Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

Labas rytas 4u.gif
Sirguliuojantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O mano nuotaikos irgi kazkokios nelinksmos nzn doh.gif Imesiu savo grafikeli cia,gal ka galesit pasakyt ax.gif
Cia 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,

buvau dingusi, nes savaitgali dirbom tai ir neprisijungiau.
ziuriu, kazko cia liudnomis nuotaikomis, gal sakau oras veikia, vis vasara kazko delsia ax.gif
Atsakyti
gabrieliukas, as tai nieko neusimanau BT sad.gif

lialia:), jo, reikia atostogu, vien vasara neisgelbes
Atsakyti
Sveikos, merginos, priimkit mane i savo tarpa. 4u.gif
Labai kvailas dalykas man ramybes neduoda ir net nzn, su kuo pasitarti, kam pasiguosti, ko patarimo paklausti. tik nesijuokit verysad.gif Situacija tokia, kad mes, kaip ir dauguma cia plepanciu, jau keli menesiai kvieciam gandrus. Prisiskaiciau nete visokiu patarimu, prisigeriau folines rugsties, skaiciuoju dienas, gundau savo MB ir bla bla bla. Po sueities apie 5-10 minuciu paguliu iskelusi kojas, kad tik vis ten gerai, kad tik greiciau i tiksla. (nors siand kazkuriame forume perskaiciau, kad reikia ant pilvo guleti, tai man visiska naujiena g.gif ). Zodziu problema tokia - pastebejau, kad vyro ileisti zuviukai vis laukan verziasi. Net gulint aukstai pakelus kojas po keliu minuciu jie jau bega per mano nugara unsure.gif
Kodel jie visi laukan isbega? Ar ten viduje kas nors lieka? Gal todel ir gandrai neskuba?
Papasakokit, gal ir jums panasiai buna? Gal pats vikriausias nubega ten, kur reikia, o likusieji isbega laukan? Nors NT rodo priesingai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 25, 15:49)
Sveikos, merginos, priimkit mane i savo tarpa.  4u.gif
Labai kvailas dalykas man ramybes neduoda ir net nzn, su kuo pasitarti, kam pasiguosti, ko patarimo paklausti. tik nesijuokit verysad.gif  Situacija tokia, kad mes, kaip ir dauguma cia plepanciu, jau keli menesiai kvieciam gandrus. Prisiskaiciau nete visokiu patarimu, prisigeriau folines rugsties, skaiciuoju dienas, gundau savo MB ir bla bla bla. Po sueities apie 5-10 minuciu paguliu iskelusi kojas, kad tik vis ten gerai, kad tik greiciau i tiksla. (nors siand kazkuriame forume perskaiciau, kad reikia ant pilvo guleti, tai man visiska naujiena g.gif ). Zodziu problema tokia - pastebejau, kad vyro ileisti zuviukai vis laukan verziasi. Net gulint aukstai pakelus kojas po keliu minuciu jie jau bega per mano nugara unsure.gif
Kodel jie visi laukan isbega? Ar ten viduje kas nors lieka? Gal todel ir gandrai neskuba?
Papasakokit, gal ir jums panasiai buna? Gal pats vikriausias nubega ten, kur reikia, o likusieji isbega laukan? Nors NT rodo priesingai verysad.gif

Sveikute
Na kai smileysex.gif tai tegu vyras neskuba pabegt po visko, pagulekit truputi kartu

O man siandien kaip strenas skauda siaubas, jau pergyvenu kad kokiu uzdegimu nebutu verysad.gif o tiek ND doh.gif
Atsakyti
Labas merginos, as vis dar laukiu mmm, nors ciklas labai nereguliarus tai labai neprisisvaigstu, nors jau viduje yra vilties kibirkstele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 25, 20:14)
Labas merginos, as vis dar laukiu mmm, nors ciklas labai nereguliarus tai labai neprisisvaigstu, nors jau viduje yra vilties kibirkstele 4u.gif

Stipriai laikau kumstukus uz tave 4u.gif , kad ta kibirkstele taptu kibirkstimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 25, 20:25)
Stipriai laikau kumstukus uz tave  4u.gif , kad ta kibirkstele taptu kibirkstimi  wub.gif

Aciu labai Maran, ziuresim cia tik laiko klausimas. jei ka penktadieni jau leksiu Nt pirkti, nors nelabai tikiu, kad mums taip greitai pavykti galejo.
Labankt merginos iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 25, 14:49)
Sveikos, merginos, priimkit mane i savo tarpa.  4u.gif
Labai kvailas dalykas man ramybes neduoda ir net nzn, su kuo pasitarti, kam pasiguosti, ko patarimo paklausti. tik nesijuokit verysad.gif  Situacija tokia, kad mes, kaip ir dauguma cia plepanciu, jau keli menesiai kvieciam gandrus. Prisiskaiciau nete visokiu patarimu, prisigeriau folines rugsties, skaiciuoju dienas, gundau savo MB ir bla bla bla. Po sueities apie 5-10 minuciu paguliu iskelusi kojas, kad tik vis ten gerai, kad tik greiciau i tiksla. (nors siand kazkuriame forume perskaiciau, kad reikia ant pilvo guleti, tai man visiska naujiena g.gif ). Zodziu problema tokia - pastebejau, kad vyro ileisti zuviukai vis laukan verziasi. Net gulint aukstai pakelus kojas po keliu minuciu jie jau bega per mano nugara unsure.gif

Labukas prisijungusi, zinoma, kad patenka tu zuviuku ten kur reikia. As dabar nebekeliu koju i virsu o iskart po smileysex.gif guluosi ant pilvo i rpaguliu gera pusvalandi smile.gif tai per laika zinoma tie zuviukai begti pradeda lauk, bet as tai taip galvoju, kad tai tik ju perteklius nes juk kai juos paleidzia i kelia tai ten jie daug giliau pradeda kelione, o kas like jau isteka nu mes su MB tai nutarem blush2.gif O dar tau todel bega per nugara, kadangi keldama kojas i virsu sudirba tavo raumenys ir automatiskai jie susitraukdami stumia zuviukus lauk, gulk ant pilvo jokiu porblemu smile.gif thumbup.gif
Sekmes jums planuose mirksiukas.gif
Zodziu tiek is mano praktikos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Kilu po biski http://www.babyplan.ru/profile/43405 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele29 @ 2009 05 26, 08:37)

Labas rytas visoms 4u.gif

drinks_cheers.gif as kaip ir tu kylu 4u.gif , bet kazkokia nuojauta turiu, kad sulauksiu mmm, ziurek mergyt tik tu nesileisk taip ir laikykis pakilusi smile.gif
Atsakyti