isilieti toms kurioms pazystama ta busena.  gossip.gif

friends.gif drinks_cheers.gif

kazi o kaip pastojimui nekenkia citrina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akiv0414: 20 gegužės 2009 - 13:35
o dar norejau paklaust apie mityba, as beveik nevalgau angliavandeniu (t.y. saldumynu, duonos, makaronu, bandeliu ir t.t.), bet valgau darzovius ir kartais vaisius tai gi nera blogai, a ne?
zinau, gal kvailai skamba, bet jau kabinejusi prie viskuo, angliavandeniu nevalgau, nes nuo ju labai svoris auga man.
Atsakyti
O gerai,kad paskaiciau apie C vit,daugiau nebegersiu ax.gif
Atsakyti
Nemanyciau kad reikia kazka riboti, tiesiog reikia valgyt visko, juk organizmui reikia ivairiausiu naudingu medziagu ir vitaminu, todel kazko ismest is racijono nereiketu o ir citrina nemanyciau kad galetu pakenkt juk jos nesuvalgom kilograma o keli grezinelei arbatoje manau nepakenks aisku cia mano nuomone smile.gif
O as kaip pradejau planuot tai leidziu sau viska, ko seniau neleisdavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele29: 20 gegužės 2009 - 13:50
uz tai ir as pas jus visada sedziu, nes taip lengviau islaukti tos taip laukiamos dienos, kai jau pagaliau musu seima sudarys trys asmenys blush2.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti