Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

Sveikutes,

su praejusia grazia svente visas mamytes ir busimas mamytes 4u.gif

grizom is teviskes, tai jau mano tevai skundziasi, kad mes tinginiai ir nedovanojam anuku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialia:): 04 gegužės 2009 - 08:27
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 04, 09:26)
Sveikutes,
grizom is teviskes, tai jau mano tevai skundziasi, kad mes tinginiai ir nedovanojam anuku  blush2.gif

ax.gif tie tevukai, su jais jau taip yra ax.gif .
Atsakyti
Man ir si men turbut nebus leliuko,kazkaip nuojauta tokia verysad.gif
bet nieko bus kita men,nors dar nesulaukiau mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 04, 11:20)
Man ir si men turbut nebus leliuko,kazkaip nuojauta tokia verysad.gif
bet nieko bus kita men,nors dar nesulaukiau mmm mirksiukas.gif

Visada yra viltis kol nera mmm, bet kokiu atveju 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 04, 11:36)
Visada yra viltis kol nera mmm, bet kokiu atveju  4u.gif  4u.gif  4u.gif .

nesakau,kad vilties nera,ir mmm dar nelaikas,bet savijauta tokia,kad nera leliuko ax.gif
na dar pasistengti galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 04, 11:51)
nesakau,kad vilties nera,ir mmm dar nelaikas,bet savijauta tokia,kad nera leliuko ax.gif
na dar pasistengti galima thumbup.gif

drinks_cheers.gif mano tokia pat savijauta
Atsakyti
bet gal pabandyti testa nusipirkti?? hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes
As irgi jungiuos prie jusu smile.gif . Planuojam ir gaminam nuo kovo vidurio, bet irgi vis dar nesulaukiam blush2.gif Bet dar neprarandam vilties ir tikimes, kad gal si menesi mums pavyko thumbup.gif , nors vis sau kalu i galva, kad per daug neuzsisvajociau, nes po to buna labai sunku, kai suzinau, kad ir vel mums nepavyko verysad.gif
Atsakyti
mes visos stengiames ir laukiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet ar nei viena dar nesulauke nestuke.gif ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 02, 11:12)
console.gif nenusimink, laukim kito menesiuko. Laikas taip greitai lekia, gal parodys jau teigiama. O kiek laiko nuo paskutiniuju mmm?

Daugiau nei savaite...
Atsakyti
QUOTE(Lavazza21 @ 2009 05 04, 19:14)
Daugiau nei savaite...

Oi brangioji tik ziurek ar nebusi pirmoji musu nestuke.gif oi butu thumbup.gif thumbup.gif Butinai pranesk tolimesnius reikalus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bjurgute @ 2009 05 04, 14:35)
Sveikutes
As irgi jungiuos prie jusu  smile.gif . Planuojam ir gaminam nuo kovo vidurio, bet irgi vis dar nesulaukiam  blush2.gif Bet dar neprarandam vilties ir tikimes, kad gal si menesi mums pavyko  thumbup.gif , nors vis sau kalu i galva, kad per daug neuzsisvajociau, nes po to buna labai sunku, kai suzinau, kad ir vel mums nepavyko  verysad.gif

Nenusimink brangioji, ziurekim i ateiti. Ne si gal kita menesiuka, ne kita tai dar kita. Sventai tikiu, kad ateis ir i musu kiema svente thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 04, 13:22)
bet gal pabandyti testa nusipirkti?? hihihi.gif

Zinok brangioji, as kai antraja dukrute palnavom tai pirkau testus reikia nereikia lotuliukas.gif oi bizni dariau vaistinem neklausk. I dabar sakiau pirksiu kai mmm nepasirodys visa menesi, vat taip bandysiu savo kantrybe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 04, 21:00)
oi bizni dariau vaistinem neklausk. I dabar sakiau pirksiu kai mmm nepasirodys visa menesi, vat taip bandysiu savo kantrybe rolleyes.gif

drinks_cheers.gif kazkaip greitai atsiranda "priklausomybe" NT, as pati jos neturiu, bet kiek paskaitau kitose temukese, tai daugelis darosi juos pries mmm doh.gif ir ne viena karta kartoja doh.gif ir kaip skaudu, jei tai yra I ax.gif . As nusprendusi esu taip, jei mmm veluos gerokai, tai tada bandysiu, o jei ne, tai vadinasi jokiu NT schmoll.gif .
Atsakyti