QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 25, 14:49)
Sveikos, merginos, priimkit mane i savo tarpa.
Labai kvailas dalykas man ramybes neduoda ir net nzn, su kuo pasitarti, kam pasiguosti, ko patarimo paklausti. tik nesijuokit

Situacija tokia, kad mes, kaip ir dauguma cia plepanciu, jau keli menesiai kvieciam gandrus. Prisiskaiciau nete visokiu patarimu, prisigeriau folines rugsties, skaiciuoju dienas, gundau savo MB ir bla bla bla. Po sueities apie 5-10 minuciu paguliu iskelusi kojas, kad tik vis ten gerai, kad tik greiciau i tiksla. (nors siand kazkuriame forume perskaiciau, kad reikia ant pilvo guleti, tai man visiska naujiena

). Zodziu problema tokia - pastebejau, kad vyro ileisti zuviukai vis laukan verziasi. Net gulint aukstai pakelus kojas po keliu minuciu jie jau bega per mano nugara
Kodel jie visi laukan isbega? Ar ten viduje kas nors lieka? Gal todel ir gandrai neskuba?
Papasakokit, gal ir jums panasiai buna? Gal pats vikriausias nubega ten, kur reikia, o likusieji isbega laukan? Nors NT rodo priesingai
Labukas prisijungusi, zinoma, kad patenka tu zuviuku ten kur reikia. As dabar nebekeliu koju i virsu o iskart po

guluosi ant pilvo i rpaguliu gera pusvalandi

tai per laika zinoma tie zuviukai begti pradeda lauk, bet as tai taip galvoju, kad tai tik ju perteklius nes juk kai juos paleidzia i kelia tai ten jie daug giliau pradeda kelione, o kas like jau isteka nu mes su MB tai nutarem

O dar tau todel bega per nugara, kadangi keldama kojas i virsu sudirba tavo raumenys ir automatiskai jie susitraukdami stumia zuviukus lauk, gulk ant pilvo jokiu porblemu
Sekmes jums planuose
Zodziu tiek is mano praktikos