Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų pašnekesiai...

ir tulpes "nepasigauna" svetimos spalvos smile.gif Cia mitas.. Tiesiog neatidiems augintojams jautresnes veisles isnyksta arba nustoja zydeti smile.gif Spalva gali "pasigauti" tik is seklu auginamos geles..
Atsakyti
Tikrai nieko panašaus snesu girdėjusi, kad šalia augantys augalai "pasigautų" vienas kitų spalvą. Tačiau galėjo būti, kad baltažiedė sanpaulija baltai žydėjo pirmą žydėjimą, o per antrą ir paskesnius parodė savo tikrą spalvą. Mat būna, ypač su g.gif fantasy sanpaulijomis, kad pirmą kartą jos žydi ne pagal veislės aprašymą
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2009 05 25, 17:47)
Rob's Shadow Magic apsipylus ziedais

QUOTE(ausrazs @ 2009 05 26, 12:17)
Žydi 'Arctic Bliss'

Labai įspūdingos bigsmile.gif wub.gif

Biškelį pateršiu, mano prasčiokės biggrin.gif
user posted image
Nukėliau nuo palangės nes neina nufotografuot doh.gif

ausrazs, gal turi kokių atliekamų sanpauliukių ax.gif , jaučiu užsikabliavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 05 27, 13:24)
mano prasčiokės biggrin.gif
Nukėliau nuo palangės nes neina nufotografuot doh.gif

Kokios gražutės thumbup.gif Ir žydi kaip gausiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 27 gegužės 2009 - 12:29
Labai įspūdingos bigsmile.gif  wub.gif

Jau kaip gražu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2009 05 26, 19:52)
Neduoda man ramybės vienas klausimas. Su sanpaulijom draugauju neseniai, tad gal neužjuoksit...  blush2.gif
Kolegė, sakė, kad augino sanpaulijas, skirtingų spalvų, vieną netoli kitos. Po kiek laiko baltoji išsigimė - pagavo mėlynosios spalvą, kitaip sakant, buvo "išberta" mėlynom dėmėm. Žinau, kad taip atsitinka, pvz, su tulpėm ir kt., o kaip su sanpaulijom?  Jūs gi daug kas auginat krūvą skirtingų rūšių, ar atsitinka tokie dalykai?

Su veislinem man dar taip nera buve. Bet kadaise taip atsitiko su nekilmingom, baltuke pavyrto "dzinsine"(arba"varionke" kaip mano drauge ja pavadino hihihi.gif )
Atsakyti

Ką reiškia "pateršiu" unsure.gif Šitokia graži kompozicija, nors į parodą nešk thumbup.gif
Atsakyti
dzūke, jau tos tavo prasčiokės labai įspūdingai atrodo. thumbup.gif Ir lovelis, beje, labai joms tinka mirksiukas.gif Čia specialiai gėlėms nupynei, ar tik nuotraukai sudėjai?
Šiaip ir žiedai tokie nelabai matyti.

Ir mano keletas "prasčiokių". T.y. neveislinių arba neturinčių vardo.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Stovi jos mergaičių kambaryje ant palangės. Šitos 4 ir dar penkta tokia tamsiai violetinės nenufotografuojamos spalvos. Toks geras vaizdas, tas spalvų žaismas, net silpna pasidaro. Tik nufotografuoti, kad vaizdą atspindėtų, neišeina.
Čia vienas bandymas, tik truputį anksčiau fotografuota:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 gegužės 2009 - 14:32
Kerpena, nu jau grooozis , mmm... : bigsmile.gif bravo
Atsakyti
Kerpena, be žado aš nuo tokio grožio bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kerpena, grazuoles tavo gelikes. Ta vidurine ruzava pas mane irgi yra , niekaip negaliu tais mazais ruzavais ziedukais atsidziaugti.
Atsakyti
O kiek pagyrų susilaukiau, aciuks.gif biggrin.gif , Kerpena, jos ir gyvena tam lovelyje, tik keturios, papozuot dar vieną įkišau blush2.gif , kiti loveliai trumpesni - trys telpa, bet jos pas mane tokios skurdokos blush2.gif

Kerpena, wub.gif tavo sanpaulytės, pasižadu pioneer.gif tave pasivyt ir aplenkt lotuliukas.gif
Atsakyti