Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

Labanakt ir iki 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nukrito man puse laipsnio unsure.gif , juokiu iskirtiniu pojuciu nejauciu, kaip visada jautri krutine, ir pilveli maudena o iki mm dar 7 dienos aisku jei pagal mano ilgiausia cikla kalbant o jei trumpiausia 3 dienos, vajetau greiciau praeitu tos dieneles nes tas laukimas zudo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:51)
Ar man cia smegenys atrofuojasi, bet kiekvieno tavo pasisakymo nesuprantu reiksmes.
Jeigu vyrioka reikia ruosti gal tame reikia ieskoti problemos?

Nezinau kodel tavo tokia reakcija,bet su juo tikrai viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(saulele29 @ 2009 05 27, 08:46)
Labas rytas  4u.gif
Nukrito man puse laipsnio  unsure.gif , juokiu iskirtiniu pojuciu nejauciu, kaip visada jautri krutine, ir pilveli maudena o iki mm dar 7 dienos aisku jei pagal mano ilgiausia cikla kalbant o jei trumpiausia 3 dienos, vajetau greiciau praeitu tos dieneles nes tas laukimas zudo. g.gif

Dar labai nedaug pakrito mirksiukas.gif dabar taip ir laikykis 4u.gif, o laukimas tai tikrai doh.gif

Man nukrito du laipsnius blush2.gif ir atsakanciai sokolado suvalgiau prie kavos ax.gif vadinasi laukiu mmm.
Atsakyti
o ka, pakilusi kuno temperatura yra galimas nestumo pozymis? Mano tempa vakar vakare ir siand ryte (pazastyje) 37 laipsniai. Ar tai gali buti nestumo pozymis? nes kitokiu pozymiu nejauciu, krutine siek tiek jautroka, kaip ir pries kiekvienas mm, kurios turi pasirodyti lygiai po savaites.
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 27, 09:30)
o ka, pakilusi kuno temperatura yra galimas nestumo pozymis? Mano tempa vakar vakare ir siand ryte (pazastyje) 37 laipsniai. Ar tai gali buti nestumo pozymis? nes kitokiu pozymiu nejauciu, krutine siek tiek jautroka, kaip ir pries kiekvienas mm, kurios turi pasirodyti lygiai po savaites.

Jei BT laikosi pakilusi iki mmm dienos ir nekrenta, tai yra tikimybe, kad esi nestuke.gif . Kai matuoji temperatura, tai I fazeje iki O ji buna zemesne, o II fazeje po O ji buna aukstesene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:50)
blink.gif perskaicius tokius dalykus net nejauku pasidaro, bet deja taip jau yra gyvenime, kad atsitiktinumai ir sutapimai lemia labai daug  ax.gif . Is pradziu net nepagalvojame, kad gali kazkas ivykti ar nutikti, bet jei kazkas nutiko, tai paskui lengvai atsigamina viskas smegenyse, kad visam tam buvo duotas zenklas, bet mes jo nusireiksminome.

Ir as turiu ka parasyti trupuciuka ta tema 4u.gif
Mano senelis pries keleta men atgule ligos patalan, vaziavome tevai ir as su busimu vyru lankyti (atskiromis masinomis) ligoninen, ir ziuriu, kad mama man mojuoja mojuoja (vaziavo priesais mus) - sako paskui, argi nematei kaip gandras praskrido pro jusu masina? smile.gif Niu ne sakau blush2.gif Sako cia zenklas zinok, zneklas lotuliukas.gif
Seneli pries pora savaiciu palaidojau... Ir girdziu kaip senoliai sneka: va, senas iseina, bet matysit - netruks pasipildyti gimine. O niekas net nezino, kad musu planuose leliukas yra doh.gif Ir taip tyliai sau pagalvojau: tikiuosi, jog praziuretas gandras nereiskia nieko blogo blink.gif ir kad tikrai naujas seimos narys atsiras mano deka nestuke.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 27, 09:33)
Jei BT laikosi pakilusi iki mmm dienos ir nekrenta, tai yra tikimybe, kad esi  nestuke.gif . Kai matuoji temperatura, tai I fazeje iki O ji buna zemesne, o II fazeje po O ji buna aukstesene  smile.gif

as jau visai pasimeciau. nes vienos matuoja bazine temperatura (BT), kitos matuoja paprasta kuno temperatura pazastyje. Kiek suprantu tai nera tas pats. As bazines temp nesimatavau, o paprasta pazastyje taip. Ar kylanti tempa pazastyje ka nors rodo? Ar reikia matuotis BT? Labai aciu, jei pakomentuosit.Atleiskit uz neismanyma sad.gif as dar jauna, pasitaisysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 27, 10:34)
as jau visai pasimeciau. nes vienos matuoja bazine temperatura (BT), kitos matuoja paprasta kuno temperatura pazastyje. Kiek suprantu tai nera tas pats. As bazines temp nesimatavau, o paprasta pazastyje taip. Ar kylanti tempa pazastyje ka nors rodo? Ar reikia matuotis BT? Labai aciu, jei pakomentuosit.Atleiskit uz neismanyma sad.gif as dar jauna, pasitaisysiu 4u.gif

Jei matuosi temperatura makstyje arba uzpakaliuke , tai ji bus daug tikslesne nei pazastyje.
Atsakyti