Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

Aš už dovanų čekius arba pasiklausti ko reikia. drinks_cheers.gif
Bent jau mūsų visi lankytojai klausė ko reikia - vienų užsiprašėm rinkinuko baby art http://parduotuve.ti...x.php?cPath=218, kur kojytę ir rankytę galima padaryti, kitų prašėm konkrečių rūbelių konkrečiam amžiui ir spalvą netgi nurodžiau kokios norėčiau. Ir dažniausiai prie kiekvienos didesnės dovanos po kokį barškutį ar kramtuką gaudavom, tai ir šių nereikia pirkti thumbup.gif
O jei šiuo metu visko yra, ir nesugalvoju ko dabar reikia ar ko po kelių mėnesių reikės, tai tada čekiukas puikiausiai tinka thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 09 gegužės 2007 - 08:15
Man labai patiko ir tiko rubeliai ypac draugu is uzsienio ax.gif paklausdavo koki dydi pirkt tai prasydavau truputi didesniu , zaislai kuriuos pirma isbandydavau lotuliukas.gif pampersai irgi gerai bet kazkaip susinaudoja greit ir nelieka prisiminimo. O pinigai ar dovanu cekis irgi praktiska bigsmile.gif ir tikrai pravers
Atsakyti
As tai ceki padovanojau ax.gif Bet tada nebuvau mamyte, tai neturejau patirties. Kai dabar esu mamyte, tai galvoju, kad kita karta cekio nedovanosiu, o geriau kokius barskucius, rubelius.
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 05 10, 22:22)
Man labai patiko ir tiko rubeliai ypac draugu is uzsienio  ax.gif  paklausdavo koki dydi pirkt tai prasydavau truputi didesniu

Beje, su užsienietiškų rūbelių dydžiais reikia atsargiai. Nes, pvz., prancūziški rūbeliai paprastai būna mažesni nei, pvz., vokiški. Ypač klaidu, jei rūbelio dydis nurodytas vaiko amžiumi, o ne centimetrais. Nes, pvz., prancūziukai 1-3 mėn. būna (aišku, imant vidurkį) gerokai mažesni už lietuviukus.
Įtariu, amerikietiški rūbeliai būna gerokai didesni už europietiškus, bet čia tik iš patirties, užsisakant specialią striukę nėščiai mamai, kuri vėliau tinka ir vaiką vaikjuostėje nešioti. Užsisakiau M dydį, o kadangi užsisakinėjau vokiškoje interneto parduotuvėje, tai ir nepagalvojau, kad rūbas gali būti ne europiečių gamybos. O kai gavau - pirmiausiai nustebau, kad tokia didelė ta striukė. Aišku, mano pilvas nebuvo labai didelis, bet ir mažas nebuvo. Tai aš į tą striukę tilpau be specialios "pilvo" dalies, kuri yra pleišto formos ir įsisega priekyje, užtrauktukais.
Vėliau pamačiau, kad pagaminta JAV....... tada supratau, kodėl tas M toks didelis.
Papildyta:
p.s. beje, ir centimetrais nurodytas vaikiško rūbelio dydis kartais klaidina. Turėjau rūbelių, kurių dydis, pvz., buvo 62, o man dar tiko kaip 68 dydis. nors dydis nurodytas tik vienas - 62 (kartais būna nurodyta 62-68)
aišku, jei rūbelis didesnis - ne bėda, tik džiaugtis reikia, kad ilgiau tinka.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspare @ 2007 05 11, 07:38)
Beje, su užsienietiškų rūbelių dydžiais reikia atsargiai. Nes, pvz., prancūziški rūbeliai paprastai būna mažesni nei, pvz., vokiški. Ypač klaidu, jei rūbelio dydis nurodytas vaiko amžiumi, o ne centimetrais. Nes, pvz., prancūziukai 1-3 mėn. būna (aišku, imant vidurkį) gerokai mažesni už lietuviukus.
Įtariu, amerikietiški rūbeliai būna gerokai didesni už europietiškus, bet čia tik iš patirties, užsisakant specialią striukę nėščiai mamai, kuri vėliau tinka ir vaiką vaikjuostėje nešioti. Užsisakiau M dydį, o kadangi užsisakinėjau vokiškoje interneto parduotuvėje, tai ir nepagalvojau, kad rūbas gali būti ne europiečių gamybos. O kai gavau - pirmiausiai nustebau, kad tokia didelė ta striukė. Aišku, mano pilvas nebuvo labai didelis, bet ir mažas nebuvo. Tai aš į tą striukę tilpau be specialios "pilvo" dalies, kuri yra pleišto formos ir įsisega priekyje, užtrauktukais.
Vėliau pamačiau, kad pagaminta JAV....... tada supratau, kodėl tas M toks didelis.
Papildyta:
p.s. beje, ir centimetrais nurodytas vaikiško rūbelio dydis kartais klaidina. Turėjau rūbelių, kurių dydis, pvz., buvo 62, o man dar tiko kaip 68 dydis. nors dydis nurodytas tik vienas - 62 (kartais būna nurodyta 62-68)
aišku, jei rūbelis didesnis - ne bėda, tik džiaugtis reikia, kad ilgiau tinka.
smile.gif

