Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Mamiukas @ 2009 05 02, 14:09)
sveikos, visos planuojancios leliukus!!! ir mes su vyru jau pasiryzome pagaliau pradeti savo princese ar princa smile.gif si menesi pradetuves thumbup.gif tai ziuresim, kaip mums seksis smile.gif sapnuoju jau kokia pora metu dukryte, o vyras pries pora menesiu taip pat ja susapnavo, tai ziuresim, kas cia gausis bigsmile.gif
Kuo didziausios sekmes visoms planuojancioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  nestuke.gif

Labukas prisijungusi prie musu, dar viena planuotoja daugiau thumbup.gif Butinai parasyk kaip jums sekasi planavimas nu ir lauksim II mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus Mamiukas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 02, 16:41)
Sveika prisijungus Mamiukas  4u.gif .

Kip tylu, ramu cia pas mus g.gif Ruosiates gal mamyciu dienai?
Atsakyti
Su mamyciu dienuke visas
user posted image
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu visoms esamoms ir busimoms mamoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 02, 11:12)
console.gif nenusimink, laukim kito menesiuko. Laikas taip greitai lekia, gal parodys jau teigiama. O kiek laiko nuo paskutiniuju mmm?

nenusimink,dar tik pradzia,tikrai sulauksi nestuke.gif

su mamyciu svente 4u.gif soske.gif
Atsakyti
Na mes su vyru pradėjom planuoti vaikelį nuo šių metų pradžios, vasaris iškrito, nes abu gripu sirgom ir kol kas nieko. Pradėjau matuoti BT, bet kažin ką ji ten man pagelbės, nes ciklas būna 31-33 dienos, tai kai nubrėžė O, tai ir su mano apskaičiavimais sutapo. Bet stebėti tą grafiką visai įdomu, net gi labai. Juolad, kad mylimės juk ne vieną parą, tad manau su tuo pataikom tikrai.

Prieš tris metus man su mėnesinėmis prasidėjo nesąmonės, jų nebūdavo po kelis mėnesius, ginekologė buo išrašiusi KT, kurį laiką pagėrus, jos nesureguliavo ciklo, pabūdavo mėnesinės kelis mėnesius ir vėl išnykdavo ir t.t.. Tai tęsės apie du metus. Bet kiek nueidavau pas gine, tai vis sakydavo, kad pas tave viskas gerai, bet rimtų tyrimų nepatarė darytis. Tik užsiminė, kad netemkite su vaikais. Panašiai kalbėjo ir dar dvi ginės. Prieš metus nusipirkom butą, tai dabar su mėnesinėmis visą tą laiką viskas čiki, stabilus, su įprastais skausmais. Tikriausiai viskas buvo dėl nervų, pervargimo ir pan. Tad jau pribrendome vaikiukui, juolab, kad 7 metai kartu.

Tad žiūrėsim, kaip čia mums bus. 7 metai kartu, netyčiuko nėra, vaiko nedarėm per tą laiką, bet ir ne visad 100 procentų sąžiningai saugodavomės. Nerimo yra, ar pastosim natūraliai, ar prireiks medikų pagalbos. Gine sakė, jei nepavyks per pusmetį, jau atbėgti pas ją skatinamųjų.

Atsakyti
QUOTE(Daugelaite @ 2009 05 03, 21:32)
Na mes su vyru pradėjom planuoti vaikelį nuo šių metų pradžios, vasaris iškrito, nes abu gripu sirgom ir kol kas nieko. Pradėjau matuoti BT, bet kažin ką ji ten man pagelbės, nes ciklas būna 31-33 dienos, tai kai nubrėžė O, tai ir su mano apskaičiavimais sutapo. Bet stebėti tą grafiką visai įdomu, net gi labai. Juolad, kad mylimės juk ne vieną parą, tad manau su tuo pataikom tikrai.
Tad žiūrėsim, kaip čia mums bus. 7 metai kartu, netyčiuko nėra, vaiko nedarėm per tą laiką, bet ir ne visad 100 procentų sąžiningai saugodavomės. Nerimo yra, ar pastosim natūraliai, ar prireiks medikų pagalbos. Gine sakė, jei nepavyks per pusmetį, jau atbėgti pas ją skatinamųjų.

