Labanakt ir iki
labas rytas mergaites
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:51)
Ar man cia smegenys atrofuojasi, bet kiekvieno tavo pasisakymo nesuprantu reiksmes.
Jeigu vyrioka reikia ruosti gal tame reikia ieskoti problemos?
Jeigu vyrioka reikia ruosti gal tame reikia ieskoti problemos?
Nezinau kodel tavo tokia reakcija,bet su juo tikrai viskas gerai
QUOTE(saulele29 @ 2009 05 27, 08:46)
Labas rytas
Nukrito man puse laipsnio
, juokiu iskirtiniu pojuciu nejauciu, kaip visada jautri krutine, ir pilveli maudena o iki mm dar 7 dienos aisku jei pagal mano ilgiausia cikla kalbant o jei trumpiausia 3 dienos, vajetau greiciau praeitu tos dieneles nes tas laukimas zudo. 
Nukrito man puse laipsnio
Dar labai nedaug pakrito
Man nukrito du laipsnius
o ka, pakilusi kuno temperatura yra galimas nestumo pozymis? Mano tempa vakar vakare ir siand ryte (pazastyje) 37 laipsniai. Ar tai gali buti nestumo pozymis? nes kitokiu pozymiu nejauciu, krutine siek tiek jautroka, kaip ir pries kiekvienas mm, kurios turi pasirodyti lygiai po savaites.
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 27, 09:30)
o ka, pakilusi kuno temperatura yra galimas nestumo pozymis? Mano tempa vakar vakare ir siand ryte (pazastyje) 37 laipsniai. Ar tai gali buti nestumo pozymis? nes kitokiu pozymiu nejauciu, krutine siek tiek jautroka, kaip ir pries kiekvienas mm, kurios turi pasirodyti lygiai po savaites.
Jei BT laikosi pakilusi iki mmm dienos ir nekrenta, tai yra tikimybe, kad esi
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:50)
Ir as turiu ka parasyti trupuciuka ta tema
Mano senelis pries keleta men atgule ligos patalan, vaziavome tevai ir as su busimu vyru lankyti (atskiromis masinomis) ligoninen, ir ziuriu, kad mama man mojuoja mojuoja (vaziavo priesais mus) - sako paskui, argi nematei kaip gandras praskrido pro jusu masina?
Seneli pries pora savaiciu palaidojau... Ir girdziu kaip senoliai sneka: va, senas iseina, bet matysit - netruks pasipildyti gimine. O niekas net nezino, kad musu planuose leliukas yra
QUOTE(Maran @ 2009 05 27, 09:33)
Jei BT laikosi pakilusi iki mmm dienos ir nekrenta, tai yra tikimybe, kad esi
. Kai matuoji temperatura, tai I fazeje iki O ji buna zemesne, o II fazeje po O ji buna aukstesene 
as jau visai pasimeciau. nes vienos matuoja bazine temperatura (BT), kitos matuoja paprasta kuno temperatura pazastyje. Kiek suprantu tai nera tas pats. As bazines temp nesimatavau, o paprasta pazastyje taip. Ar kylanti tempa pazastyje ka nors rodo? Ar reikia matuotis BT? Labai aciu, jei pakomentuosit.Atleiskit uz neismanyma
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 27, 10:34)
as jau visai pasimeciau. nes vienos matuoja bazine temperatura (BT), kitos matuoja paprasta kuno temperatura pazastyje. Kiek suprantu tai nera tas pats. As bazines temp nesimatavau, o paprasta pazastyje taip. Ar kylanti tempa pazastyje ka nors rodo? Ar reikia matuotis BT? Labai aciu, jei pakomentuosit.Atleiskit uz neismanyma
as dar jauna, pasitaisysiu 
Jei matuosi temperatura makstyje arba uzpakaliuke , tai ji bus daug tikslesne nei pazastyje.