Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

O man labiausiai norisi rubeliu - tik graziu... Deja, dazniausiai dovanoja kazkodel labai leliukiskus, o juk dabar yra tokiu graziu dzinsu, suknyciu, striukyciu, svarkeliu...
Kaip taisykle, zaisliukus geriau dovanoti, jeigu jau turi vaiku pats ir zinai, kokie zaisliukai vaikams tinka. Man labai patiko padovanotas TinyLove zuikis, tos firmos labai tinkami zaisliukai maziems pirstukams, su jais nesusizeis. To zuikio ausys dar ir traska, o pilvas groja (tilindziuoja), mano mazei labai patiko grauzti jo ausis smile.gif
Atsakyti
man tai patinka DOVANU CEKIAI,manu mama tikrai isirinks ko jos vaikeliui reikia,na mano nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
Artimiausi zmones iskart, kaip grizom namo, tiesa keleta ir ligoninej jau sulaukem.
Atsakyti
QUOTE(Lilya @ 2007 05 21, 19:12)
O man labiausiai norisi rubeliu - tik graziu... Deja, dazniausiai dovanoja kazkodel labai leliukiskus, o juk dabar yra tokiu graziu dzinsu, suknyciu, striukyciu, svarkeliu...

O aš rūbelių visai nenoriu schmoll.gif , nes turime labai graudžios patirties, kai padovanoti rūbai per maži. Mano mažulis gimė "milžinukas", tai kai giminiečiai perka ir ypač kokiam turguj rūbą, sako 2 mėn. vaikui, tai visai nepataiko schmoll.gif . Mūsiškio ūgis kaip 4-5 mėn. vaiko.
Todėl rūbam aš griežtai pasakiau NE, nebent pirktų rūbelius jau ūgtelėjusiam leliūnui 1,5-2 metukų.
Atsakyti
kadangi jau trecia auginu, tai jokiu nepatogumu nejauciu, iskart sakau ko reikia, lygiai tas pats ir per gimtadienius, kam nepatinka mielai sunaudojam ir dovanotus pinigus, cekius. O siaip, amzina tiesa yra knyga- geriausia dovana.
Atsakyti
As labai daug visko gavai nuo pampersu iki vaikstuku thumbup.gif o pampersu man tiek prinese kad puse metu nepirkau visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano manymu, einant lankyti kudikelio geriausia yra paklausti, ko mamyte dar neturi, ko noretu kudikeliui ir pan. Jei perkant is rubeliu, tai paklausti kokio dydzio koki rubeli pirkti, jei is sauskelniu, tai kokios firmos, keliu kilogramu mazyliui ir pan. Tuomet ir mamyte bus patenkinta, o ir jus busite patenkinti kad drabuzelis ar kitas koks jusu dovanotas daiktas kudikiui tiko. Taip pat manau, kad pirma karta einant lankyti kudikelio reiktu padovanoti ne tik kazka jam is drabuzeliu ar sauskelniu, bet nepamirsti ir kokio kad ir labai paprasto barskaliuko. Tai vaikiukui atnes dziaugsmo!
Atsakyti
Manyčiau labai svarbu einant lankyti vaikelio, ypač pirmą kartą, nepamiršt ir mamytės wub.gif Nors kvietkelį kokį, nes juk be mamytės ir to vaikiuko nebūtų 4u.gif
Atsakyti
as tai labai pykau,kai anyta su vyro sese atsivilko kita diena i ligonine mad.gif gun_bandana.gif guliu visa kruvina,suprakaitavus,kaip sumusta,pabalus...fui doh.gif o jos ziuriu atidaro duris-laba diena!!sveikinam...*****!galvojau uzmusiu vyra-koks nesupratingas mad.gif aij...labai nenorejau lankytoju,norejau pailseti ir atsigauti.o i namus visus maziaus paziuret pakvietem tik po kokiu 2-3men.ir aisku visi labai pyko ir buvo isizeide,bet man ne motais,nes vaikas mazas,prie aplinkos nepriprates,as po gimdymo gerai neatsigavus-sveciu nenorejom tongue.gif bet cia jau musu su vyru nuostata cool.gif cool.gif
Atsakyti
Na as ligoninej praleidau tik viena para ir tai draugai buvo atvyke.I namus jau po savaites sukvietem visus vienu metu,nebloga sutve isejo doh.gif apskritai labai gerai jauciausi,ir norejosi su visais bendraut,parodyt savo princese ax.gif
Atsakyti
Is ligonines grizom po 1.5sav,vieni seneliai pamate iskart., kadangi pas juos gyvenom. Tuo metu kaip tk stipriai siaute gripas, sirgo ir mano mama, ir sese, bet musu neuzkrete thumbup.gif Gal po 3sav buvo atejus drauge aplankyti. na, zodziu, izoliuot nuo visuomenes buvom neilgai tongue.gif dabar vaikstom i parduotuves, pasivaiksciti po miesta, vaziuojam pas senelius, buvom vienam gimtadieny. kadangi mazyle rami ir gera,tai nesunku su ja keliauti. Tik kai grize is kurnors buna pijta,mociute vis sako,kad nuziurejo kas bloga akim lotuliukas.gif Nors as tuo nekiek netikiu, nesamone man tai atrodo schmoll.gif Manau vaikas tiesiog buna pavarges nuo ispudziu ir tiek.
Atsakyti
Šeimos nariai aplankė po savaitės. Draugam leidau lankyti,kai mažiukui suėjo mėnuo.
Atsakyti