Man atrodo geriausiai dovanoti pinigėlius.Dabar yra pirkti gražių vokelių speceliai pinigėliams įdėti su užrašu Mielam Mažyliui
Mes iki mažei gimstant daug ko prisipirkom.Manau drabužėlius dovanoti nelabai tinkama dovana,kadangi vaikiukai greit išauga.Mes gavom gan nemažai pinigėlių ir esam labai patenkinti
Nes to ko ištikrųjų reikia ne visiems įperkama,kad prašyti,o gavus pinigėlių iš keleto lankytojų,jau susidaro nebloga suma už kurią galima nusipirkti reikiamų daiktų.Mes nusipirkom karuselę virš lovytės tokią kokią mes norėjom,lavinamajį kilimėlį,maitinimo kėdutę,žaisliukų ir dar mums liko pinigėlių,tad dar vėliau galėsiu mažei nupirkti už juos,to ko tikrai prireiks
Mano nuomone pinigėliai geriausia dovanėlė

Mažyliui dovanu, čekis+sauskelnės, mamytei dovanu čekis+šokoladas, o tėveliui???

QUOTE(torasama @ 2007 07 23, 13:44)
mamytei geliu, teveliui sokolada

Ir dar - jeigu šeimoje yra daugiau vaikų, labai svarbu einant lankyti naujagimio nepamiršti ir jų.
Na mažyliui tai manau aišku galima paklausti prieš einant pirkti. Šiaip mūsų kai paklausia tai mes jau pasakom kokias sauskelnes naudojam ir tada tai labai gera dovanėlė. Nors ir neliks prisiminimo, bet kad ir iš rūbelių gi kai išaugs neliks prisiminimo. Na bet šiaip tai ir rūbeliai ir žaisliukai gerai. Tik sutinku, kad ne pliušiniai, nes kol galės žaisti bus tik dulkių kamuoliukas

QUOTE(Heart @ 2007 07 23, 14:29)
Ir dar - jeigu šeimoje yra daugiau vaikų, labai svarbu einant lankyti naujagimio nepamiršti ir jų.

beje, rašėt, kad mamytei šokoladą

O pleduką dovanų mes taip pat gavom, tai bene viena geriausiu dovanų, natūralios vilnos pledukas

QUOTE(Egipta @ 2007 05 06, 18:56)
Sveikos mamytes!
Neužilgo eisime lankyti kūdikelio. Daznai girdziu mamytes sakant, kad ateinantys lankyti pridovanoja ivairiu nereikalingu, nenaudojamu daigtu, arba pridovanoja po 5 vienodus. Tai ka gi dovanoti, kad daigtas teiktu džiaugsmo ir mamytei ir vaikeliui ir neguletu nenaudojamas spintoj??? Ka jus gavusios buvot labai patenkintos?
Neužilgo eisime lankyti kūdikelio. Daznai girdziu mamytes sakant, kad ateinantys lankyti pridovanoja ivairiu nereikalingu, nenaudojamu daigtu, arba pridovanoja po 5 vienodus. Tai ka gi dovanoti, kad daigtas teiktu džiaugsmo ir mamytei ir vaikeliui ir neguletu nenaudojamas spintoj??? Ka jus gavusios buvot labai patenkintos?
Laba, mes gavom drabuzeliu, kurie tikrai nepamaise

man patinka, kai prieš ateinant paklausia, tada jau pasakai, ko tikrai reikia
man asmeniškai, nepatinka, kai atneša sauskelnes, gavom paką, ir dartokių, kurie nelabai tinka

man asmeniškai, nepatinka, kai atneša sauskelnes, gavom paką, ir dartokių, kurie nelabai tinka

Iš tiesų, geriausia kai paklausia prieš ateinant
o pagal tradicijas, lankant naujagimi butina atnesti kiausinienes..
nors negirdejau, kad siais laikais taip kas darytu...

Zinote tie kurie turi vaiku tie zino kad lankyti reikia eiti ne anksciau nei praeis menuo ir tai pasiskambine ir pasidomeje ar galima bet tie kurie dar neturi vaiku tie ateis ir anksciau ir be skambucio.Geriausiai mamai gelyciu o vaikuciui tai kas yra naudinga-pampersai,drabuzeliai,ar pinigeliai jam kazka nupirkti
.Aisku dar reikia atkreipti demesi kokia savijauta yra mamytes ir kokio ramumo yra maziukas.

QUOTE(Liule @ 2007 09 21, 16:32)
Iš tiesų, geriausia kai paklausia prieš ateinant
o pagal tradicijas, lankant naujagimi butina atnesti kiausinienes..
nors negirdejau, kad siais laikais taip kas darytu...

O ka tas kiausinienes atsinesimas reiskia?