ir tulpes "nepasigauna" svetimos spalvos
Cia mitas.. Tiesiog neatidiems augintojams jautresnes veisles isnyksta arba nustoja zydeti
Spalva gali "pasigauti" tik is seklu auginamos geles..
Tikrai nieko panašaus snesu girdėjusi, kad šalia augantys augalai "pasigautų" vienas kitų spalvą. Tačiau galėjo būti, kad baltažiedė sanpaulija baltai žydėjo pirmą žydėjimą, o per antrą ir paskesnius parodė savo tikrą spalvą. Mat būna, ypač su
fantasy sanpaulijomis, kad pirmą kartą jos žydi ne pagal veislės aprašymą
QUOTE(Purkelis @ 2009 05 25, 17:47)
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 26, 12:17)
Žydi 'Arctic Bliss'
Labai įspūdingos
Biškelį pateršiu, mano prasčiokės

Nukėliau nuo palangės nes neina nufotografuot
ausrazs, gal turi kokių atliekamų sanpauliukių
QUOTE(dzūkė @ 2009 05 27, 13:24)
Kokios gražutės
Jau kaip gražu
QUOTE(Emila @ 2009 05 26, 19:52)
Neduoda man ramybės vienas klausimas. Su sanpaulijom draugauju neseniai, tad gal neužjuoksit...
Kolegė, sakė, kad augino sanpaulijas, skirtingų spalvų, vieną netoli kitos. Po kiek laiko baltoji išsigimė - pagavo mėlynosios spalvą, kitaip sakant, buvo "išberta" mėlynom dėmėm. Žinau, kad taip atsitinka, pvz, su tulpėm ir kt., o kaip su sanpaulijom? Jūs gi daug kas auginat krūvą skirtingų rūšių, ar atsitinka tokie dalykai?
Kolegė, sakė, kad augino sanpaulijas, skirtingų spalvų, vieną netoli kitos. Po kiek laiko baltoji išsigimė - pagavo mėlynosios spalvą, kitaip sakant, buvo "išberta" mėlynom dėmėm. Žinau, kad taip atsitinka, pvz, su tulpėm ir kt., o kaip su sanpaulijom? Jūs gi daug kas auginat krūvą skirtingų rūšių, ar atsitinka tokie dalykai?
Su veislinem man dar taip nera buve. Bet kadaise taip atsitiko su nekilmingom, baltuke pavyrto "dzinsine"(arba"varionke" kaip mano drauge ja pavadino
Biškelį pateršiu, mano prasčiokės
Ką reiškia "pateršiu"
dzūke, jau tos tavo prasčiokės labai įspūdingai atrodo.
Ir lovelis, beje, labai joms tinka
Čia specialiai gėlėms nupynei, ar tik nuotraukai sudėjai?
Šiaip ir žiedai tokie nelabai matyti.
Ir mano keletas "prasčiokių". T.y. neveislinių arba neturinčių vardo.

Stovi jos mergaičių kambaryje ant palangės. Šitos 4 ir dar penkta tokia tamsiai violetinės nenufotografuojamos spalvos. Toks geras vaizdas, tas spalvų žaismas, net silpna pasidaro. Tik nufotografuoti, kad vaizdą atspindėtų, neišeina.
Čia vienas bandymas, tik truputį anksčiau fotografuota:
Šiaip ir žiedai tokie nelabai matyti.
Ir mano keletas "prasčiokių". T.y. neveislinių arba neturinčių vardo.

Stovi jos mergaičių kambaryje ant palangės. Šitos 4 ir dar penkta tokia tamsiai violetinės nenufotografuojamos spalvos. Toks geras vaizdas, tas spalvų žaismas, net silpna pasidaro. Tik nufotografuoti, kad vaizdą atspindėtų, neišeina.
Čia vienas bandymas, tik truputį anksčiau fotografuota:
Kerpena, nu jau grooozis , mmm... :
bravo
Kerpena, be žado aš nuo tokio grožio
Kerpena, grazuoles tavo gelikes. Ta vidurine ruzava pas mane irgi yra , niekaip negaliu tais mazais ruzavais ziedukais atsidziaugti.
O kiek pagyrų susilaukiau,
, Kerpena, jos ir gyvena tam lovelyje, tik keturios, papozuot dar vieną įkišau
, kiti loveliai trumpesni - trys telpa, bet jos pas mane tokios skurdokos
Kerpena,
tavo sanpaulytės, pasižadu
tave pasivyt ir aplenkt
Kerpena,