Pakolkas nera ko nerimauti, nes dar nedaug laiko praejo, kai pradejote planuoti. Na, o gydytojai dazniausiai sako apsilankyti pas juos, jei nepavyksta pastoti per pirmus metus. Atsipalaiduok, megaukis gyvenimu ir sulauksi savo stebukliuko wub.gif taciau niekas nezino kada jis pasibels 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 03, 21:53)
Pakolkas nera ko nerimauti, nes dar nedaug laiko praejo, kai pradejote planuoti. Na, o gydytojai dazniausiai sako apsilankyti pas juos, jei nepavyksta pastoti per pirmus metus. Atsipalaiduok, megaukis gyvenimu ir sulauksi savo stebukliuko wub.gif taciau niekas nezino kada jis pasibels  4u.gif .

visiskai pritariu Maran. 85procentai moteru pastoja per pusmeti o tik likusieji greiciau negu per pusmeti. Taip kad tikrai nera reikalo nerimauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau, kad esi prisijungusi emigrante, kaip tau sekasi smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 03, 22:32)
Matau, kad esi prisijungusi emigrante, kaip tau sekasi  smile.gif ?

Labukas, as tai esu tai vel manes nera. Veja seimyna mane nuo kompo smile.gif Neblogai sekasi, siandien tik vejukas biski pas mus bet silta. Nu vis planuojam planuojam leliuka, ziuresim kada isaus musu dienuke. Symenesi kai sulaukiau mmm tai nenusiminiau, norejau, kad sausis butu musu angelelio menuo, vasari tecio gimse nu tai gali buti gali ne smile.gif o va kova jau noreciau, kad lelius gimtu 4u.gif duodu vejo as cia ane? 4u.gif As cia savo mintis garsiai isreiskiau. O istikruju kada bus leliukas tada gerai, sausis liko Atėnytes, o db jau nebesvarbu.
P.S.cia siekt tiek info imetu is nestumo planavimo psl:
Patarimai:
# Vidutiniai porai mylėjimasis kartą per dieną maksimaliai padidins šansus susilaukti vaikelio.
# Kad optimaliai padidintumėte tikimybę pastoti, po partnerio ejakuliacijos 20-30 minučių pagulėkite ant nugaros pakėlusi šlaunis.
# Poza, kai moteris viršuje, nėra tinkama norint pastoti, kadangi sperma gali išbėgti.

FAKTAI:
# Daugelis moterų turi nuo 15 iki 20 procentų tikimybę pastoti ciklo metu.
# Beveik 50 procentų porų pavyksta pradėti vaikelį per pirmus 3 mėnesius.
# Apie 75 procentams porų tai pavyksta per pirmus 6 mėnesius.
# Apie 90 procentų porų pastoja per pirmuosius metus.
# Vidutiniškai yra 280 dienų nuo pirmosios jūsų paskutinių mėnesinių dienos iki dienos, kada gims vaikelis.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 03, 22:38)
Labukas, as tai esu tai vel manes nera. Veja seimyna mane nuo kompo smile.gif  Neblogai sekasi, siandien tik vejukas biski pas mus bet silta. Nu vis planuojam planuojam leliuka, ziuresim kada isaus musu dienuke. Symenesi kai sulaukiau mmm tai nenusiminiau, norejau, kad sausis butu musu angelelio menuo, vasari tecio gimse nu tai gali buti gali ne smile.gif  o va kova jau noreciau, kad lelius gimtu  4u.gif duodu vejo as cia ane? 4u.gif  As cia savo mintis garsiai isreiskiau. O istikruju kada bus leliukas tada gerai, sausis liko Atėnytes, o db jau nebesvarbu.
P.S.cia siekt tiek info imetu is nestumo planavimo psl:

Labas rytas smile.gif .
As jau beveik ipusejau cikla, nors man dar laukti ir laukti jo galo mirksiukas.gif . Tas ir yra, kad mes nei nuspresim nei zinosim kada tas stebuklelis pasibels pas mus wub.gif . Visokiu nuomoniu yra, visi turbut sako is savo patirties, jei labai noresi, tai ir turesi wub.gif , bet kad kartais tie musu norai nesutampa su realybe ax.gif . Zimones ir nori, ir tikisi, ir planuoja ir nepavyksta, o tik ranka numoja palieka viska likimui, ir po kurio laiko sulaukia wub.gif .
Paskaiciau tavo info, noretusi tiketi, kad ta statistika Dievui i ausi nueitu biggrin.gif .
Atsakyti