Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

buvo ivairiai- vieni klausesi, kiti patys pirko smile.gif
aisku, kai vaikiukas pirmas, ir pirma menesi jam tikrai nieko netruksta, tai ir nezinodavau ka atsakyti.
bet mane stabde ir kitas dalykas - negaledavau pasakyti ko mums reikia, nes smulkmenu patys pripirkt galedavom, o jei kokio daikto reikedavo, tai jei jis butinas-nusiperki, jei tik patogumui -susilaikai. o paprastai jie kainuoja ne pigiai. tai kai zmogus klausia ko reiketu, juk nezinai kiek jis ketina isleisti. tai nesinoredavo pastatyti i nepatogia padeti. tai ir sakydavau -mums nieko netruksta biggrin.gif
o jei atnesdavo koki barskuti, kurio chemine sudetimi labai abejoji ir nenori vaikui duoti, tai tiesiog....padedi ji 4u.gif
Atsakyti
mes ir gavom daug rūbelių, bet kai kurių taip ir neapsivilkom. tiesiog nepraktiški blush2.gif labiausiai patiko knyga kurreikia surašyti vaikučio pasiekimus ir klijuoti nuotraukas. taip pat patiko šampūnas sebamed, nes tikrai laaabai geras, karuselė prie lovytės. gavom ir sauskelnių, bet kažkaip man schmoll.gif pati neneščiau, nors praktiška, bet jokios liekamosios vertės. savaitė laiko - ir dovanos kaip nebūta. sesė išsiuvinėjo pasportą - paveiksla su dukrytes vardu, svoriu, ūgiu ir gimimo data wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ivory @ 2007 05 14, 11:13)
mes ir gavom daug rūbelių, bet kai kurių taip ir neapsivilkom. tiesiog nepraktiški blush2.gif  labiausiai patiko knyga kurreikia surašyti vaikučio pasiekimus ir klijuoti nuotraukas. taip pat patiko šampūnas sebamed, nes tikrai laaabai geras, karuselė prie lovytės. gavom ir sauskelnių, bet kažkaip man schmoll.gif  pati neneščiau, nors praktiška, bet jokios liekamosios vertės. savaitė laiko - ir dovanos kaip nebūta. sesė išsiuvinėjo pasportą - paveiksla su dukrytes vardu, svoriu, ūgiu ir gimimo data wub.gif

Mes gavome praktisku dalyku kedute prie stalo, rubelius virsutinius didesniu dydziu tai mums iki kitos vasaros uzteks biggrin.gif minkstu zaislu, pampersu, bet pati ruosiuosi eiti tai klausiu kuo nori arba kuo reikia bet manau kad pirksiu ka nors isimintino knygute kur galima vaikucio pasisiekimus uzrasyti patys irgi gavome tai labai patenkinti, arba padarysiu ka nors savo rankomis gal graziai issiuvinesiu vaikiska rankslosti po vonios ilgam ir isimintinas dalykas g.gif
Atsakyti
Aš tai labiausiai džiaugiausi dovanų čekiais., nes drabužiukų - tai ne visi tokį skonį turi, kokių tikiesi. Pvz. babulytės dovanoja pagal savo skonį su visokiausiais raituziukais, kvorbatkėm ir pan. ir galvoja, kad tai bus šventinis drabužiukas vest pas gydytojus ar į svečius, o realiai tai doh.gif
Aš savo draugėms nešiu 4u.gif lengvučius, medvilninius, vienspalvius užklotėlius , t.y. vaikiškus pledukus ar kaip čia pavadinus. Manau, praktiškas ir be ypatingų pretenzijų daiktas..
Atsakyti
Pinigai ar dovanų čekis - tėvai geriua žino, ko jiems reikia - vis geriau, nei paskui galvos, kam atiduoti ar parduoti gautą dovaną.
Atsakyti
o as tai pliusiniu zaislu nenorejau, ypac dideliu, bet dauguma nese. Vaikas su jais dar nezaidzia (neaisku, ar zais), o apsisukti namie nera kur. tik kilnoju juos is vieno kampo i kita. geriau jau butu vietoj pliusio koki lavinamaji zaisla nupirke - ir praktiskiau nei pliusis, ir isliekamaja verte atminimui turi...
Atsakyti
Joooo... geras klausimėlis, nes man nepatinka nepraktiškos dovanos ir kitiems tokių nedovanoju. Iš padovanotų daiktų labiausiai nepatiko barškučiai (išskyrus lavinamus). Kažkodėl visi juos nešdavo. Ir dar rūbeliai arba per maži arba neskoningi. O labiausiai patiko rėmelis, kur galima įspausti vaiko kojytę ar rankytę, dar puodukas košei virti, sidabrinė grandinėlė su zodiako ženklu. Nemanau, kad pampersai, įvairios priežiūros priemonės yra gera dovana. Jie susinaudoja ir nėra jokio prisiminimo.
O šiaip visada geriausia pasiklausti. O jei drovisi pasakyti, tuomet geriau nupirkti dovanų čekį, o ne barškutį.
Atsakyti
Aciu visoms kurios pataria. Kaip matau visi beveik vieningai siulo pirkt cekius. Gal galetumet patarti is kokios vaikiskos parduotuves ta ceki pirkt? Tarkim Kauno Akropoly pilna vaikisku parduotuviu, o kuri is ju geriausia, nes buna taip, kad vienoj parduotuvej gali du daigtus uz ta paciu suma nupirkt, o kitur nei vienas neiseina. Kur didziausias pasrinkimas ir gera kokybe???
Atsakyti
Pries kelias dienas perejau visas vaikiskas akropolio parduotuves,tai didziausias pasirinkimas buvo Čipoline,bet ir tai neradau ko ieskojau,grazios kepurytes saviskei,tai ziauriai nusivyliau...Bet siaip manyciau ten didziausias pasirinkinkimas smile.gif
Atsakyti
žinot aš tai džiaugiausi kad man dovanojo pampersus ir vienkartines servetėles,juos man pirkti iki 2 mėn nereikėjo thumbup.gif kas klaudavo ko reikia tai sakydavau pamperų,o visą kitą kaip ir tūrėjau,tai tikrai naudingi dalykai ir niekada nebus perdauk tongue.gif o vaikas pamperus kaip šoviniais šaudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ivory @ 2007 05 14, 10:13)
mes ir gavom daug rūbelių, bet kai kurių taip ir neapsivilkom. tiesiog nepraktiški blush2.gif  labiausiai patiko knyga kurreikia surašyti vaikučio pasiekimus ir klijuoti nuotraukas. taip pat patiko šampūnas sebamed, nes tikrai laaabai geras, karuselė prie lovytės. gavom ir sauskelnių, bet kažkaip man schmoll.gif  pati neneščiau, nors praktiška, bet jokios liekamosios vertės. savaitė laiko - ir dovanos kaip nebūta. sesė išsiuvinėjo pasportą - paveiksla su dukrytes vardu, svoriu, ūgiu ir gimimo data wub.gif

Va, ir man tokios knygutės labai "limpa" thumbup.gif . Vieną jau gavau dovanų savo gimtadienio proga, Ane Geddes "Penkeri mano gyvenimo metai" - nu superinė knygutė-albumas, bus atsiminimas vaikeliui visam gyvenimui. O dar manau, kad galima dovanoti gal ir ne pačius būtiniausius daiktus, bet tai, ko patys tėvai taupumo sumetimais galbūt ir nepirktų, pvz., kokį kilimėlį į vonią ar ergonomišką pagalvėlę ar kažką pan. Bet čia priklausomai nuo konkrečios šeimos situacijos, kai kuriems tėveliams pampersų pokas yra tikrai geriausia dovana jų leliui.
Atsakyti
GN mus aplankė tik patys artimiausi žmonės. O visi kiti pamatys po mėnesio - visai nenoriu dabar priiminėti svečių. Net gerai savo draugei atsakiau, kuri iš Vln kaip tik atvažiavusi buvo blush2.gif
Atsimenu, kai pagimdė mano bendradarbė, bendradarbiai buvo sumąstę eiti į GN jos lankyti, o jos mažylis kaip tyčia ten stafilokoką pasigavo. Džiaugėmės, kad nenuėjom, po to būtume save kaltinę dėl jos vaikelio ligos doh.gif
Atsakyti