Na mums dovanoja tik is uk tai ten nera labai pamazinti ir dar nei kart neprasove kad butu mazi thumbup.gif O dydziai ir mum ne visada atitinka tikrove vienu rubu 74 jau mazas (ugis 68) o kitu 0-3men dydis dar geras ax.gif
Atsakyti
as tik uzh dovanu chekius.
kiek padovanojo barshkuchiu - nenaudoju, arba ishmetu. nu kam reikalingas grazhus, bet sunkus barshkutis?? tevams zhaist?
o ateinanchiu prashiau, kad zhailsu nedovanotu (jei klausdavo, aishku, ka atnesht), nes assh pati geriau zhinau kokiu mano vaikui reik blush2.gif
aishku, tokia dovana kaip gipsinis atspaudas, tikrai praverstu.
bet ash esu labai praktishkas zhmogus. geriau chekiai, arba uzsisakytos dovanos (tarkim uzsakytos knygos apie vaiku auginima).

dar. draugai shalia \dovanos idejo to menesio HFM zhurnala vyrams (berniukas gime) - super prieskonis thumbup.gif saugosiu vaikui thumbup.gif
Atsakyti
Geriausia, kai atnesa, ko reikia ax.gif Tai ir mus dabar lankyti visi gimines ir artimieji skuba, tad klausineja , ko mums reikia ... Ech, o as mamyte be patirties doh.gif , siai dienai nieko netruksta , o ko mums reiks veliau - neisivaizduoju schmoll.gif Tad kartais ir tie tardymai - ko mums reikia - pradeda varginti doh.gif Tad gal geriau cekiai ar net galu gale pampersu didelis pokas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad gera dovana būtų pokas pampersų (tik aišku reiktų sužinoti kiek sveria vaikelis). Mums pridovanojo, tai pirmus mėnesius nereikėjo net pirkti. O su čekiais man asmeniškai būtų problema, nes pati nežinočiau ką nupirkti, tai yra tiesiog reikėtų ilgiau parduotuvėje pasitrinti bigsmile.gif , o tam dėja akol kas neturiu laiko, kas maitina savo pienuku mane supras lotuliukas.gif O šiaip aš už tai, kad paklausti pačių tėvelių, ko jiems reikia.
Atsakyti
Na jau daug kas išvardinta,ir be abejo sutinku,kad geriausia pasiklaust ko reikia...
O šiaip dar gal ir nelabai būtų superinė dovana,bet aš,kaip dabar pagalvoju,būčiau laaaaabai norėjusi gauti labai gražų pirmąjį vaikučiui stalo indelių rinkinuką ax.gif Manau ir praktiška ir tikrai pravers,ir gal net vaikutis pats iš to rinkinio valgys paūgėjęs rolleyes.gif
O jei atrodo per kuklu,tai visada galima nupirkt dar kokį žaisliuką,o kaip žinia žaislai nepigūs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valedy: 12 gegužės 2007 - 20:27
Manau didelio poko pampersu ne viena mamyte nepalaikys nereikalinga dovana biggrin.gif Aisku,reiktu suzinoti kokio svorio vaikelis. Cekiai, pinigai ar knygos taip pat visai geras dalykas.
Atsakyti
Man paciai buvo smagu gauti rubeliu, nes nezinojau kas gims, tai pirkau neutraliu spalvu drabuzelius, o gimus mergaitei visi nese tik rausvus smile.gif praktiska sauskelnes, serveteles, bet nelieka prisiminimo. barskuciu gavome daug, tai net ne su visais mazoji zaidzia, dalis net neispakuoti guli ir nezinau, ka su jais reiks daryt doh.gif. Gavome ir dovanu ceki+pinigais, tai viska sudeje nusipirkome auto kedute mirksiukas.gif pasaku knyga atnese Kaledu senelis biggrin.gif , ji bus ateiciai. Dar smagu buvo gauti didelius pliusinius zaislus, nes tokiu tikrai zinau, kad pati nenupirksiu, aisku jie irgi bus ateiciai ax.gif
o reziumuojant - geriausia pasiklausti, ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir tik uz tai kad geriausia pasiklausti ko teveliams reikia, kad nebutu 10 daiktu vienodu ir nei vienas is ju nereikalingas
mes tokiu bedu isvengem smile.gif
Atsakyti