Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(emigrante @ 2009 05 23, 12:05)
Chenelle mirksiukas.gif
Iki susirasymo

dekui, o tau grazios dienos
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 23, 12:05)
Lekiu i parde nusipirkti svaigiuju gerimu lauksim siandien sveciu, o cia pas mus tokia tvarka, kad ta parde dirba tik iki 1 siandiena ir viskas daugiau alkoholio niekur nenusipirksi.
Iki susirasymo

Ne pas jus vienus tokia tvarka ir pas mus lygiai tas pats ax.gif . Jei planuojamas koks pasisedejimas ar sventimas, tai reikia pasirupinti is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 23, 13:30)
Ne pas jus vienus tokia tvarka ir pas mus lygiai tas pats  ax.gif . Jei planuojamas koks pasisedejimas ar sventimas, tai reikia pasirupinti is anksto  mirksiukas.gif

O jus kur siuo etu gyvenat?
Man pradejo pilva mausti jauciu mmm pareis greitu laiku.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 23, 16:14)
O jus kur siuo etu gyvenat?

Mes gyvename kaiminysteje, norvegijoje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 23, 16:14)

Kada nelauki mmm g.gif ?
Man pilvo niekada nemaudzia nei pries nei per mmm, bet uztat kaire nugaros puse atsiema uz tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 23, 19:34)
Mes gyvename kaiminysteje, norvegijoje  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kada nelauki mmm  g.gif ?
Man pilvo niekada nemaudzia nei pries nei per mmm, bet uztat kaire nugaros puse atsiema uz tai  doh.gif

jeigu pagal ana cikla tai vakar turrjo ateiti o jiegu pagal uzpraita tai kokio 26. tai va ir laukiu. Bet dabar jau nustojo maudimas, gal kad su dvirku labai lekiau sunkiai veziau, zinai atsakinga korvini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 23, 20:43)
jeigu pagal ana cikla tai vakar turrjo ateiti o jiegu pagal uzpraita tai kokio 26. tai va ir laukiu. Bet dabar jau nustojo maudimas, gal kad su dvirku labai lekiau sunkiai veziau, zinai atsakinga korvini lotuliukas.gif

Labas merginos, tyluma ramuma pas mus cia verysad.gif As vis dar laukiu mmm galvoju gal neateis, kolkas jokiu pozymiu nematyt, jau uzsikabinu siek tiek kad gal ir nebesulauksiu g.gif nu bet nereikia prisisvaigti dar turiu laiko, galvoju jeigu iki sestadienio nesulauksiu tai varysiu NT pirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 24, 12:40)
Labas merginos, tyluma ramuma pas mus cia verysad.gif  As vis dar laukiu mmm galvoju gal neateis, kolkas jokiu pozymiu nematyt, jau uzsikabinu siek tiek kad gal ir nebesulauksiu g.gif  nu bet nereikia prisisvaigti dar turiu laiko, galvoju jeigu iki sestadienio nesulauksiu tai varysiu NT pirkti thumbup.gif

Sveikute smile.gif , dar luktelk kelias dieneles ir bus aisku ar verta gadinti NT mirksiukas.gif . Linkiu, kad savo mmm nesulauktum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maran: 24 gegužės 2009 - 11:57
QUOTE(Maran @ 2009 05 24, 12:51)
Sveikute  smile.gif , dar luktelk kelias dieneles ir bus aisku ar verta gadinti NT  mirksiukas.gif . Linkiu, kad savo mmm nesulauktum  4u.gif

lauksiu dar lauksiu, be sestadienio tikrai nesidarysiu o kazkaip atrodo, kad as ju ir sulauksiu, tokia nuojauta. gal veluoja ar siaip nereguliarios ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 24, 13:37)
lauksiu dar lauksiu, be sestadienio tikrai nesidarysiu o kazkaip atrodo, kad as ju ir sulauksiu, tokia nuojauta. gal veluoja ar siaip nereguliarios ir viskas.

doh.gif tas laukimas, bet nieko kitaip ir nebuna mirksiukas.gif Mes laukiam ir laukiam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 24, 13:40)
doh.gif tas laukimas, bet nieko kitaip ir nebuna  mirksiukas.gif Mes laukiam ir laukiam... ax.gif

nu as tai kazkaip ramiai laukiu, bus tai bus... labai nestresuoju nes netikiu, kad galiu nesulaukti gal todel smile.gif
MB po sveciu nepakyla is lovos, padaugino tai ziauriai nesveika nei nekalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 24, 13:44)
nu as tai kazkaip ramiai laukiu, bus tai bus... labai nestresuoju nes netikiu, kad galiu nesulaukti gal todel smile.gif
MB po sveciu nepakyla is lovos, padaugino tai ziauriai nesveika nei nekalba smile.gif

Taip jau yra su tom sventem, kad po ju prasta savijauta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 24, 13:55)
Taip jau yra su tom sventem, kad po ju prasta savijauta  ax.gif

As matai kai su alkoholiu reikalu neturiu tai man lengva biggrin.gif o jau Mb nekas. O tu norvegijoje dirbi ka nors ar tik MB? As tai cia namu ukio ekonome skaitausi, nusibosta juodai bet ukininku nera aplink i valdiska darba klabos reikia ir sedziu taip namuose verysad.gif
Atsakyti