Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(emigrante @ 2009 05 24, 14:29)
As matai kai su alkoholiu reikalu neturiu tai man lengva biggrin.gif  o jau Mb nekas. O tu norvegijoje dirbi ka nors ar tik MB? As tai cia namu ukio ekonome skaitausi, nusibosta juodai bet ukininku nera aplink i valdiska darba klabos reikia ir sedziu taip namuose verysad.gif

Mes abu dirbame, mano darbe kalba yra butina, tai as kalbu gana neblogai mirksiukas.gif , o MB darbe kalbos reikia nedaug, tai jam truputeli sunkiau, bet vis i prieki ir tikiuosi, kad jo kalbos zinios tik geres ax.gif.
Isivaizduoju kaip kartais igrista tas sedejimas namie doh.gif , bet be kalbos tikrai sunkoka rasti darba, visur tas pats ax.gif
Papildyta:
Nezinau jusu planu, jus laikinai ar planuojate ilgesniam laikui uzsibuti g.gif ? Jei planuojate susieti savo ir vaiku ateiti su sita salimi, tai as tik uz tai, kad pradetum mokytis kalba user posted image tada visai kitos galimybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 24, 15:01)
Mes abu dirbame, mano darbe kalba yra butina, tai as kalbu gana neblogai  mirksiukas.gif , o MB darbe kalbos reikia nedaug, tai jam truputeli sunkiau, bet vis i prieki  ir tikiuosi, kad jo kalbos zinios tik geres ax.gif.
Isivaizduoju kaip kartais igrista tas sedejimas namie  doh.gif , bet be kalbos tikrai sunkoka rasti darba, visur tas pats  ax.gif
Papildyta:
Nezinau jusu planu, jus laikinai ar planuojate ilgesniam laikui uzsibuti  g.gif ? Jei planuojate susieti savo ir vaiku ateiti su sita salimi, tai as tik uz tai, kad pradetum mokytis kalba user posted image tada visai kitos galimybes  ax.gif

Ne mes ateities neplanuojame visam cia. Pinigeliu bustui Lt pasikaupsim ir viskas. Nepatinka man svedu mastymas, tradicijos ir t.t o jau biurokratija tai neduok Dieve kam susidurti. Mums kai dukrute mire tai kryziaus keliai kol susitvarkiau viska.
Savaime suprantama be kalbos niekur, jeigu likti tai tik mokintis butinai.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 24, 15:14)
Ne mes ateities neplanuojame visam cia. Pinigeliu bustui Lt pasikaupsim ir viskas. Nepatinka man svedu mastymas, tradicijos ir t.t o jau biurokratija tai neduok Dieve kam susidurti. Mums kai dukrute mire tai kryziaus keliai kol susitvarkiau viska.
Savaime suprantama be kalbos niekur, jeigu likti tai tik mokintis butinai.

Gal jau ir rasei g.gif , bet kazkaip nepamenu blush2.gif kiek jau metu jus bunate?
Pradzioje ir mes taip galvojome, bet paskui kai pamateme kas LT per situatcija, tai pakeitem savo nuomone, kadangi vien busto neuzteks, reikes ir gyventi, o grizus tik egzistuoti nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 24, 16:40)
Gal jau ir rasei  g.gif , bet kazkaip nepamenu  blush2.gif kiek jau metu jus bunate?
Pradzioje ir mes taip galvojome, bet paskui kai pamateme kas LT per situatcija, tai pakeitem savo nuomone, kadangi vien busto neuzteks, reikes ir gyventi, o grizus tik egzistuoti nesinori  ax.gif

mes cia antri metai, kalba po truputi mokomes bet i kursus neinam. Buvau uzsirasiusi buvau pradejus eiti, bet nestumas buvo sunkus labai pykindav iki vemimo neissededavau paskaitose. Kitais metai mergina eis i priesmokykline ziuresim kaip jai seksis su kalba niekada nesakyk niekada nes gali buti visko. Bet MB tai labai nenori cia visam, gal kokiems keletai metu kol Lt atsigaus bet visam tai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 24, 16:46)
Kitais metai mergina eis i priesmokykline ziuresim kaip jai seksis su kalba

Tavo dukryte turetu greitai persilausti, pati zinai, vaikai daug imlesni kalbai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 24, 16:50)
Tavo dukryte turetu greitai persilausti, pati zinai, vaikai daug imlesni kalbai  mirksiukas.gif .

Nu jai svedu nelabai patinka. Ji anglu daugiau kalba moka. Darzelyje tai vaikai kas sau zaidzia ir viskas mokyklelelj manau bus kita sistema gal greiciau ta kalba ismoks. Laikas parodys 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif
kaip savaitgalius?
mano lovoj...sirguliuojam jau abu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
Sergantiems priklauso 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Kaip sekasi, kaip nuotaikeles, mano visai neblogos, ovuliacija ivyko ir BT kolkas nekrenta 4u.gif
Atsakyti
Labas Maran smile.gif tau irgi daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
saulele29, niu kaip cia gali sektis pirmadieni...kai sergi, eini i darba ir dar taip apsiniauke...? smile.gif niu gal atsigausiu biski tai bus super smile.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites,

mano nuotaikos tai nekokios. savaitgalis prabego lb greitai, as nusipirkau ziauriai brangius batus, o dabar man jie spaudzia, tai nesiu i taisykla, jeigu nepratemps, tai sad.gif((((( doh.gif
savaitgali lygtais mano mikroskopas rode vaisingas dienas, tai pasidarbavom aisku, bet kazkaip liudnos nuotaikos apima, kad ir si karta neuzkibo sad.gif

o dar pradejau viskuo bijoti, pvz: as uzziimu bodyfleksu, ar tai negali pakenkti? ir dar man pradejo skaudet gerkle, ne duok dieve dabar sirguliuoti..

ech... o kaip jus?
Atsakyti
Mano vyrelis ir sirguliuoja tai jau labai priziuriu lepinu, bijau pati pasigaut virusiuka. Aciu dievui vaisingos dienos praejo ir nereik smileysex.gif , otai virusiukai gali visus planus sugadint blush2.gif

Merginos vykit liudnas mintis salin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele29: 25 gegužės 2009 - 08:49