Man atrodo, kad geriausia dovana šiuo atveju pinigai arba dovanų čekis, tada lėliukui tikrai bus nupirktas reikalingas daiktas, nes daugumos dovanotojų pridovanoti rūbeliai nelabai tiko pagal sezoną, o žaislai mažyliui nepatiko.
As irgi manau, kad geriausiai yra dovanoti pinigus, dovanu cekius arba sauskelnes. Cia is praktines puses.
Gimus dukrytei, tokias dovanas daugiausia ir gavome. Dar man labai patiko ideja su apyranke ir joje isgraviruotu vardu

As irgi pilnai pritariu tam,kad geriau pasiklausti ka dovanu nesti,(sarasiuka ko reik esu sudariusi
) o jai neklaus, tai bus gerai pinigai ar pampersai

Man labai patinka, kai draugės paskambina ir paklausia, ko reikėtų ir norėtumėm dovanų. Šiaip tai esu nusiteikus prieš sintetinius pūkuotus žaislus - tikros dulkių kaupyklos. O va geriausi žaislai - natūralių medžiagų (mediniai, medvilniniai). Ir priklausomai pagal vaiko amžių turėtų būti ir žaislų dydis. Juk jei vaikas mažas, tai jam įdomiau žaisti su tokiais žaislais, kuriuos jis galėtų paimti rankyte.
Mano naujagimei dukrelei grupiokes atnese labai simpatiska minksta pakabinama zaisliuka su muzikite. Tarp dovanu - drabuzeliai naujagimiems, minksti zaisliukai, lietuviska valiuta

QUOTE(loncelotas @ 2007 05 23, 16:52)
Manyčiau labai svarbu einant lankyti vaikelio, ypač pirmą kartą, nepamiršt ir mamytės
Nors kvietkelį kokį, nes juk be mamytės ir to vaikiuko nebūtų 

Pritariu, pritariu

Jei man reiketu eit lankyt naujagimio tikrai nepirkciau minkstu zaislu (kuriu mes turime visa kruva

QUOTE(Aleksandra.B @ 2007 06 03, 23:37)
Pritariu, pritariu
Jei man reiketu eit lankyt naujagimio tikrai nepirkciau minkstu zaislu (kuriu mes turime visa kruva
). Labai gera dovana, tik nzn kaip teisingai pavadinti BABY ART firmos gipsas vaikelio rankutes ar pedutes antspaudui padaryti. Tai neblogas prisiminimas ir vaikeliui, kai bus jau suauges ir gales sulyginti pasikeitusias ismieras 

Na jau taip.Prineša tų minkštų žaislų,kaip man jie nepatinka,dulkėm traukti tiktai,pasižiūrėti gražu gal.
kodel tik pasiziureti,na mes turim tik dideli(net uz vaika didesni)meskina,tai mazius megsta ant jo ropstis su juo zaidzia savaip,ir turim maza suniuka,tai mazius jo didele odine nosi megsta kandzioti,labao gerai dantims galasti
nes kramtuku nemegejas maniskis.

Nu jo,jau geriau visi atneštų vieną didelį
Su mūsų didele pele tai ir mano dičkis pasidžiaugia
Bet tu net neįsivazduoji,kiek man mažų prinešė

Man atrodo, kad labai tinka praktiškos dovanos: šampūnao, pudrytės, losjonai, kremukai ir pan. Juk tų buteliukų labai reikia ir viskas susinaudoja. O mamytei kokį gardėsį būtinai reik nešt, kad depresija neapimtų
Idealiausia dovana šiuo atveju yra vaikiškų parduotuvių dovanų kuponai

QUOTE(Heart @ 2007 06 10, 19:05)
Pritariu